Şimdi Ara

PROZAC, BENEXOL B12, MODİWAKE İALAÇLARINI KULLANAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
13.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün dikkat eksikliği, odaklanamama, heyecan, stres, çok uyuma nedeniyle doktora gittim. Ben bana concerta yazmasını beklerken kadın modiwake, benexol b12, prozac şurup yazdı. Bunları kullanıp yan etkilerini gören var mı? Prozac ı kullananların yorumlarını okudum ve çok korkuyorum açıkcası kullanmaya.
    NOT: YGS-LYS ye hazırlanıyorum.

• Aylarca Prozac kullandım kardeşim bi yararını görmiyince lustrale geçtim onun faydasını gördüm şimdi kendi kendime akşamlarıda bi tane almaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Aylarca Prozac kullandım kardeşim bi yararını görmiyince lustrale geçtim onun faydasını gördüm şimdi kendi kendime akşamlarıda bi tane almaya başladım.
    bunların hiç birini kullanmadım ama;
    bende panik atak, paranoya, anksiyete bozukluğu ve bipolar var.

paxera,anafranil,seroquel,xanax,tranko buskas kullanıyorum.
  • Rahatsizlik yasayan herkese gecmis olsun.

Ağır ilaclar. İllaki yan etkisi olacaktir.

Acil şifalar. . .
  • Gece uyuyamadigim icin valdoxan yazmisti, 1 aydan fazla suredir prozac da kullaniyorum hicbir etkisini gormedim hatta daha fazla uyuyorum son gunlerde. Prozacin pek fazla yan etkisi yok korkma bence
  • 1 hafta benexol b12 ilacının ignesini almıştım bende.Arka tarafta agridan başka bir şey olmadı. . Etki olarak dikkat toplanması ve kendimi daha zinde hissettim.

Bende o zamanlar lys ye hazırlanıyordum.Vaybe 2. Yıl bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoNx

1 hafta benexol b12 ilacının ignesini almıştım bende.Arka tarafta agridan başka bir şey olmadı. . Etki olarak dikkat toplanması ve kendimi daha zinde hissettim.

Bende o zamanlar lys ye hazırlanıyordum.Vaybe 2. Yıl bitiyor.
    prozac bende kullandım bişey olmadı :D
    doktor verdiyse kullan derim ama günü gününe kullanmaya dikkat et daha kötü olursun
    psikolog demişti beyindeki şeyin şeyine şeederken sen bırakınca şey oluyomuş

• Sana suan antidepresani birakmaya calisan biri olarak tek tavsiyem olcegini bilsende kullanma sinavdada dibe vurucaksin birakmaya calisirkende oluceksin insani duygusuz bi canli yapiyo digerlerini kullan ama antidepresandan uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackFire248

Sana suan antidepresani birakmaya calisan biri olarak tek tavsiyem olcegini bilsende kullanma sinavdada dibe vurucaksin birakmaya calisirkende oluceksin insani duygusuz bi canli yapiyo digerlerini kullan ama antidepresandan uzak dur
    b12'yi gönül rahatlığı ile alabilirsin. Diğerleri hakkında bir bilgim yok. Yalnızca prozac'ın antidepresan olduğunu biliyorum, toplumda da artık kullanmayan kalmadı gibi bir şey. Baş ağrısından kalp çarpıntısına kadar hekese antidepresan veriliyor. Yine de kullan yada kullanma demek yanlış olur. Doktoruna kaygılarını dile getirip tekrar sorman en güzeli olacaktır.
  • prozaci bilmiyorum kardesim
    b12 zaten hafizada etkili bir vitamin
    modiawake de psikostumulan
    yani uyku ataklarini engelleyen hafizayi guclendiren dikkati toplayan ogrenme yetisini artiran bir tur uyarici concerta veya ritalin kadar olmasa da onlara cok yakin.
    10. gunden itibaren iyice etkisini hissedersin bir uyarilmis hale gecersin.
    ama mucizeler bekleme ders calismak senin elinde.
    gecmis olsun.
  • ygs ye hazırlanıyorsan tavsiye etmiyorum hiç bu tip maddeleri. Ben de ygs ye girene kadar içmeyi falan bıraktım maximum potansiyelde olmam lazım sınav esnasında, çok çalışan biri değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

ygs ye hazırlanıyorsan tavsiye etmiyorum hiç bu tip maddeleri. Ben de ygs ye girene kadar içmeyi falan bıraktım maximum potansiyelde olmam lazım sınav esnasında, çok çalışan biri değilim
    Şu an kafam çok karıştı. İla. prospektüslerini okuyorum modiwake kaygı oluşturuyomuş depresyona sürüklüyomuş, e prozac da depresyon ilacı kaygı için verdi onu. Modiwake uykulu olmayayım diye verdi, prozac da uyku yapıyo. Daha demin küçük ölçekle prozac içtim sanırım bu ilk ve sondu. Antidepresan kullanıcak bi durum yok bence ya çünkü stres kaygı olması gereken şeyler sınav senesindeyim. Ayrıca prozac bildiğin zehir ya inanılmaz yan etkileri var. İlaçla ot gibi yaşayacağıma stres kaygı yaşarım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merMD -- 1 Nisan 2015; 21:40:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b0ffi

