Şimdi Ara

PS 2 de coklu oyuncu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, PS2de coklu oyuncu imkanı olan, şöyle oynaması keyifli,eğlenceli oyun tavsiye edebilir misiniz?

Bu konuda oyunlar ve internet sitelerinde bir türlü verimli bilgi alamadım ya da aldığım bilgiler yanıltıcı olabiliyor... Aldığım oyunlarda arkasında yazmasına rağmen coklu cıkmıyor, deli olucam

• Tekken,Burnout,Pes,Nba,golf oyunları,fight night round 3.

Genelde spor yada dövüş oyunlarının hepsi destekler çoklu oyuncuyu.
  • the lord of rıngs return of the king / king arthur/gauntlet/justice liege heroes/rainbow six/darkwatc/ninja turtles/007 james bond/marvel ultime allance/the fantastik four/ratchet deadlocked/lego star wars/g.t.a san anandreas/vs vs vs vs bunları 2 kişilik (bazılarını 3-4 kişilik) oynayabilrsin
  • spor ve yarış oyunlarını biliodum ama gta ve lord of the rings gibi oyunları aradım...

çok sağolun arkadaşlar...

gta san andreas oyununda 2.kişi oyuna nasıl ve ne zaman katılıyor?
  • g t a da 2. kişinin yerini bulman lazım. harıtadaki yerini sana burdan nasıl tarif ederim. en kısa şekilde ;elemanı üldürttürüp oyunu hastaneden başlat . ordan başladıgında yakın bi yerde yıkık binalar ( etrafı tel örgulerle cevrili) olması lazım 2 kişilik yer orda bi işaret göreceksin . işretin üstüne gelip 2 kolda herhengi bi tuşa bas.bu kadar. (eger daha önce hiç gta oynamadıysan bu yazdıklarımdan hiç bi şey anlamazsın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: the phenomenon

spor ve yarış oyunlarını biliodum ama gta ve lord of the rings gibi oyunları aradım...

çok sağolun arkadaşlar...

gta san andreas oyununda 2.kişi oyuna nasıl ve ne zaman katılıyor?

eğer hala los santostaysan vede denisse'yle tanışmadıysan polis merkezinin önündeki meydanda kısa bir araştırma yap.2 kişi oynama ikonunu orada görüceksin. denisle tanıştıysan veya sanfieroya başladıysan zaten olayı biliyosundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the phenomenon

Arkadaslar, PS2de coklu oyuncu imkanı olan, şöyle oynaması keyifli,eğlenceli oyun tavsiye edebilir misiniz?

Bu konuda oyunlar ve internet sitelerinde bir türlü verimli bilgi alamadım ya da aldığım bilgiler yanıltıcı olabiliyor... Aldığım oyunlarda arkasında yazmasına rağmen coklu cıkmıyor, deli olucam

james bond oyunları tıme splıters(yazdığım yanlış olabilir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.