Şimdi Ara

Prozinc Kullanan Arkadaşlar[Ucuza Prozinc]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
48.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçımda pullanma şeklinde kepek ve kaşıntısı olan biriyim. Bayadır prozinc kullanıyordum ama malum eczanelerden almaya kalktığımızda 300ml'lik olanına 18-20 lira fiyat veriyorlar. Bende biraz araştırmayla farmasanal diye bir site buldum ve fiyatın çok uygun olduğunu gördüm. Mail attım ilk önce neden bu kadar ucuz ürünlerde birşey olmasın diye. Hiçbir sorun olmadığı ve stoğun çok olduğunu, teslim aldığımda birşey olmadığını göreceğimi söylediler. Bende siparişi verdim 2 gün önce ve bugün elime ulaştı. Gerçekten çok memnun kaldım, ürünler orijinal prozinc. Paketlemeyi o kadar güzel yapmışlarki hiç akmamış bile.

Prozinc Kullanan Arkadaşlar[Ucuza Prozinc]

Ürün geldiğinde faturasına baktığımda da iyice emin oldum. Konya'da Güven Eczanesi olarak iş yapıyorlar.

Buda link;http://www.farmasanal.com/Prozinc-3-Al-2-Ode-Yesil-Set-Kuru-Saclar-Icin-Sampuan-3-Adet-300-ml,PR-1202.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 21 Temmuz 2012; 19:23:30 >

• O kadar kişi bakmış, mesaj atan yok. İyilik yapalım dedik, kimse sallamadı.
  • Kargo ne kadar ve kac günde geldi?Fiyati iyiymis paylaştığın için tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Kargo ne kadar ve kac günde geldi?Fiyati iyiymis paylaştığın için tsk.

4,90 mı ne kargo. 2 günde geldi. Yani akşam aldım, ertesi gün kargoladılar.
  • çok teşekkür ederim kardeşim bende seboreit dermatit hastalıgı var doktor tavsiyesi bu şampuanı kullanmam gerekiyor berbere bile şampuanla gidiyorum düşün artık internette bende senin gibi ufak bir araştırma yaptım en uygun fiyat senin söylediğin sitede senin sözlerine güvenerek bende siparişimi verdim bakalım elime ulaşınca yorum yazacagım. Çok Teşekkür Ederim...
  • Süpermiş eline sağlık bende eczaneden denemek amaçlı mor olanının küçüğünü aldım çok beğendim 14 liraydın şimdi 30 liraya büyük boy 3 tane alıcam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım üründen memnun kaldın mı ben uzun zamandır kullanıyorum fakat eczaneden yapıyordum alışverişimi senin verdiğin linke baktım 3 adet 28 tl diyor ben birtane 300 ml olanı 23e alırken üç adetin bu kadar ucuz olması biraz aklımı bulandırdı şayet memnunsan hemen alıp stok yapacağım çünkü bayan olduğum için saçlarım uzun şampuan ihtiyacım ve kullanma oranım daha fazla ve bu 300 ml çok çabuk tükeniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ketoral kullanan varmı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar eczaneden tanesini 20 tlye aldım.. Hiç köpürmüyor ya ben memnun kalmadım ögrenciyiz paramız bosa gitti.. Sizinkiler köpürüyormu 3 defa yıkmama rağmen köpük adına bişey yok :(( benimde saçlarım kuru, kepekli, kabuklanma var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7129600

arkadaslar eczaneden tanesini 20 tlye aldım.. Hiç köpürmüyor ya ben memnun kalmadım ögrenciyiz paramız bosa gitti.. Sizinkiler köpürüyormu 3 defa yıkmama rağmen köpük adına bişey yok :(( benimde saçlarım kuru, kepekli, kabuklanma var

eczaneden konazol şampuan al 5 tl. haftada 2 defa bununla yıkayacaksın, fazlası zarar.. diğer günlerde de prozinc kırmızı (woman) ile yıka. her iki şampuanı da kafada 5 dk beklet yıkama esnasında.
  • valla kardesim ben bioxcin sampuanla, prozinc şampuan karıştırdım kullanıyorum. Kafaya takmamak lazım. prozinc yesıl sampuan aldım hic köpürmüyor 4 defa ard arda bolca kullandım toprak daha fazla köpürür yemınle :)) anlayacagınız ögrencı paramız cöpe gitti yıne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7129600 -- 26 Ocak 2013; 1:31:56 >
  • ben bunlan yıkıyorum seboit dermatit var bende, porzinc yeşil çok ıyı geliyor bu fiyata bedava..

