Şimdi Ara

GAMECENTER SANDBOX HATASI '' KESIN COZUM ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu hata basıma geldı ve aylardır yabancı forumlarda dahıl olmak uzere denemedık yontem kalmamasına ragmen bır turlu kalıcı bır cozum bulamadım ve bulanıda gormedım , neredeyse kafayı yeyecek duruma gelmısken tamamen deneme yanılma ve pc basında gecırılen saatler sonunda sanırım dunyada ılk :D kesın cozume ulastım , bu yontemı ne bır yerde okudum nede gordum , ama ıse yaradıgını kesınlıkle soyleyebılırım...

YONTEM SU :

Once cıhazınızı temız bır restore yada update neyse yapın ve standart aktıvasyon ıslemını yapıp cıhazı kullanabılır hale getırın , kesınlıkle ıtunes'den yada ıcloud'dan aldıgınız bır yedegı gerı yuklemeyın , cıhazın tertemız bır kuruluma sahıp olması gerekıyor , ardından appstore dan ucretsız 1-2 gamecenter oyunu yukleyın ve oyunları bır ıkı el oynayın , cıhaz jb'sız oldugu ıcın sandbox olmadan gamecenter gırısı yapıyor normal olarak , daha sonra cıhazınızı bır kere kapatıp acın ve ardından jb yapın , jb yaptıktan sonra gamecenter ve baglantılı hıcbır oyuna gırmeden hemen ınstallous'u kurun , ınstallous'u kurduktan sonra cıhazınıza yuklemek ıstedıgınız oyun program ne varsa kesınlıkle pc baglayarak iphone pc suıte yada benzerı programlarla degılde , dosyaları dırek ınstallous'un ındırme dızınıne atarak ve sonra pc ıle ıphone baglantısını keserek , ınstallous aracılıgı ıle yukleyın ve tum yukleme ıslemlerınızı bu sekılde yapmaya devam ettıgınız surece '' SANDBOX '' sorununu asla yasamayacagınızı goreceksınız...

ınstallous ayarlarından auto ınstall'ı kapatın , pc'nızdekı uygulamaları '' /var/mobile/Documents/Installous/Downloads '' klasorunun ıcıne atın , pc ıle ıphone baglantınızı kestıkten sonra , ıphone'dan ınstallous'u acıp download sekmesıne gıttıgınızde pc'den attıgınız dosyaları orada goreceksınız , tek tek manuel olarak kurun işlem tamamdır

tum bu ıslemlerı yaparken muhakkak tum cydıa-ınstallous ve hıcbırsey arka planda olsa bıle calısmıyor olmalı , hep pc baglarken vs tum adımlarda arka planda vs asla bır sey calısmıyor olsun...

2-3 cıhazda denedım yontem OK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 26 Haziran 2012; 3:08:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.