Selamlar. Fifa oynayan arkadaşlarla turnuva da yapabiliriz.
fifa world cup mı ,fifa 10 mu
quote:
Orijinalden alıntı: wwertt
quote:
Orijinalden alıntı: ibayrakli
Selamlar. Fifa oynayan arkadaşlarla turnuva da yapabiliriz.
fifa world cup mı ,fifa 10 mu
Valla hangi oyun sahibi daha fazla ise onu yapalım derim. Bende sadece Fifa10 var
Bende pes 2010 var
Pes 2010 var bende de
İyi günler beyler,
Yokmu Killzone atmak isteyen PM yada PSN dn mesaj atsın 1-2 el atalım
Sırf burada oynamak için geçen sene oynayıp sattığım Killzone 2 yi aldım. Akşamları müsait oluyorum. PSN : Lord_Makaan
Üstad PSN leri ekledinmii????
quote:
Orijinalden alıntı: Fordon
Üstad PSN leri ekledinmii????
Evet dün akşam ekledim ekleyebildiğim kadarını, sen de varsın içinde. Birkaç akşam dvm eder herhalde. Keşke XBox daki gibi internet üzerinden de ekleme yapılabilse.
rdr olanlar güzel bir çete kuralım.
Şu an killzone atıyorum, 3-4 kişi dernekten online ama Killzone oynayan yokk
elimde kill zone yok ama rdr olanlar ile akşam 21:00 dan sonra takılabiliriz.rdr için gelecek olanlar yazsın
visionstore arkadaşımızın gönderdiği listeden sırayla 8-10 arkadaşı davet ettim PSN den...geri kalanları da edecem ....1-2 hafta işlerim yoğun sonra birlikteyiz ama
listede bende varım beni de eklerse arkadaşlar görürüz birbirimizi
Arkadalar şu logo işi ne oldu? Üçüncü logo bir türlü gelmedi.bu konu üzerinde duralım derneğe biraz hareket gersin.Bu arada hareket demişken...
Buda hareket sevenlere
quote:
Orijinalden alıntı: cemus
Arkadalar şu logo işi ne oldu? Üçüncü logo bir türlü gelmedi.bu konu üzerinde duralım derneğe biraz hareket gersin.Bu arada hareket demişken...
/>
Buda hareket sevenlere
gayet güzel ve afilli olmuş
quote:
/>
Buda hareket sevenlere
Bence cok olmuss
eger 3. cıkmıyacaksa benim oyum bu hareketli olandan yana
quote:
/>
Buda hareket sevenlere
harika olmus
teşekkürler....
quote:
/>
Buda hareket sevenlere
güzel logo olmuş
quote:
/>
Buda hareket sevenlere
Çok güzel olmuş hocam,eline sağlık
teşekkür ederim arkadaşlar şimdilik yerinde görmek adına imzama uygulayacağım bakalım orada nasıl durucak?tabi bir fikir oluşturmak için örnek maksatıyla daha sonra yeni logolor gelir ve aralarından başkasını seçersek onunla değiştiricem