Infamous'i alacaktim iyiki almamisim Prototype cok daha iyi bir oyuna benziyor
hd olarak izleyemiyorum yardım
Oyunlarda puan grafik, ses, oynanabilirliğin ortalaması olarak alınıyor. En azından hesapladığım 3-4 oyun öyle. Fakat bu oyunda ortalama 8.4 çıkıyor ama 8.8 verilmiş.
inceleme için teşekkürler baştaki müziğin ismi nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: gillgrissom
Oyunlarda puan grafik, ses, oynanabilirliğin ortalaması olarak alınıyor. En azından hesapladığım 3-4 oyun öyle. Fakat bu oyunda ortalama 8.4 çıkıyor ama 8.8 verilmiş.
Merhaba,
Genel puanı ortalama üzerinden hesaplamıyorum. Eğer öyle bir hesaplama yapsaydım, grafikleri güzel olan oyunlar çok daha yüksek puanlar almış olurdu. Onun yerine ne kadar eğlenceli olduğuna ve türü için getirdiği yeniliklere bakıyorum.
Bu doğrultuda hesaplayıp, ortalamanın biraz altı veya üstü puanlar veriyorum.
inceleme icin tesekkurler gercekten bu oyun olmayan ölü donemde cok iyi gidiyor
Yanlız grafikler bu kadar yok be hocam.. :D
Grafikleri tatmin etmedi ama güzel bir oyun ordan oraya uçuyorsun binalarda yuruyorsun Fantastik
Güzel bir İnceleme Olmuş elinize sağlık düşünce güzel ama Grafikleri Özenseler Güzel olucak:)
yaa bırak x men origins akar bune wolvi yıkar bunu canım benim müziğin adı fast and furious grits ooh aah
oyunu 1920x1200 de oynadım ve bitirdim.. ufak tefek eksik noktalarla birlikte güzel bir çalışma olmuş..
süper olmuş oyunu bitirmeye az kaldı çok güzel bi oyun bence
Videoda gözüme takılan bir sorun, Alex Mercer (ki aslı Alexander Mercer) süper kahraman değil. Anti-Kahraman... Bunun dışında çok güzel bir video olmuş.Teşekkürler.Güzel bir inceleme olmuş.
ps3 en kötüsü... xbox ile karşılaştırınca dikkate değmeyecek kadar xbox daha iyi ama zaten işin içinde pc varsa aa+af bile yeterli 1.lik için... tabi ps3 ünde daha iyi olduğu oyunlar vardır xbox a göre ama genelleme yaparsak xbox önde.. bu arada linkten bakınca gördüm ki xbox ta bariz aa problemi var sanki ps3 e göre... onun dışında göze batan pek bişey yok zaten olmasıda beklenemez adamlar multiplatform için oturupta tekrar tekrar kod yazmazlar heralde...
Hayatımda oynadığım en güzel ve en eğlenceli ilk 10 oyun arasına girer Grafikler bence çokda kötü değil ama genelde open world oyunlarda grafik çok kasılmıyor.
PS3 bence en iyisi. sana göre en kötüsü olabilir. Son çıkan oyunlardan hangisinde daha iyi.. Bana 1 yıl önce çıkan oyunları sayma lütfen. Bir tek Ghost buster'da x360 daha iyi.. Bende zaten ona oyun demem.. Prototype, Red Faction guerilla, Xman origin, FUEL' vs.vs. PS3 daha iyi. PS3'e oyun yapmak hakikaten çok zor. Ama o zorlukta nerdeyse aşıldı...
İnceleme için teşekkürler. Sistemim uyar gibide ekran kartı yüzünden endişeliyim :(