Şimdi Ara

Provanas Survival %100 Emek Server, Anti-X ray, McMmo, Chestshop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-4 gb , 50 Slot
    Pluginler:
    -Anti.X ray
    -McMmo
    -Market
    -Jobs
    -Chest,Claim
    -Scoreboard
    -Anti.Cheat
    -İpeksi ile Spawner alma
    -Health Bar
    -Kafa düşürme
    -Açık arttırma

İlk olarak şunu söylemek istiyorum. Serverın açılış nedeni tamamen hileden bıkmış birkaç arkadaşın toplanışıdır. Hileye kesinlikle müsamaha göstermeyeceğim. Bu yüzden "Enchanted Golden Apple" yasakladım. Online süresi yüksek bir takımız. O yüzden serverda sürekli ilgilenicek birileri olur. Küfür ve benzeri hakaretlere sansür koydum. Tamamen emek serverıdır. Server marketi yoktur, oyuncular arası ticaret vardır...

Arkadaşlar server 20-35 arası online devam ediyor.Bir DH li olarak öneririm serveri.2gün önce açıldı server.

• tam da böyle bir server arıyordum, viplerle dolu sırf para kazanmak için açılmış çoğu dandik serverlardan bıkmış oyuncular için ideal
    bu arada McMmo plugini ne işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

tam da böyle bir server arıyordum, viplerle dolu sırf para kazanmak için açılmış çoğu dandik serverlardan bıkmış oyuncular için ideal
    bu arada McMmo plugini ne işe yarıyor?

hocam şuan acelem var 30 dk içinde foruma veya oyuna gelip anlatabilirim detaylıca ama kısaca.madencilikte diyelim lvl atladıkça madencilik alanında servet özelliği kazanmış gibi 2 tane düşme oranı geliyor.birde özel skili oluyor 200 küsür saniyede dolan 3-4saniye lvl atladıkça artıyor galiba hızlı maden kasıyorsun.kısaca böyle bunun gibi 7-8tane bölüm var.ben oyuncuyum serverde konuyu copy paste yaptım.biraz dandik gibi oldu konu.ama server gerçekten güzel

• ARKADAŞLAR SVYİ COK UZUN SÜREDİR OYNUYRUM SACMA SAPAN MUTELER VERLİYOR PRO MOD DİYE Bİ MODERATÖR VAR HAKSIZ HAKSIZ MUTELER ATIYOR EĞER MODERATÖR YALAKSI DEİLSENİZ HA BEN MODERATÖRLERİN YALAKASI OLAMAM DİYORSANIZ BU SV SİZE GÖRE DEİL.Kac aydır bu svdeyim pro mod denen moderaötrn ypamadığı haksızlık kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

ARKADAŞLAR SVYİ COK UZUN SÜREDİR OYNUYRUM SACMA SAPAN MUTELER VERLİYOR PRO MOD DİYE Bİ MODERATÖR VAR HAKSIZ HAKSIZ MUTELER ATIYOR EĞER MODERATÖR YALAKSI DEİLSENİZ HA BEN MODERATÖRLERİN YALAKASI OLAMAM DİYORSANIZ BU SV SİZE GÖRE DEİL.Kac aydır bu svdeyim pro mod denen moderaötrn ypamadığı haksızlık kalmadı.

Bunu buradan isyan etmek yerine keşke ilk önce yetkilerle konuşsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur7

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

ARKADAŞLAR SVYİ COK UZUN SÜREDİR OYNUYRUM SACMA SAPAN MUTELER VERLİYOR PRO MOD DİYE Bİ MODERATÖR VAR HAKSIZ HAKSIZ MUTELER ATIYOR EĞER MODERATÖR YALAKSI DEİLSENİZ HA BEN MODERATÖRLERİN YALAKASI OLAMAM DİYORSANIZ BU SV SİZE GÖRE DEİL.Kac aydır bu svdeyim pro mod denen moderaötrn ypamadığı haksızlık kalmadı.

Bunu buradan isyan etmek yerine keşke ilk önce yetkilerle konuşsaydınız.

Kaç kere konuştum.Malesef hiç bir faydası yok .Siz sanırsam serverin kurucsuydunuz uğurcan galiba doğrumudur ?

• Evet benim, aralarda sorunlar oluyor. O yüzden skype üzerinden bana yazmanız en sağlıklısı her zaman.
  • Gelip bir bakacağım güzele benziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.