Şimdi Ara

Prototype inceleme videosu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
92.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence oyun ortalamasında yanlışlık yapmışlar.Bence ortalama 9.1.En önemli olan oynanabilirliktir.
  • ben prototeyp'i çoksevdim zaten bitirdim çokta müthiş oyun yanlız tümözelliklerini açamadığım için çok üzgünüm
  • oyunun çıktığını öğrenir öğrenmez internetcafe ye gitmiştim, ilk açarken oyunu böle anlatamayacağım bir his yaşamıştım, PC'ye yükledikten sonra hergün oynaya oynaya bıktırmıştı ama hala zevk veriyodu, öyle bir oyun..
  • oyun güzel ama son görev çok zor.Bana yardım edermisiviz.
  • oyun süperdir tanrının yaratıgı en güclü mutant oluyorsun oyunda infanmus bebek oyunu ya
  • oynanabilirlik dışında pek bir şey dikkatimi çekmedi açıkcası.
  • oyun süperdir tanrının yaratıgı en güclü mutant oluyorsun oyunda
  • Ya bu Süper Mario reklamı ne oluo ya
  • oyunu 2 kere bititrdim gel bidaha bitir deseler yine bitiririm
  • [bscfp=oyun çok güzel bu oyunu ykliycem
  • ßu oyunun incelemesi oyun gezer dergisinin temmuz 2009 sayısında bulabilirsiniz
  • oyun gerçekten güzel bir oyun fakat bir süre sonra çok düz giden senaryo insanı sıkıyor.
  • inceleme guzel olmus
  • Oyun gerçekten çöp (Biraz sert girdim) Öyle tanıtıldığı cafcaflı videolarda gösterildiği gibi değil, grafikleri de yetersiz grafikler neyse de oyun sıkıcı kısa sürede sıkıyor hep aynı şeyler, tekdüze heleki senaryoya hiç girmeyelim bile. Yarısında bıraktım niye bu kadar oyuna şans tanıdıysam.
  • çok güzel bir oyun tavsiye ederim...
  • güzel oyun hele bide adamı geliştirdikten sonra daha bi güzel oluyor :))
  • ya arkadaşlar ben bu oyunu pc ye kurdum sistemimde iyi ama bu oyundaki grafikler çok kötü neden öyle ..herşeyi sonuna kadar açıyorum çok kötü ne yapa bilirim.
  • Bence harika bir oyun sıkılmadan başından kalkmadan oynayacaksınız tavsiye ederim.!
  • bu oyun kaç bölümden oluşuyo acaba bi söylerseniz ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERRR...
  • hayatımda gördüğüm en sıkıcı oyun uçuyor la adam:)))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.