Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaş 34, 7 ayıdr ps3 oynurum bende derneğe katılmak istiyorum
    psn:karaelmasTR kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentata

quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimevren

yaş 30 + 8 ay
    6 yaşımdan beri atari oynarım.....

çocukkene az sopa yemedim atari salonlarında sürtüyorum diye

beni de katın klübe

o helikopter oyununun tadı bunlarda yok bea.

o yunun adi neydi hatirlayan varmi?

commodoredada vardı o oyun.(sağa sola ateş edip aşağı bomba düşürürdü,düşman hep aynı yerden ve aynı sayıda gelirdi. yapay zeka sıfırdı.) ama tadı başkaydı yaw

galiba hatirladim
    RIVER RAID
    yanilmiosam dogru dimi???

o uçak oyunu bir zamanlar ZAGA da da çıktıydı...ama senin dediğin helikopter oyununda ya helikopter ya da Jeep seçebiliyordun...ama Jeep le oynamak zordu o yüzden paso helikopterle oynardım...bilmem o oyunu mu kastettin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimevren -- 21 Temmuz 2010; 16:05:22 >

• quote:

quote:

quote:

hayır hocam o uçak oyunuydu. ondada mantık aynıydı ama orda üsten görüş vardı bu helikopterde yandan görüş vardı.

evet hocam haklisin!

vay be ne oyundu
    boyumuz atari koluna zor yetisirdi o donemler

hocam ben(afedersiniz) eşşek kadardım iyi bilirim.

Hocam cevaba koptum yaaa

Koltuktan düşüyordum az kalsınnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 21 Temmuz 2010; 16:19:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yaş 30 + 8 ay
    6 yaşımdan beri atari oynarım.....

çocukkene az sopa yemedim atari salonlarında sürtüyorum diye

beni de katın klübe

o helikopter oyununun tadı bunlarda yok bea.

o yunun adi neydi hatirlayan varmi?

commodoredada vardı o oyun.(sağa sola ateş edip aşağı bomba düşürürdü,düşman hep aynı yerden ve aynı sayıda gelirdi. yapay zeka sıfırdı.) ama tadı başkaydı yaw

galiba hatirladim
    RIVER RAID
    yanilmiosam dogru dimi???

o uçak oyunu bir zamanlar ZAGA da da çıktıydı...ama senin dediğin helikopter oyununda ya helikopter ya da Jeep seçebiliyordun...ama Jeep le oynamak zordu o yüzden paso helikopterle oynardım...bilmem o oyunu mu kastettin

Silkworm olmasın hocam bu oyun?

• Toplamda 34 kişi olduk, Güncel üye listesini mevcut üyelere MAİL olarak gönderdim... PSN eklemeye devam :)

Bu arada elinde Killzone olanlar ne zaman atıyoruz siftah, hem elimiz ısınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

Toplamda 34 kişi olduk, Güncel üye listesini mevcut üyelere MAİL olarak gönderdim... PSN eklemeye devam :)

bence en kısa zamanda bir gün ve saat belırleyıp ilk buluşmamızı yapalım!
    üye rakamımız gayet iiye gidio:))
  • Bileydim elimdeki killzonu vermezdim yaw.
  • evet o dediğiniz silkworm du ama benim oynadığım da jeep yoktu.aslına bakarsanız gerçek isminide söyleseniz adını bilemem ama görmek ve göstermek lazım.
  • bu arada silkworm 2 kişi aynı anda oynayabiliyordu. o oyunun başlangıç grafiklerine hastaydım, şimdi öyle grafik yok..
  • quote:

bu arada silkworm 2 kişi aynı anda oynayabiliyordu. o oyunun başlangıç grafiklerine hastaydım, şimdi öyle grafik yok..

