Şimdi Ara

Prototype inceleme videosu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
92.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme için ellerinize sağlık.Her zamanki gibi kaliteli bir inceleme olmuş.
  • oyun güzel ama grafikler biraz düşük oyunun yüzde 65 ini bitirdim ama sonra sıktı
  • mükemmel bi oyun ya..okadar seri bi sekilde hareket etmenize ragmen genede engelleri grafik hatasi olmaksizin asiyor..ben bayadir oynuyorum bu oyunu, özellikle cabuk cikiyorum oyundan hemen bitmesinde zevkini cikararak oynayayim diye..yoksa bi kaptirdimi sonu gelmiyo..helede logitech chillstream controllerlada tadina doyum olmuyor caniiim...
  • Benim külüstür çalıştırmadı :(
    Güzel inceleme teşekkürler
  • inceleme güzel

oyunda hoşuma gitmeyen tek yer mekan, sanki bir şehir değil de film seti gibi geliyor bana gta'nin şehir kapital duygusunu vermedi
  • Elinde Prtototype olan arkadaşlar prototype e karşı fight night round 4 veriyorum pm atınız
  • ben aldim 1-2 gun oynayip biraktim grafikler cok kotu konu fln saçma herkesin zevki farklı tabi ama tavsiye etmiyorum bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roout -- 14 Eylül 2009; 16:49:38 >
  • ben oyunun hastası oldum ama son bölümdeki boss u nasıl geçicez yani en etkili nasıl öldürebiliriz. genellikle kamçı kullanıyorum ben ama bombanın patlamaasında önceki bölümü geçemiyorum 1 dk küsür verdikleri.
  • BENİM SİSTEM CORE 2 DUO T5450 1.66 GHZ

EKRAN KARTI 256 MB PAYLAŞIMSIZ GEFORCE 8400MGS

2GB RAM

160GB HDD.

BU OYUNU BU SİSTEMDE OYNAYAMIYORUM MÜTHİŞ BİR KASILMA VAR NEDENİ NE OLABİLİR.

SİSTEM GEREKLERİNE GÖRE İİ GİBİ GÖZÜKÜYOR.

TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roout

ben aldim 1-2 gun oynayip biraktim grafikler cok kotu konu fln saçma herkesin zevki farklı tabi ama tavsiye etmiyorum bu oyunu

Konu saçma değil klişe. Grafikler de kötü değil 2009'a göre geri kalmış. 2-3 yıl önceki grafiklere benziyor.
    Zevkle oynayıp bitirdim herkese de öneriyorum.
  • İnanılmaz derecede hoşuma gitti oyun. Kesinlikle aksiyon dolu ve oynanabilirlik seviyesi çok yüksek. teşekkürler inceleme için.
  • grafiklerin bu düzeyde olması doğal. oyun etkileşim dolu. bu kadar etkileşime fazla bile bu grafikler. insan sürüsü var oyunda, kocaman bir alan... ayrıca efekler harika
  • Güzel İnceleme olmuş, ayrıca severek bıkmadan oynadığım oyunlardan diyebilirim.
  • İnceleme de Oyun da Harika Ötesi..Middle Earth 2'den Sonra En Beğendiğim Oyunlardan Biri Olmuş..Oyun Grafik Açısında Çok Harika..İnceleme İçin Teşekkürler
  • İnceleme çok güzel olmuş. Ama bence PROTOTYPE yi oynayacağınıza İNFAMAOUS oynayın daha güzel.
  • İnceleme çok güzel olmuş. Ama bence PROTOTYPE yi oynayacağınıza İNFAMAOUS oynayın daha güzel.
  • oyun güzel ama grafi açısından fazla iyi değil ama çok iyi bir oyun
  • Grafiği eleştiren arkadaşlara söylüyorum.Eğer yükselip aşağıya baktığınızda bi ss alırsanız anlarsınız.o kadar etkileşimli ve kalabalık bir ortamda grafik beklerseniz dicek bişey yok.gta biraz arttırmayı denedi grafikleri başa çıkamadı tepkilerle patchlerle yükseltmeye uğraştı fpsyi.
  • Oyunda ve bilgisayarda ses sonuna kadar açık olmasına rağmen ses oyunda cok az geliyor.Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok.Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

Oyunda ve bilgisayarda ses sonuna kadar açık olmasına rağmen ses oyunda cok az geliyor.Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok.Ne yapabilirim?

Aynı problem bendede vardı ama oyunun akıcılığından sebep o sorunu çözmeyi unutup oturdum ve bitirdim gerek kalmadı..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.