Bildirim
Java yukledım ama mynet oyunları acılmıyor?
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
javanın son sürümünü yükle ondan sonra mynete gel oyunlardan birine tıkla tam açılacağı sırada internet exp. sayfasının üzerinde onunla ilgili uyarı sayfası belirir ona tıkla yönergeleri izle o zaman açılır olmazsa oyun açılırken uyarı verir ona göre evet vs.. tarzı yönergeleri izleyiniz kolay aslında. -
quote:
Orjinalden alıntı: Se_co
javanın son sürümünü yükle ondan sonra mynete gel oyunlardan birine tıkla tam açılacağı sırada internet exp. sayfasının üzerinde onunla ilgili uyarı sayfası belirir ona tıkla yönergeleri izle o zaman açılır olmazsa oyun açılırken uyarı verir ona göre evet vs.. tarzı yönergeleri izleyiniz kolay aslında.
javanın son surumu hangısı?
bende versıon 6 update 7 var.kendı sıtesınden ındırdım dırek.son surumun bu olması lzım -
hiç gerek yok 5,10 saniye bekle açılıyo bende kasmıştım kendimi ilk başta ama açıldı -
ie ye sağ tıkla özelliklere gel gelişmiş sekmesinden java nın çekini kontrol et eğer seçili değilse onayla -
aynı sorunun bir değişiği bende var oyun sayfası hiç açılmıyor diğer mynet sayfaları açılıyor ama oyun açılmıor başka pc lerden girebiliyorum ama benim pc girmiyor format attım yine aynı modemi 3 kişi ortak kullanıyoruz ağdaki diğer pcler giriyor ama benim pc de tık yok sayfa görüntelenemiyor çıkıyor... -
sorunu çözdüm kodlamadan otomatiği seçmek gerkiyormuş...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X