Şimdi Ara

Java yukledım ama mynet oyunları acılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
27.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben mynette oyun oynuyorm.format atılmıstı bılg e sımdı java yukledım ama acılmıyor oyunlar ne yapmam lazım

• javanın son sürümünü yükle ondan sonra mynete gel oyunlardan birine tıkla tam açılacağı sırada internet exp. sayfasının üzerinde onunla ilgili uyarı sayfası belirir ona tıkla yönergeleri izle o zaman açılır olmazsa oyun açılırken uyarı verir ona göre evet vs.. tarzı yönergeleri izleyiniz kolay aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

javanın son sürümünü yükle ondan sonra mynete gel oyunlardan birine tıkla tam açılacağı sırada internet exp. sayfasının üzerinde onunla ilgili uyarı sayfası belirir ona tıkla yönergeleri izle o zaman açılır olmazsa oyun açılırken uyarı verir ona göre evet vs.. tarzı yönergeleri izleyiniz kolay aslında.

javanın son surumu hangısı?

bende versıon 6 update 7 var.kendı sıtesınden ındırdım dırek.son surumun bu olması lzım
  • hiç gerek yok 5,10 saniye bekle açılıyo bende kasmıştım kendimi ilk başta ama açıldı
  • ie ye sağ tıkla özelliklere gel gelişmiş sekmesinden java nın çekini kontrol et eğer seçili değilse onayla
  • aynı sorunun bir değişiği bende var oyun sayfası hiç açılmıyor diğer mynet sayfaları açılıyor ama oyun açılmıor başka pc lerden girebiliyorum ama benim pc girmiyor format attım yine aynı modemi 3 kişi ortak kullanıyoruz ağdaki diğer pcler giriyor ama benim pc de tık yok sayfa görüntelenemiyor çıkıyor...
  • sorunu çözdüm kodlamadan otomatiği seçmek gerkiyormuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.