Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef ben kıllzone 2 yi bi arkadaşa verdim, geri verdiği zaman sizlere katılacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Bende dün forumdan bir arkadaştan sırf buradaki muhabbet için killzone2 aldım şimdi sıkı durun kaça dersiniz 25 tl ye kendisine buradan teşekürlerimi iletiyorum.

Çok iyi fiyat ya... umarım çizik filan yoktur....

BC2 diyen arkadaşlar var ama bence Killzone ile birbirimize ısınalın, hem edinmesi ucuz bir oyun hemde oynaması zevkli
    İlerki aşamalarda BC2 ye geçeriz...
    Dernek üyelerine gönderdiğim tabloda üyelerin sahip olduğu 2 oyun adını yazdım ordan alternatif oyunlarda üyeler kendi aralarında kurulabilir örneğin PES2010

Şu eski atari muhabbetine deyinmişken..... sahte jeton yapma işine girişmiştik biz çalıştırğımız oldu ama çok başarılı değildik

Bu arada o zamanların tadının bir başka olmasının sebebi, ilk defa oyun konsolu karşılaşmış olmamız sanırım, hani ilk sevgili ilk aşk filan, ,ilk konsol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 22 Temmuz 2010; 11:32:57 >

• walla orta1 de başladım atari salonuna gitmeye.o zamanlar tabiki bambaşkaydı.herşeyden daha fazla zevk alıyorsun çocukken.bizim pozcuda vardı atari salonu okuldan kaçar kaçar giderdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon
    quote:

Bende dün forumdan bir arkadaştan sırf buradaki muhabbet için killzone2 aldım şimdi sıkı durun kaça dersiniz 25 tl ye kendisine buradan teşekürlerimi iletiyorum.

BC2 diyen arkadaşlar var ama bence Killzone ile birbirimize ısınalın, hem edinmesi ucuz bir oyun hemde oynaması zevkli
    Dernek üyelerine gönderdiğim tabloda üyelerin sahip olduğu 2 oyun adını yazdım ordan alternatif oyunlarda üyeler kendi aralarında kurulabilir örneğin PES2010

Şu eski atari muhabbetine deyinmişken..... sahte jeton yapma işine girişmiştik biz çalıştırğımız oldu ama çok başarılı değildik

Bu arada o zamanların tadının bir başka olmasının sebebi, ilk defa oyun konsolu karşılaşmış olmamız sanırım, hani ilk sevgili ilk aşk filan, ,ilk konsol

Fordon sen benim çocukluk arkadasım olabilirsin. Ben de arkadaşlarımla gazoz kapaklarından sahte jeton yapardım. Bir kere arkadasım yakalanmıştı fena dayak yemişti İsmail Abi'den( ateri dükkanı sahibi). O sen misin yoksa:))

• vay be ne zamanlardı, birlikte az kaytarmadık.
    quote:

Orijinalden alıntı: misroqo

walla orta1 de başladım atari salonuna gitmeye.o zamanlar tabiki bambaşkaydı.herşeyden daha fazla zevk alıyorsun çocukken.bizim pozcuda vardı atari salonu okuldan kaçar kaçar giderdik.
  • çizik falan yok tertemiz kutu kitapçık hepsi tam sadece platinium oda bende bazıları gibi sorun yaratmıyor kutu rengine takıntım yok anlıyacağın
    jeton dedin de aklıma harcadığım paralar geldi ah ahh ne paralar yedirdim o atarilere bee ama tadı başka oluyor.jetonu atıp daha ilk dakkada yenilmek te olmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimevren

quote:

Orijinalden alıntı: Fordon
    quote:

Fordon sen benim çocukluk arkadasım olabilirsin. Ben de arkadaşlarımla gazoz kapaklarından sahte jeton yapardım. Bir kere arkadasım yakalanmıştı fena dayak yemişti İsmail Abi'den( ateri dükkanı sahibi). O sen misin yoksa:))

Ya bizde yakalanma olmadı 10 jetondan 3 tanesı çalıştırıyordu genelde :)

bir keresinde arkadaşım babasının cebinden para araklamışş bolluk berket şişe kolalar turbolar bide gittik bütün gün atar oynadık, tabi yakalandık o gün sağlam dayakyemiştik, arkadaşla komşu olduğumuz için ailesi gitmiş bizimkilere soylemişti bizimkilerde çalıntı parayla ne halt yapıyon diyee

• benide babam yakalamıştı aynı parayla salonda şimdi düşündükçe kızarıyorum
  • Killzone atacam elinde olan varsa gelsin 1-2 elimiz alıssın
  • beyler akşam kill zone 2 oynanacakmış diye duyum aldım yapıyormuyuz bişeyler?
  • Bence saat 20.00 de yapalım 1 saatte olsa takılırım ben.....
    Bu arada Killzone da server kurma konusunda bilgili bir arkadaş bunu organize ederse super oluurrrr
  • bu akşam killzone 2 olursa bende varım arkadaşlar.Ama sanırım içimzden birinin server kurması lazım
  • ben de ekimde 33' ü devireceğim ve bekarım evlenmek için daha genciz
    yanlız genellikle sabah ve öğlen online oluyorum, oyunlarım BC2, supercar, GT5p

psn: arda__tirmas (iki alt tire ile)
  • benim kz2 update yapıyor yaa bide benim bağlantı yavaş biraz hiç online deneme şansım olmamıştı şüpelerim var birde nasıl aynı yerde oynayacağız server işinden anlayan bi anlatıversin bir zahmet
  • Sanırım şoyle olacak birimiz oyuna girip Oyun Kuracak şifre filanda verilebilir,
    sonra diğer oyuna sahip arkadaşlar, oyun içindeki menuden "Friends" bolumunden hangi arkdası hangi serverde gorebiliyor
    Oyunu kuran arkdasın serverinide orda gorebiliriz vede baglanırızz....
    aslında ben kuracam ama aksamları 9 a kadar filan PS3 imkanım oluyor....
  • bende saat 21:00 gibi girebilirim arkadaşlar kill zone için.ama serverdan anlayan biri yoksa işimiz zor olacak gibi.
  • Ekle hocam yaş 39.
    Şaka maka yolun yarısına gelmişiz
  • 21:00 gibi benim içinde daha uygun olur.
  • Lokman karşıma çıkma kötü olur oyunda ona göre hiç acımam walla
  • Seni mermi manyağı yapacam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.