Şimdi Ara

Prototype inceleme videosu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
92.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha az evel bitirmiş bulunmaktayım. Adrenalin yaptık bol bol. Oyunun konusu çok kötü değil. Yapımcı firma biraz Resident Evil, biraz I Am Legend, biraz Wolverine ve tabiki birazda Prince of Persiadan ilham almışlar. Sonuç ? 9/10'luk bir oyun olmuş gözümde. Esinlenmek güzeldir.

Grafik konusunda ise bazı arkadaşlara katılmak mümkün değil. Şehir %100 etkileşimli yapılmış bundan dolayı grafikler düşük tutulmuş ki bence en iyisi olmuş. Misal verirsek; Termo Tank ile yaptığımız bir eventte ortalığın nasıl karıştığını görmüştür oynayan arkadaşlarımız, yada Elizabeth Greene ile yapılan dövüşte. Bu dövüşlerde ekranda yaklaşık olarak 250+ hareketli obje var. Ve bunlar bağımsız hareket ediyor. Crysis veya GTA IV grafiklerini bu oyuna koyarsanız emin olun oynayatacak ekran kartı dünyada üretilmedi daha. Ortalık karışıyor, askerler geliyor, virüslü halk toplu halde saldırıyor ayrıca Hunter ve diğer yaratıklar saldırıyor ve o esnada sizde ortalığı dağıtıyorsunuz. Duman, sis, patlamalar, saldırılar, havada uçanlar, helikopterler vs vs. Kaos ortamını çok iyi yansıtmışlar. Üstelik Wolverine gibi hazır hikaye alınmamış tamamen orijinal bir hikaye olmuş.

Oyuna ilk başlarken çözememiştim hiçbir şeyi. Alex'i kahraman olarak gördüydüm ben. Çeşitli deneylere tabi tutulmuş ve intikam almaya çalışan birisi olarak gördüm. Fakat "Consume" ettikçe ve dolayısıyla hikayede ortaya çıktıkça olaylar beni şaşırttı gerçekten.

İlk defa kötü bir karakter ile oyun oynadım hayatım boyunca. Alexin yaptıkları ve şehirde olan olaylar ve tabiki o son bölüm iyi dizayn edilmiş. Gerçi oyunun ucu açık bitti devam oyunu gelir mutlaka.

• Güzel inceleme.
  • Oyun kurulmuyor delirecem ya.
  • eskiden DHTV'ye videolar koyabiliyorduk. Artık koyamıyormuyuz?
  • bazı arkadaşlar prototype ile infamous'ı kıyaslamış komik :D bence kıyaslanmaz infamous ne öle mk daki raiden gibi dandik bence ...
  • İnceleme için teşekkürler. Oyunu 1-2 hafta önce yaklaşık yarım saat oynama fırsatı buldum pek hoşa gidecek bir oyun değil bence
  • YHA lutfen yardım edin loading anında hata raporu alıyorum oyuna girdikten sonra loading ekranında bılen warsa lutfen yardımını esirgemesin msn carsi_forever_1903@hotmail.com
  • Güzel inceleme teşekkürler....
    Şu aralar T.C.HAWX indiriom bitince buna bi bakayım...
  • İnceleme güzel & oyun daha güzel. Teşekkürler inceleme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 9 Temmuz 2009; 3:15:47 >
  • İnceleme güzel olmuş oyunu alabilirim:D
  • güzel inceleme sağol
  • Neden inceleme yaptığınız sistem bu kadar saçma sapan bileşenlerden oluşuyo acaba? Neden Logitech ürünleri yerine Cyber Snipe kullanıyorsunuz örneğin anlamış değilim. Sponsorluk yada bir nevi reklam amacımı taşıyo bunlar?
  • oyun konsept olarak çok küsel ama bi yerden sonra sıkıyo be baba! :D
    hep abazan hayvanlardan kaç,can için adamları em,sıktı beni 3-5 günde
  • oyunu aldım ama daha oynayamadım
  • Mükemmel bir oyun.
  • Güzel oyun Spidermana benziyor
  • helikopterli bölümü geçemiyorum bana bi yardım tab ile seç ve ateş et diyor ama olmuyor üç tane uyarıcı var ama olmuyor
  • süper bir oyun ama bu oyunun aynı isimde değişik şekli olan bi görüntüsüne rasladım ama prototype 2 yazmıodu . ama görüntüler çok gelişmişti.
  • İnceleme için teşekürler
  • Güzel inceleme olmuş. Hala oynuyorum, sindire sindire oynamak hoşuma gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.