PRP tedavisi
-
-
Merhaba hocam,
Dökülme çok sık olmaya başladıysa ve durdurmak yada dökülmenin azalması için PRP yapılabilir. Ekim sonrası PRP zaten yapıyorlar daha sağlıklı olup tutunması için.
Ben ekim yaptırmadım sadece dökülmelerim oluyor ve onun önüne geçilmesi için PRP yaptırmayı düşünüyorum ve daha sonrasında da ekim işlemi yapılması için güvenilir bir yer.
Saç işi çok sıkıntılı ve titizlik ile araştırılması gerekiyor.
-
Vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkürler.
Yararı olur mu yoksa tamamen para kazanma yöntemimi onu bilemiyorum. Eğer yaptırıp faydasını gören olduysa yaptıracaktım ama
-
28 yaşındayım 2 hafta önce ilk seansıma başladım ama sadece prp değil yanında başka tedavilerde yapılıyor detaylı bir işlem tahlil,bitkisel yağlar,şampuanlar, vs haberdar ederim gelişmeleri
-
Gelişmeler nasıl 2 ay geçmiş aradan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendimuhendis -- 25 Aralık 2023; 16:45:39 > -
Hocam dökülme azaldı asıl etkiyi de 3. aydan sonra görmeye başlarız dedi doktor şimdiye kadar 3 haftada bir gittim. sonraki seans 3 ay sonra bir diger seans ondan 6 ay sonra olacak sekilde gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevizadehaniff -- 26 Aralık 2023; 10:12:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam, ben de ilk seansı yaptırdım ikinciyi beklemedeyim. Umarım güzel sonuçlar görürüz.
-
Memnun kaldınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X