Merhaba arkadaşlar aşağıdaki konfigürasyon olan bilgisayarımda oyun oynamaya başlarken oyundan beni hiç oynayamadan atıyor. Bunun üzerine bios güncelledim ram değiştirdim anakart ve cpu servisine gönderdim ama halen aynı sorun herhangi bir bilgisayarda kurup oynadığım oynun aynısını aşağıdaki konfigürasyonda kuruyorum fakat oynu başlatırken error verip oynu kesiyor. Oynu açarken cpu sıcaklığı 50 dereceye çıkıyor buda normal olması gerektiğini düşünüyorum yardımlarınız için teşekkür ederim
driverlarını güncelle..ekran kartı öncelikle..olmazsa anakart driverlarını güncelle..özellikle ses kartını unutma
Merhaba arkadaşım daha önce çalışan oyunlardı bunlar birde ses direver okadar önemlimi
Sen herşeyi servise göndermişin bir ekran kartını yollamamışın..Oyunlarla ilgili problemlerde ilk bakılması gereken yer bence ekran kartıdır..
elimde mevcut olan farklı bir ekran karıyla sistemi denedim yine aynı sorunu yapınca bunun üzerine ekran kartını servise göndermedi
quote:
Orjinalden alıntı: tanerx
Merhaba arkadaşım daha önce çalışan oyunlardı bunlar birde ses direver okadar önemlimi
bi pc de başıma geldi..her şeyi yaptık..fakat oyunlara girince res atıyordu..en son ses kartı driverının güncel sürümünü sitesinden indirip kurduk ve düzeldi..bu yüzden söyledim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme