Şimdi Ara

PS 3 almak için ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar GTA 5 un cikmasi 2 yillik pcmin beni deli etmeye baslamasiyla düşüncelere daldim bi arkadasin PS 3 kariyeri ve GTA 5 i ballandira ballandira anlatmasiyla PS 3 almaya karar verdim. Ama butcemin düşük olması ve PS 4 un cikmasiyla kafam karisti o cikinca buna oyun gelme prob. Vs . ama PS 4 alçak bütçede yok alsam pişman olur muyum ? Ucuz bi yer varmi? PS cafelerden alsam iyi olur mu ? Cevap verirseniz sevinirim . ( Tercihin 160 GB )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar butcen oldugundan falan bahsetmemissin. Ama parasal olarak bu kadar sikisiksan ps3 olsun ps4 olsun oyunlara para veresin gelmez, ki gta 5 dedigin 130 lira falan. İkinci el de 100 lira falan.

Git xbox 360 al, 400 e falan bulursun alcade olarak, jasper anakarti olmasina dikkat et, fw yaptir al oyunu 20 liraya tak oyna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta şimdi 600TL ye PS3 SüperSlim 500gb modelini alabiliyoruz, bulabiliyoruz çok rahat . Ondan sonra giriyorsun DonanımHaberde PlayStation bölümünün PSN - Arcade kategorisine oradan PSN alım-satış takas başlığına giriyorsun 60 TL civarlarında Gta 5 Psn kardeşliği yapıyorsun makine ve oyun 660 tl ye mâl oluyor ve buna değer.. durumun iyi değilse ps4 ü sil tamamen listeden
  • Pisman falan olmazsin al sen

• ben 12gb super slim aldım. gran turismo 5 vardı yanında. gerçeği söylemek gerekirse 1500-1600 tl aralığında çoğu notebook bu grafikte akıcı oyun oynatamaz.
    cihaza aşık oldum. mükemmeliyetçi bi sistem kurmuş sony. gta v, last of us, heavy rain, uc2-3, bilgisayarda takıldığından dolayı oynayamadığım ac2-3 vs oyunları oynayacağım aylar geçer bunları oynamakla ki geriye bir sürü oyun var. al sen pişman olmazsın.
  • Arkadaşlar dediklerinizden sonra kesin alıcam sağolun para konusunda yaza kadar hepsini alabilirim ama beklemeyi hiç istemiyorum oyun alma konusunda sıkıntım yok ama 160 lık bi tane bulmam lazım ama ps cafeden alsam mı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden bulabılırız 600 ee ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal0738

Nerden bulabılırız 600 ee ??

sony yetkili satıcısı olan heryerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 8 Aralık 2013; 11:07:11 >
  • Teşekkürler. Sony veya golddan 500 GB super slim almayi planliyom golddan bi sikinti olur mu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal0738

Teşekkürler. Sony veya golddan 500 GB super slim almayi planliyom golddan bi sikinti olur mu ??

Gold gibi saçma yerlerden alma. Sony Center, Teknosa veya Mediamarkt gibi yerlerden al.
  • Teşekkürler :)

• Ben Bimeks'ten aldım sony garantili 600'e . indirime girmişte zaten sık sık giriyor takip et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.