Kapıda ödeme yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 6 Şubat 2013; 14:38:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magancı

ben bunlan yıkıyorum seboit dermatit var bende, porzinc yeşil çok ıyı geliyor bu fiyata bedava..

Kapıda ödeme yokmu ?

kardeşim bende prozinci bir ümitle aldım boşa çıktı. Şampuan hic ama hic köpürmüyor. Senın prozinc köpürüyormu ki ? sırf bu yüzden şampuanı bıraktım
  • ben bunun morunu kullanmıştım en son yeşilini aldım eczaneden tek kutu olarak köpürme sorunu yok sadece biraz kremsi bi yapısı var
  • valla arkdaşlar ben 20 tl verdim yeşiline. Hiç köpürmüyordu bioxsin genesisle karıştırdım. Şimdi gayet güzel köpürüyor :)
  • quote:

quote:

ben bunlan yıkıyorum seboit dermatit var bende, porzinc yeşil çok ıyı geliyor bu fiyata bedava..

Kapıda ödeme yokmu ?

kardeşim bende prozinci bir ümitle aldım boşa çıktı. Şampuan hic ama hic köpürmüyor. Senın prozinc köpürüyormu ki ? sırf bu yüzden şampuanı bıraktım

maksat köpürmesinde değilki okdar köpürmüyor ama seboreit dermatite birebir etkili bende kepeği gectim dermatit var ona bile iyi geliyor yani :)
  • quote:

quote:

quote:

Kapıda ödeme yokmu ?

maksat köpürmesinde değilki okdar köpürmüyor ama seboreit dermatite birebir etkili bende kepeği gectim dermatit var ona bile iyi geliyor yani :)

benimkisi bildigin yogurt köpürmeyen şampuanı ne yapacam

• Konuyu biraz hortlatalım.

Arkadaşlar aldığınız ürünlerde problem olabilir yada size geliyor da olabilir. Piyasadaki kimyasallarla karşılaştırmayın bu şampuanı. Şampuanın katı bir kıvamı var o yüzden şişenin 1/4 lük kısmına su karıştırın. Sıvı olursa çok rahat köpürüyor yoksa macun gibi kafanın ortasında kalıyor yaymak için zorlanıyosunuz. Ayrıca bu şampuanı her zaman temiz saça uygulayın. İlk önce sabunla yıkayıp saçın kirini alın daha sonra 5 dk bekleterek uygulayın.

Bu yıl fiyatları arttı ayrıca farmasanal.com'da 36.45 lira olmuş ve tabi kargosuda var.

http://www.sanalpazar.com/Prozinc-Yesil-Set__isp8384072 Direk burdan alabilirsiniz. Hem 35 lira hemde kargo bedava.

@7129600 @magancı @LεhV™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 30 Temmuz 2013; 19:52:48 >

• prozincten sonra konazol,sebamed, vich hatta bir kutu bitirdim nerdeyse,head shoulders ekstra nemlendirici, clear man cool sport vs hepsini denedim bir bitmedi kepegimdeki sac :) pardon sacımdaki kepek. Sanki artık kepek ev misafiri oldu saçlarım kepekciklerimi rahatsız ediyor. Pullanmalar şiddetli devam ediyor. Prozince geçtim yine yağlı saçlar için bitince kırmızısından alacam :) sizler ne durumdasınız.
  • quote:

prozincten sonra konazol,sebamed, vich hatta bir kutu bitirdim nerdeyse,head shoulders ekstra nemlendirici, clear man cool sport vs hepsini denedim bir bitmedi kepegimdeki sac :) pardon sacımdaki kepek. Sanki artık kepek ev misafiri oldu saçlarım kepekciklerimi rahatsız ediyor. Pullanmalar şiddetli devam ediyor. Prozince geçtim yine yağlı saçlar için bitince kırmızısından alacam :) sizler ne durumdasınız.

Yalnız kepek kuru saç derisinden dolayı olur. Yeşil kutudan alman lazım. Hatta ufak bi kutu al eczaneden dene. Ben hep yeşil kullanıyorum kepek falan yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.