Şimdi Ara

Prototype inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
92.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrusu Prototayp'tır. Prototip Türkçeleşmiş hali
    Oyunda harika olmuş, eğlence tavan
  • Güzel bi inceleme, teşekkürler.Bu arada reklamda çalan şarkının adı Grits - My Life Be Like.
  • inceleme için teşekkür ederim. Önce infamous u alsam iyi olacak
  • İnceleme için teşekkürler.Son zamanlarda en çok eğlendiğim oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Doğrusu Prototayp'tır. Prototip Türkçeleşmiş hali

• herkesin zevki kendine arkadaşım daha öncede söyledim assasins creed yada farcry2 nin grafikleri çok iyide ne oluyor ikisini üst üste koysan
    bi prototype etmez vaz geçin bu grafik sevdasından.yapay zeka biraz düşük evet ama süper bi yapay zeka ile bu ounda baya bi aksar insanı
    cünkü bazen hem yaratıklarla hemde askerlerle birden savaşmak zorunda kalıyorsunuz ortalık karşıyor resmen bana göre oyunun puanı
    incelemeden öncede ana konuda yazmıştım 10/9 arkadaşlarda geren puanı vermiş zaten emeginize saglık
  • Eğlenceli bir oyuna benziyor fakat grafik açısından hiç tatmin etmedi açıkçası. Bu arada videonun HD kısmı bozuk "Server Error in '/' Application." şeklinde bir hata veriyor ve açılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Eğlenceli bir oyuna benziyor fakat grafik açısından hiç tatmin etmedi açıkçası. Bu arada videonun HD kısmı bozuk "Server Error in '/' Application." şeklinde bir hata veriyor ve açılmıyor.

HD için,

http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=14&vid=304&hdon=1
  • Erdinç bey oyunu sadece bilgisayarda mı oynama şansınız oldu? Ben bir PS3 kullanıcısıyım ve incelemede sürekli grafik olarak doyurucu olmadığını söylemişsiniz. Bu olay PS3 içinde aynı mıdır yoksa sadece oyunun bilgisayar için olan versiyonunun mu grafikleri kötü?

Bu arada elinize sağlık tabiki
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Eline sağlık abi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Erdinç bey oyunu sadece bilgisayarda mı oynama şansınız oldu? Ben bir PS3 kullanıcısıyım ve incelemede sürekli grafik olarak doyurucu olmadığını söylemişsiniz. Bu olay PS3 içinde aynı mıdır yoksa sadece oyunun bilgisayar için olan versiyonunun mu grafikleri kötü?

Oyun konsoldan port olduğu için görsel olarak farklar olacağını zannetmiyor. Zaten olabildiğince yüksek ayarlarda oyunu test ettim.

İnFAMOUS görsel olarak Prototype'dan daha başarılı olmasına rağmen oynanabilirlik ve eğlence olarak ben Prototype'ı daha çok beğendim.

• Teşekkürler
  • Güzel olmuş inceleme.
  • Ya şarkıyı bilen yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Ya şarkıyı bilen yok mu?

grits-ooh aah (albüm:The art of translation)
  • Ben oynamayı düşünüyorum. Umarım beğenirim.
  • inceleme icin tsk güzel oyun ama grafikler bencede iy deyil
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Ya şarkıyı bilen yok mu?

grits-ooh aah (albüm:The art of translation)

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_e

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Erdinç bey oyunu sadece bilgisayarda mı oynama şansınız oldu? Ben bir PS3 kullanıcısıyım ve incelemede sürekli grafik olarak doyurucu olmadığını söylemişsiniz. Bu olay PS3 içinde aynı mıdır yoksa sadece oyunun bilgisayar için olan versiyonunun mu grafikleri kötü?

Oyun konsoldan port olduğu için görsel olarak farklar olacağını zannetmiyor. Zaten olabildiğince yüksek ayarlarda oyunu test ettim.

İnFAMOUS görsel olarak Prototype'dan daha başarılı olmasına rağmen oynanabilirlik ve eğlence olarak ben Prototype'ı daha çok beğendim.

Teşekkürler ve kolay gelsin

• oyunu yarıladım kanımca ve inanılmaz derecede güzel gidiyor ama güclerimi kaybetmisken istedigim gibi sehri dagıtamıyorum devamlı tanklar bende taxileri kafalarına geciriyorum ama yinede tatmin etmiyor o kadar :D bu arada grafikler evet uzun süre böyle dikkatli bakınca eski gibi hissettirsede atlayıp zıplarken acıkcası süper bir aksiyondan dolayı dikkat cekmiyor acıkcası ve ben asırı derecede basarılı bir yapım olarak gördüm ama bazen sıradan hale geliyor git iste al getir cevreyi temizle :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.