Şimdi Ara

Prototype 2 (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
1
Favori
32.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

6850 ile rahat oynarık herhalde ?

Rahat oynatır hocam merak etmeyin. Tabi işlemcide önemli.

Açtım oyunu şimdi yağ gibi oynatıyor video çekicem bakalım fps frapsla kaç çıkıcak işlemci phenom x4 955 4.2 de idi yaz sıcakları yüzünden 3.4 aldım şimdi 3.6 ya cektim

O zaman zaten yağ gibi akar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

İlk izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Oyun harika bir açılışla başlıyor, beraberinde o aksiyon yerini biraz durgunluğa bıraksa da görevlerle bu heyecan yavaş yavaş geri geliyor.
  • AMD Phenom ii x4 940 3.0 Ghz, nvidia gtx 560ti, ocz vertex 4 128 gb ye sahip sistemimle çok ciddi sıkıntılar yaşayarak oynuyorum. oyun sürekli anlamsız şekilde 3-4 fps lere düşüyor. ortalaması da 30 fps ya var ya yok zaten. işin en ilginç yanı da; evga precision x'le GPU hızı kullanımını takip ediyorum. oyunu oynarken bazen normalde 900 Mhz olan GPU hızı 450 Mhz ye düşüyor kullanım da %1-2 oluyor. fps 10-12 tam bu anda esc ye basıyorum. pause menüsünde GPU 900 Mhz, kullanım %50-55 fps ise 500 oluyor.

özetle ciddi optimizasyon sorunları var oyunda. Baya bi araştırdım. HID uyumlu cihazları disable ederek çözülmüş ya da ses ayarlarını 2 kanal 48000 hz e almış insanlar ama bende bunlar işe yaramadı.
  • sizce bu oyuna türkçe yama yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WasHE

AMD Phenom ii x4 940 3.0 Ghz, nvidia gtx 560ti, ocz vertex 4 128 gb ye sahip sistemimle çok ciddi sıkıntılar yaşayarak oynuyorum. oyun sürekli anlamsız şekilde 3-4 fps lere düşüyor. ortalaması da 30 fps ya var ya yok zaten. işin en ilginç yanı da; evga precision x'le GPU hızı kullanımını takip ediyorum. oyunu oynarken bazen normalde 900 Mhz olan GPU hızı 450 Mhz ye düşüyor kullanım da %1-2 oluyor. fps 10-12 tam bu anda esc ye basıyorum. pause menüsünde GPU 900 Mhz, kullanım %50-55 fps ise 500 oluyor.

özetle ciddi optimizasyon sorunları var oyunda. Baya bi araştırdım. HID uyumlu cihazları disable ederek çözülmüş ya da ses ayarlarını 2 kanal 48000 hz e almış insanlar ama bende bunlar işe yaramadı.

Hocam 6850 ile sabit 60 alıyorum.O sistemle iyi sonuç alman lazım garip

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bug felan var diyolar fakat gayet akıcı bi şekilde oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 28 Temmuz 2012; 19:18:23 >

• hediye gelecek thebeargrylls

hocam bunada şükür,belki zamanla bir 7850 im falan olur
  • Bölüm kurallarımızdan 3 maddeyi hatırlatma gereği duydum ki yok yere cezalara maruz kalmayın arkadaşlar:

• Lisanssız, illegal olan her türlü içerik paylaşımında ve isteğinde ve sohbetinde bulunmayınız.

• Oyunun resmi çıkış tarihinden önce illegal ortamlarda bulunması durumunda, gerek konular içerisinde gerekse konu başlıklarında "çıktı-düştü-malum yerlerde" gibi ifadeler kullanmak yasak ve ceza sebebidir. Ayrıca bu yasağa uyulmaması durumunda konu, oyun resmi çıkış tarihine kadar kilitlenebilir

• Hack, Crack, Serial number, Key-gen, Cd-key, Adult, Warez, Torrent gibi konulardan bahsetmek, vermek ve istemek yasaktır ki PM yoluyla yapılan bu tarz paylaşımlar da ceza sebebir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bölüm kurallarımızdan 3 maddeyi hatırlatma gereği duydum ki yok yere cezalara maruz kalmayın arkadaşlar:

• Lisanssız, illegal olan her türlü içerik paylaşımında ve isteğinde ve sohbetinde bulunmayınız.

• Oyunun resmi çıkış tarihinden önce illegal ortamlarda bulunması durumunda, gerek konular içerisinde gerekse konu başlıklarında "çıktı-düştü-malum yerlerde" gibi ifadeler kullanmak yasak ve ceza sebebidir. Ayrıca bu yasağa uyulmaması durumunda konu, oyun resmi çıkış tarihine kadar kilitlenebilir

• Hack, Crack, Serial number, Key-gen, Cd-key, Adult, Warez, Torrent gibi konulardan bahsetmek, vermek ve istemek yasaktır ki PM yoluyla yapılan bu tarz paylaşımlar da ceza sebebir.

