Şimdi Ara

PRP tedavisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saçımın tepe bölgesinde biraz dökülme oldu yaş 35 üstü olduğu için normal karşıladım. 

​Bir arkadaşm PRP yaptırmamı tavsiye etti kendisini faydasını görmüş ama yinede daha çok kişiye danışmak istedim. 

Tamamen para tuzağı mı? yoksa gerçekten faydası var mı?

• Merhaba hocam,

Dökülme çok sık olmaya başladıysa ve durdurmak yada dökülmenin azalması için PRP yapılabilir. Ekim sonrası PRP zaten yapıyorlar daha sağlıklı olup tutunması için.

Ben ekim yaptırmadım sadece dökülmelerim oluyor ve onun önüne geçilmesi için PRP yaptırmayı düşünüyorum ve daha sonrasında da ekim işlemi yapılması için güvenilir bir yer.

Saç işi çok sıkıntılı ve titizlik ile araştırılması gerekiyor.

• sadecedogan kullanıcısına yanıt

Vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkürler.

Yararı olur mu yoksa tamamen para kazanma yöntemimi onu bilemiyorum. Eğer yaptırıp faydasını gören olduysa yaptıracaktım ama

• 28 yaşındayım 2 hafta önce ilk seansıma başladım ama sadece prp değil yanında başka tedavilerde yapılıyor detaylı bir işlem tahlil,bitkisel yağlar,şampuanlar, vs haberdar ederim gelişmeleri

• nevizadehaniff kullanıcısına yanıt

Gelişmeler nasıl 2 ay geçmiş aradan.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendimuhendis -- 25 Aralık 2023; 16:45:39 >
  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt
    Hocam dökülme azaldı asıl etkiyi de 3. aydan sonra görmeye başlarız dedi doktor şimdiye kadar 3 haftada bir gittim. sonraki seans 3 ay sonra bir diger seans ondan 6 ay sonra olacak sekilde gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevizadehaniff -- 26 Aralık 2023; 10:12:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anladım hocam, ben de ilk seansı yaptırdım ikinciyi beklemedeyim. Umarım güzel sonuçlar görürüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Roaccutane Tedavisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Memnun kaldınız mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.