Kardeş kusura bakmada bende okadar ilaç kullansam bende de olur o kadar şey.

Bu arada Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

quote:

Orijinalden alıntı: b0ffi

Kardeş kusura bakmada bende okadar ilaç kullansam bende de olur o kadar şey.

Bu arada Geçmiş olsun.

sağol dostum.
    ama ilaç kullanmamı ısrarla isteyen doktordur. ve doktor kimseye de böyle kolay kolay bu kadar ilaç yazmaz.
    bazı zamanlar çok şiddetli paranoya yaşıyorum. bu ilaçlar olmasa camdan atarım kendimi ( ciddiyim ) ( bir de Rabbimin şifası var tabi ki bolca hemde onu da unutmayayım )

@merMD yok abi yok böyle bir yorum olamaz ya. Adam bildiğin psikolog, psikiyatri, nöroloji dallarını BİTİRMİŞ! kardeşim sen ne yazdığının farkında mısın?
    iş beyinde bitiyormuş hadi ya? bu kadar kolay yani? bir kere beyinsel olarak sağlam olmayan adamlar var.
    mesela, beyin kimyası hafif bozuk birisi önce nöroloji sonra psikiyatriye yönlendirilir. çünkü beyin zarar gördüğü için İSTESEN DE İSTEMESEN DE psikolojini tetikleyecek. Psikoloji beyinle ilgili bir şey zaten.

• Hocam vallahi doktorları pek anlamıyorum.Şu zamanlarda para için doktor olanlar yüzünden pek güvenemiyorum.
    Hele bazıları varki psikiyatri doktoru hastanın yüzüne bile bakmıyor.Böyle insanlardan nefret ediyorum.
  • quote:

Hocam vallahi doktorları pek anlamıyorum.Şu zamanlarda para için doktor olanlar yüzünden pek güvenemiyorum.
    Hele bazıları varki psikiyatri doktoru hastanın yüzüne bile bakmıyor.Böyle insanlardan nefret ediyorum.
    Benexol kullanıyordum da bi faydasını (gözle görülen elle tutulan) görmedim
    bıraktım sonrada
  • Eski sevgilim prozac kullanıyordu. Ruh gibi dolanıyordu ortalıkta. Hatta tam ruh hatasıydı. Kendinden o kadar nefret ettirdi ki birini öldürme şansı verseler direk onu seçerim. Allah acil şifalar versin
  • quote:

Hocam vallahi doktorları pek anlamıyorum.Şu zamanlarda para için doktor olanlar yüzünden pek güvenemiyorum.

Hocam öyle psikiyatri doktorları ile görüşme o zaman.
    Doktorunu değiştir. Yada az bir ücrete kıy git özele. Polis gelse polis bile doktora söylediklerini çok zor bilir.
    Baştan sona anlat sıkıntılarını git abicim git, Allah imkan vermiş kullan. O adamlara sen iyileş diye para veriyor devlet.
  • Yok hocam benim sorun yok.
  • quote:

Yok hocam benim sorun yok.
    Ben 3 buçuk yıla yakın prozac kullandım hastalığımı tedavimde çok faydalı oldu herhangi bir yan etkisini görmedim üstelik günde üç tane aldım.Doktor sana bu ilacı vermişse hiç düşünmeden al,diğer yorumlara da kulaklarını tıka.Hasta olman bu ilacı almandan daha kötü.Eğer bir yan etkisi varsa ki prozac en az yan etkisi olanlardan birisi o da biraz fazla iştahlı olmandır.Antideprasanlar alıştıktaktan sonra seni zaten dinç tutar asıl mal edenler xanax tarzı yeşil ve kırmızı reçete ile satılanlar.Modiwake i de uyku bozukluklarım(hipersomnia) için 2 haftadır günde iki tane alıyorum.İşi düzene bindirirsen uyuma ve kalkmanda herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ben sabah ve öğle tok karnına alıyorum uyanık kalmam gereken saatler bu zamanlar çünkü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.