Bu iyi oldu yoksa güme gidiyoduk

• Sonunda beklenen oyun geldi. Gerçi bugün kapak fotoğrafını görünce şok oldum. İkincisinin çıkacağından haberim yoktu. Oyunu bir kaç kez bitirdim ve hiçbir oyundan bu kadar keyif almadım. Arada bir açar şehirdeki tank helikopter asker ne varsa peşime takar ya saklanırdım ya da teker teker avlardım. Mercer'e karşı oynayacak olmamız kötü oldu. İnş. yeni karakter kendini sevdirir.
  • 4670'le hareketli sahnelerde donuyor oyun + 4GB ram.

GT550M + 6 GB ram hangi ayarlarda oynayabilirim? Full HD?
  • ilginç "Çıktı" kelimeside yasaklı kelimeler arasında başlığada ceza gelmesi lazım ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

ilginç "Çıktı" kelimeside yasaklı kelimeler arasında başlığada ceza gelmesi lazım ozaman

quote:

Oyunun resmi çıkış tarihinden önce illegal ortamlarda bulunması durumunda, gerek konular içerisinde gerekse konu başlıklarında "çıktı-düştü-malum yerlerde" gibi ifadeler kullanmak yasak ve ceza sebebidir. Ayrıca bu yasağa uyulmaması durumunda konu, oyun resmi çıkış tarihine kadar kilitlenebilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WasHE

AMD Phenom ii x4 940 3.0 Ghz, nvidia gtx 560ti, ocz vertex 4 128 gb ye sahip sistemimle çok ciddi sıkıntılar yaşayarak oynuyorum. oyun sürekli anlamsız şekilde 3-4 fps lere düşüyor. ortalaması da 30 fps ya var ya yok zaten. işin en ilginç yanı da; evga precision x'le GPU hızı kullanımını takip ediyorum. oyunu oynarken bazen normalde 900 Mhz olan GPU hızı 450 Mhz ye düşüyor kullanım da %1-2 oluyor. fps 10-12 tam bu anda esc ye basıyorum. pause menüsünde GPU 900 Mhz, kullanım %50-55 fps ise 500 oluyor.

Hocam 6850 ile sabit 60 alıyorum.O sistemle iyi sonuç alman lazım garip

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bug felan var diyolar fakat gayet akıcı bi şekilde oynuyorum

aynı sorunu ilk oyunda yaşayanlar da olmuş. ikincide de yaşayanlar var.http://www.youtube.com/watch?v=EdJw8gR6i20

sabahtan beri baya bi araştırdım. eski klavyesini takıp sorunu çözen bile olmuş. HID uyumlu aygıtlarla ilgili bi sorun sanırım. hepsini devre dışı bıraktım vs ama gene de düzelmedi. ben de sildim oyunu lanet olsun.

• Peki resmi halde çıkarsa oyun illegal sitelerde ise oyun çıkmazsa,konu başlığına veya konu içine "çıkmadı" dersek korsan yayıncıları baz alaraktan konustuğumuz için yine suç oluyor.Yanlıs mıyım.Orjinali çıkmış korsanı çıkmamış.Ve biz oyun çıkmadı diyoruz.Bence yine suçluyuz.
  • zaten oyun çıkmışki korsanı çıkmış oyun çıkmadan korsanı nasıl çıksınki
  • 20 dakikalık bir video çektim beyler,bunu görüntü kalitesi bozulmadan boyutunu nasıl düşürebilirim ? Youtube ye 1.7 gblik ekliyek dedik 300 dakika sürüyor
  • beyler 6950 var fakat oyun kasiyor herseyi low yapip cozunurlugu 1280 1024 yapinca bile kasiyor neden boyle sistemim onerilen ayarlarin ustunde lutfen yardim beyler
  • Hunt modundayken birisini nasıl buluyoruz?

İlk doktoru zor bela buldum. Kolay yolunu ilk başta anlatmıştı ama kaçırdım orayı.
  • quote:

20 dakikalık bir video çektim beyler,bunu görüntü kalitesi bozulmadan boyutunu nasıl düşürebilirim ? Youtube ye 1.7 gblik ekliyek dedik 300 dakika sürüyor

MeGui ile encode edebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Hunt modundayken birisini nasıl buluyoruz?

İlk doktoru zor bela buldum. Kolay yolunu ilk başta anlatmıştı ama kaçırdım orayı.

Nasıl anlatsam ikincisinde dışarı doğru geliyor ya işte o adamı merkez kabul edip onun dışından tekrar normal rengine dönüyor.

Heller --->>>>>>>>>> Adamımıza ---------------->

Yani Helleri merkez kabul edip renkli çıkartıyor, adamımızı merkez kabul edip renksiz çıkartıyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.