Şimdi Ara

ps 3 oyun fiyatları pal (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 180 ytl oyun ya bunlar çıldırmış bu oyunları kime satacaklarını sanıyorlar

sony oyunları nisbeten biraz dah hesaplı oda 132 ytl

bunlar microsoft ekmeğine bal ve yağ ve reçel sürüyorlar türkiyede ps3 bu kafayla ne kadar konsol satar sorulması gerek soru bu
  • avrupadaki resmi satış fiyatı ne olacak oyunların bir bilgisi olan var mı
  • 49.99 euro olur avrupada OYUNLAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akh3737

49.99 euro olur avrupada OYUNLAR...

Tabi tabi, hatta oyunlar bedava, üstüne para veriyolar.. Hey allahım a, sallamayın kardeşim.. Oyunlar 60-70 euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 21 Mart 2007; 20:14:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

1500liralık fiyatı ile 200liralık oyun fiyatlarını kabul etmeyenler, inanmayanlar nerde acaba
    Bişey biliyoruz da söylüyoruz. PS2 oyunları zaten 120YTL

ps2 oyunları da 60 dolar değil miydi?

Hala 120Liradan PS2 oyun satan yerler biliyorum. (Türkiyede)
    Yoksa PS2 oyunlarının en pahalısı , God of War 2 mesela 49$ orjinal yurtdışı fiyatı.
  • Adventure, o kadar pahalı değil. bu Virtual Fighter fiyatı, bu da FNR3 fiyatı. Gördüğünüz gibi 53-65$ arası oyunlarda var
  • Snox.. verdiğin fiyatlar dolar. Arkadaş avrupada demiş, yani euro'dan bahsetmiş. Ben onu kast ediyorum... Biliyosunuz dolar fiyatı 60 ise euro da direk 60 oluyo. Alet 500 dolar ise 500 euro oluyo avrupada... O hesap işte.

Hatta sana örnek, virtua fighter 5 & FNR3

Gördüğünüz gibi oldukça tuzlu. 70 eurolara çıkan fiyatlar.

Diğer fiyatlara bakmak isterseniz buyrun...

• Amma abartıldı, weblebi.com'dan oyun alan kim o kadar uygun yer varken, Allah'a şükür hepsi region free....
  • bu yazıcagım seyin yeri burası bilmiyorum ama soyle durumlar var turkiyede

kimse uzun vade de her oyuna 140-160 ytl arası para vermiyecek

nisan gibi adam akıllı loader piyasaya cıkar herkes onu bekliyo turkiyede 1-2 oyun alacagımız fiyata en kral hd alıp loader la istedigimiz oyunu oynama sansımız var..

arsiv vs yapmaya calısan biri zaten turkiyeden almaz 90 ytl e almak varken(60 dolar + kargo) 150 ytl para vermez mantıksız..

turkiyede su an 10binlerce ps2 sahibi var ama bakalım oyun satıslarına %4-5 i kadar bile degildir..

kısacası ps oyun fiyatı hic bir zaman etkilemedi turkiyede ps satıslarını simdi de etkilemiyecek..

60 gb ps3 alacak birinin alacagı en fazla 1-2 oyundur daha sonra hd alıp kopya oyunlarını oynayacaktır..

turkiyede de ps oyunu satanlar talebin cok olmadıgını bildiginden tuttugumuzu ... mantıgında haraket ediyolar ve bu cok normal bir davranıs..

• quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

quote:

Orjinalden alıntı: akh3737

49.99 euro olur avrupada OYUNLAR...

Tabi tabi, hatta oyunlar bedava, üstüne para veriyolar.. Hey allahım a, sallamayın kardeşim.. Oyunlar 60-70 euro.

http://ps3.gameseek.co.uk/

sony kendi ismi altında çıkan oyunlar oyunlar PS3 - £34.97 (50 euro)

diğer oyun üreticilerinin oyunları PS3 - £42.97 (62 euro)

• www.amazon.de

Sony'nin oyunlar 62 dierleri 70'e kadar çıkıyo... Verdiğin örnek euro değil pound. Ben euro'dan bahsediyorum. Avrupa euro'yu kullanıyo biliyosunuz...

Bu arada oblivion 50 pound nerdeyse. Artık varın gerisini siz hesaplayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 22 Mart 2007; 0:15:38 >
  • 35 paund ytl hesabı yaptığın zaman 94 ytl eder
    43 paund 116 ytl
  • 180 Ytl'ye oyun alanı bu ülkede sopa ile kovalarlar benden soylemesi

Koc ve Sabancı bu ancak bu oyunları alır demisler arkadaslar Koc ve Sabancı bir oyuna 150 ytl verseydi o kadar zengin olamazdı.

Arkadaslar Almanyada 45bin Euro olan X5 bizim ülkemizde 120 Euro gibi bir fiyattan satılıyor merak ediyorum aradaki 90bin Euro nereye gidiyor basit cevap olarak vergi ama bu vergi bize ne yol olarak ne elektrik olarak ne su olarak geri donuyor alıyor bastakiler hoppaaa cebe olan bizlere oluyor.

Araba,oyun,bilgisayar,elektronik esya hersey acaip pahalı ülkemizde devamlı gecir millete vergiyi millet birgün fena patlayacak ama ne zaman bakalım boyle bir ülke dünyanın hicbir yerindeee YOOKKKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 22 Mart 2007; 0:30:04 >

• aç gözlü satıcıları ve distiribütör firmaları unutmayalım
  • Cineos, pound ile işimiz yok hocam. Avrupadaki euro bazındaki fiyatlrdan bahsdiyorum. Arkadaş avrupada 50 euro olur demiş genel olarak ben de olmaz dedim. İngiltere ayrı biyer... kendi para birimlerini kullanıyolar. ayrıca paund değil, pound
  • fiyatlar okadar olamaz ps2 fiyatlarında çıkar ps2 ler yavaş yavaş sona erer bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vamp

quote:

Orjinalden alıntı: wind06

e biz nintendocular şanslıyız(!) bizim oyunlar sadece 149 ytl:)
    çok çok büyük bir haksızlık bu. adamların geliri bizden kat be kat iyi ama oyunlar iki katı bizde pahalı. sonra da neden korsan oyun alınıyor. ya 150 ytl. el insaf. tr'de orjinal oyun satmak istiyolarsa 50 ytl olmalı.
    bu fiyatları kınamak için orjinal oyun alınmaması taraftarıyım ve almıyorum. herkese de böyle yapın demiyorum ama en pahalı benzin bizde, en pahalı oyun bizde, tamam orjinal kullanalım ama nasıl? ikinci el veya takasla idare ediyorum ben. neyse konu uzun yaramız derin...

50 değil 20 ytl oluyo.. doğru orantı ile yaparsak. Fakat türkiyede ters orantı var. Gelir düşük fakat ürün avrupa fiyatındanda pahalı..

50 ytl makul fiyat. tamam konsolu ucuza satma fazla ama oyun kesinlikle ucuz olmalı ki millet korsana veya kaçak gelen oyunlara kaymasın. bu işten en çok (özellikle ps3 için) amerikadan oyun getirenler karlı çıkacak.

• Oyun fiyatları pahalı ama sonuçta kalkıp 1500ytl oyun konsoluna verip,60-70 Euro 3-4 ay bir oyun için bu parayı veremem demek de biraz kolaya kaçmak oluyor.Hem adamlar konsollardan zarar ediyor diyoruz,hem oyunlar pahalı diyoruz,hem kaliteli oyunlar olsun diyoruz,iyi de her şeyi istiyoruz ama karşılığını vermeye gelince orda yan çizmeye başlıyoruz,e ondan zarar et,bundan zarar et,nasıl ortaya çıkacak peki yenilikler,aksilikler,sorunlar nasıl giderilicek,oyunlar nasıl daha kaliteli olucak,biz istiyoruz ki hep domuzdan ne koparırsak kar kardır,ama ticaret dediğimiz şey böyle fevri duygusal işlerle gerçekleşmiyor,ortada istatiksel rakamlar var.

Bizler her şeyin en ucuzuna ve en fazlasına sahip olma gibi bazı dürtülerimiz ve alışknlıklarımız var,bence bunlardan yavaş yavaş kopmalıyız,kendi kalitemizi yükseltmeliyiz,bu herşeye fazlasıyla değer vermemizi sağlayacaktır diye düşünüyorum.Yoksa elimizde olmuş 20 oyun,oynamışız 2-3 tanesini ne işi yaradı ki şimdi,bir arkadaş yazmıştı,elimde 150 oyun var ama sorsanız hepsini oynadın mı,sadece 20 tanesini ancak oynamışımdır diye.Hesaplı olalaım,tutumlu olalım,az ve öz olsun,sonuçta her bir üretim için harcanan emek,zaman ve kaynak,yaşadığımız bu dünyanın kaynaklarını biraz daha tüketiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: rashamon

Oyun fiyatları pahalı ama sonuçta kalkıp 1500ytl oyun konsoluna verip,60-70 Euro 3-4 ay bir oyun için bu parayı veremem demek de biraz kolaya kaçmak oluyor.Hem adamlar konsollardan zarar ediyor diyoruz,hem oyunlar pahalı diyoruz,hem kaliteli oyunlar olsun diyoruz,iyi de her şeyi istiyoruz ama karşılığını vermeye gelince orda yan çizmeye başlıyoruz,e ondan zarar et,bundan zarar et,nasıl ortaya çıkacak peki yenilikler,aksilikler,sorunlar nasıl giderilicek,oyunlar nasıl daha kaliteli olucak,biz istiyoruz ki hep domuzdan ne koparırsak kar kardır,ama ticaret dediğimiz şey böyle fevri duygusal işlerle gerçekleşmiyor,ortada istatiksel rakamlar var.

Bizler her şeyin en ucuzuna ve en fazlasına sahip olma gibi bazı dürtülerimiz ve alışknlıklarımız var,bence bunlardan yavaş yavaş kopmalıyız,kendi kalitemizi yükseltmeliyiz,bu herşeye fazlasıyla değer vermemizi sağlayacaktır diye düşünüyorum.Yoksa elimizde olmuş 20 oyun,oynamışız 2-3 tanesini ne işi yaradı ki şimdi,bir arkadaş yazmıştı,elimde 150 oyun var ama sorsanız hepsini oynadın mı,sadece 20 tanesini ancak oynamışımdır diye.Hesaplı olalaım,tutumlu olalım,az ve öz olsun,sonuçta her bir üretim için harcanan emek,zaman ve kaynak,yaşadığımız bu dünyanın kaynaklarını biraz daha tüketiyor.

+ 27,5

Sanırım insanlar sony veya microsoft gibi firmaların çok paraları olduğu için batmayacaklarını falan sanıyolar. Ohhooo nasılsa hayvan gibi zengin hepsi, ne para vericem onlara mantığı var. Halbuki bilmiyolarki (biliyolar aslında) kaç kişi ekmek yiyo bu işten, kaç kişi normal maaşlarla yaşıyo oyun endüstrisinde... Ve bazen işler yolunda gitmediğinde ne firmalar kapanıyo... Bakınız amiga ve commodore zamanı büyük firmalar... Durum böyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: rashamon

Oyun fiyatları pahalı ama sonuçta kalkıp 1500ytl oyun konsoluna verip,60-70 Euro 3-4 ay bir oyun için bu parayı veremem demek de biraz kolaya kaçmak oluyor.Hem adamlar konsollardan zarar ediyor diyoruz,hem oyunlar pahalı diyoruz,hem kaliteli oyunlar olsun diyoruz,iyi de her şeyi istiyoruz ama karşılığını vermeye gelince orda yan çizmeye başlıyoruz,e ondan zarar et,bundan zarar et,nasıl ortaya çıkacak peki yenilikler,aksilikler,sorunlar nasıl giderilicek,oyunlar nasıl daha kaliteli olucak,biz istiyoruz ki hep domuzdan ne koparırsak kar kardır,ama ticaret dediğimiz şey böyle fevri duygusal işlerle gerçekleşmiyor,ortada istatiksel rakamlar var.

Arkadasım dediklerinde haklısın ama ülkemiz bu kadar zengin bir ülke degil ve kopya oyun yada film kullananlar haklılar bir oyunada 100-150-180 ytl gibi rakamlar verilmez.800 ytl maas alan bir kisi az ama oz olsun diyip 100 ytl oyuna vericek hali yok onun yerine gider 10 ytl alır oyununu gider oynar ve geri kalan ihtiyaclarını karsılar.Zengin bir insan ise olaya bir oyuna o parayı veremem eger verseydim o kadar zengin olmazdım diyor.

Oyunun degeri deniliyor o oyunun deger 150 ytl falan degil ki oyunun fiyatından cok vergi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 22 Mart 2007; 12:52:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.