Çok zevkli oyundu ya,tek jetona 2 kişi oynanıyordu yanılmıyorsam. Birde Amiga'da vardı saatlerce başından kalkmazdık arkadaşlarla. Hatta kavga çıkardı sıra yüzünden
    Aslında lafı geçmişken,ne oyunlar vardı Amiga,C64,Amstrad hatta Atari(kara kutu ) zamanında. Bizde atari salonlarında büyüdük resmen,o zamanlar bilgisayar falan almak zordu,bilgisayarı olanın evinden çıkılmazdı. Aslında özlüyorum o zamanları,oynadığımız oyunlar belki grafik,görsel olarak günümüz oyunlarıyla karşılaştırılamaz ama oyunların ruhu vardı o zamanlar,oynarken oyunun içine giriyorduk tabiri caizse,resmen dünya değişiyordu.

Aklıma geldi birden,Sensible Soccer desem hatırlayan çıkar eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 21 Temmuz 2010; 23:36:53 >

• Çok başarılı ve gerekli bir girişim olmuş, o yüzden öncelikle teşekkür ediyorum başlığı açan arkadaşıma.

Bu aralar biraz yoğun olduğum için foruma fazla bakamıyordum o yüzden yeni gördüm konuyu.

Beni de kulübe eklerseniz sevinirim.

PSN'im imzamda yer alıyor zaten.

Keyifli oyunlar, güzel sohbetler ve muhabbetler dileğiyle
  • şaka gibi, şimdiki cep telefonumun hafızası amiga 500 ün 32000 katı, hızı 300 katı.
  • amiga 500 ün çözünürlüğünü bilen varmı arkadaşlar?yada commodore un? renk scalalarını bilen? yada delüx painti bilen? tutankamonun resmi vardı hani?
  • Valla be o zamanlar çözünürlük nedeir bilmiyordum. Beach Head imi, Barbarian ımı teybe koyup uzun bekleyişler sonrasında oynuyordum tabii kafa ayarı tutarsa. Süperdi. Şimdikinden daha zevkliydi dbile diyebilirim. Şimdi hemen sıkılıyorum o sıralar başında uzun saatler geçirirdim.

Amiga 500 arkadaşta vardır ben aldıramamıştım bizimkilere. Bana nun yerine X286 Olivetti maka bir bilgisayar almışlardır, 20 MB harddisk vardı ki o zamanlar bu bilgisayar şimdinin QuadCore u gibi bir şeydi. Leisure Suit Larry ile ilk o bilgisayarın siyah beyaz ekranında tanıştım. Çözünürlük muhteşemdi, şimdikilerden daha iyiydi grafikler :) (Tabii bana öyle geliyordu)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

Toplamda 34 kişi olduk, Güncel üye listesini mevcut üyelere MAİL olarak gönderdim... PSN eklemeye devam :)

bence en kısa zamanda bir gün ve saat belırleyıp ilk buluşmamızı yapalım!
    üye rakamımız gayet iiye gidio:))

oyun olarak benim tavsiyem BAD COMPANY 2 tam bir takım oyunu
    2 gündür psn açmıyorm akşam listedeki herkesi eklerimm

• commodore un 320*200, amiga500 ün 640*400 (interlace de, titremeli çıkardı) dü.renk olarak sanırım commodore un 16 amiganın 4000 küsürdü.
  • Günaydın arkadaşlar.Kill zone 2'yi tavsiyeler üzerine aldım.Akşam takılmak isteyenlere duyurulur.Gerçi acemiyim ama napalım maksat eğlence

Psn: halujvelibah
  • quote:

Orijinalden alıntı: misroqo

Günaydın arkadaşlar.Kill zone 2'yi tavsiyeler üzerine aldım.Akşam takılmak isteyenlere duyurulur.Gerçi acemiyim ama napalım maksat eğlence

Psn: halujvelibah

günaydın oyunu kaça aldın
  • 40 TL ye aldım gg den.sıfır ürün
  • Bende dün forumdan bir arkadaştan sırf buradaki muhabbet için killzone2 aldım şimdi sıkı durun kaça dersiniz 25 tl ye kendisine buradan teşekürlerimi iletiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.