Şimdi Ara

Proxy uzerınden oyuna gırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su an 71.239.21.84 IP nosundan port no: 26065 sock 5 uzerınden oyun servelaına gırdım
    Ares 1 su an connet ıng plesa wait dıyor su an beklıyorummm gırınce haber verırım

• 1.girince haber ver
    2. orda bu ip yi falan add diorz ondan sonra auto start diorz baska bisey yapmiyomuyuz ? bi anlat
  • Ip nosunu proxifier programı uzerınde kullanıyorsunuz oyunun ıcndekı server.ını dosyasını kullanmmıyorsunuzz

programın linkini de kkoyarım ama bazı gerızekalılar sımdı cıkar yok trojan var yok keylogger var derrr o yuzdennn bosver elınd proxfier programı lanlar kullanasınlarr bu IP gırıyor su ann
  • normal girincede plss wait diyor ama oyuna girmiyorr.zannımca serverlara ress geldii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Profosor_derki

Ip nosunu proxifier programı uzerınde kullanıyorsunuz oyunun ıcndekı server.ını dosyasını kullanmmıyorsunuzz

iste o dedigini nasil yapicaz
    program bende var
    bu soyledigini nasil yapicagimizi bi anlatirsan sevinirim.
  • o ip ile portu yaz check de eğer onaylıyorsa büyük olasılıkla çalışıyordur sonrada oyuna gir 1061 veriyorsa bi kere daha dene yoks başka ip iplerin sağlam olup olmadığınıda test all dan öğrenebilirsin
  • evet bak simdi o ip ile portu ekledm simdi hic bisyeye basmadan launcher i mi acicam ne dicem bi adam gibi anlatin ya alahala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arozana -- 24 Nisan 2007; 11:42:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Valorant oyuna giremiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Connectın pse d e kalıyor arkadaslarrr daha ılerı ye gıtmıyor 8 ayrı Proxyy sede denedım serverlara gırıste kalıyorrr serverlar kapoaı

http://usko.yudum.net/ adrsınden serverların sn durumunu ogrenebılırsınız beklıcez artıkk ne yapalımmmm
  • Girmiyor bu proxy ile 10060 hatası veriyor
  • sagoll girdimm
  • Bu arada ben uyarma maksatlı söyleyim.Proxy ile girdiğiniz zaman fazladan kota yersiniz.Yaklaşık 1 satte 80 mb.
    Belki bilmeyenler vardır diye uyarmak istedim.Girmek isteyen girer ama tabi.
  • bende hala girerken o hani programda gozukuoya launcherin acildigi vs..
    bende onun yanindaki ip adresinde hala bu verdigin yazmiyo ?
  • Portu adresi falan yazdım şimdi napıcaz? auto startamı tıklıcaz? anlatırmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Profosor_derki

Connectın pse d e kalıyor arkadaslarrr daha ılerı ye gıtmıyor 8 ayrı Proxyy sede denedım serverlara gırıste kalıyorrr serverlar kapoaı

http://usko.yudum.net/ adrsınden serverların sn durumunu ogrenebılırsınız beklıcez artıkk ne yapalımmmm

site kapalı

Çok fazla link verildi, tanıtımı yapldı sayfayı geliştiriyorlar...
  • arkadaşlar ben girdim oyuna :d
  • uskoyudum kapalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mxanderh

arkadaşlar ben girdim oyuna :d

nasıl girdin bu proxy midir nedir nasıl indircez buunu yaaaa
  • bende giriom servere bıom boş tıklıom DC
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.