Sanırım iki üç yıl önce çıktı. Tam benim istediğim tarzda bir oyun. Assassin's Creed'e de başlamıştım fazla oynamadan kaldı öyle. İkisi de çok güzel oyunlar. Ama Prototype daha güzel geldi.. Tavsiye ederim müthiş ikisi de...
evet güzel oyun yenı cıktı o oyun hemen sıkıldım ben iyi stres atılıo
sen bırde wolwerın ve cod 6 oyna
arkadaş bana yarın getirecek. bende daha yeni deniyeceğim
Modern Warfare 1'i mi 2'yi mi? 2 şu an mevcut bilgisayarda ama bir süre oynamayı düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Witch_King_
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhilal
Modern Warfare 1'i mi 2'yi mi? 2 şu an mevcut bilgisayarda ama bir süre oynamayı düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Witch_King_
warfare 2 çok güzel olmuş, bölüm başlarındaki konuşmaları fazla dinlemediğim için senaryoyu tam anlamasamda güzel atmosferi film gibi sahneleri var, rambo da ki gibi şerefsiz bi komutan var :P
Bende dirt 2 "direksiyon ile" ve mw2 multi olayına acayip merak sarmış durumundayım müsait oldugum zamanlar hep oynuyorum
Oyunda sadece beni uyardığında özellik alıyordum karakterime. Meğer bir sürü para birikmiş. Bitirdim bütün parayı mükemmel oldu adamımın özellikleri. Müthiş oyun tavsiye ederim herkese.
ilk zamanlar oooooo süper oyun diyosun sonra oyun ilerledikçe acayip ötesi insanin psikolojisini bozuyo :D ben , baa igne yapilip güçlerimin alindigi tankli bölümde biraktim sildim sonra oyunu....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme