Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler , kaç gündür kimseden ses çıkmamış, herkez yoğun sanırım.Birleşip bir kill zone oynayamadık.Akşam Lokman ve ben online olacağız saat 21:00 gibi.Bekliyoruz hepinizi.

psn : halujvelibah
  • Hocam elinize sağlık, çok güzel olmuş. Grup için Killzone aldık ama kimseden ses seda yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Arkadalar şu logo işi ne oldu? Üçüncü logo bir türlü gelmedi.bu konu üzerinde duralım derneğe biraz hareket gersin.Bu arada hareket demişken...

/>
    Buda hareket sevenlere
  • hakikaten logo süper olmuş Cem kardeşim.tebrik ederim iyi bir çalışma.Akşam, logonun şerefine bir kill zone atalım hep beraber.
  • Logo Güzel aynen Bunu nasıl imzamıza ekliyebilriz????

Son iki gündür üyelerden ses soluk çıkmıyor , buarada millet sicaktan pek PS3 le uğraşamıyor galiba.....

Gündüz oynanacak Killzone oyunlara katılabilirim, akşam mazur görün Ps3 işyerinde.....

Ama ileride çok fena kapışmalar için Ps3 ü eve taşıyabilirim..

Geçen lokmanı yakaladım online Kilzone da , ama rütbe farkında dolayı onun oyununa katılamadım, sadece izleyici olarak bakabildim.... Uzakta inceden keserek vurma taktiği var gerçi haritada genişti mecburen dürbünlü silah

1-2 oyun atsak çok iyi muhabbet olacak burada....

• teşekkür ederim @lokmantas aynen bende aldım bekliyorum bir organize olamadık daha eğer uyarsa bu gün bende online olabilirim belki akşama denk gelirsek bir alıştırma yapalım
  • Selam arkadaşlar bende aranızda olmak isterim yaş oldu 31 oyuna devam durmak yok kim isterse ekliyebilir iyi forumlar...
  • sağollun arkadaşlar akşama yapalım bir tunuva imzayı ekleme işine gelince bu mesajı alıntı yapın resim link şeklinde olur o linki kopyalayıp profilinizdeki imza kısmına yapıştırın hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 27 Temmuz 2010; 15:09:07 >
  • quote:

sağollun arkadaşlar akşama yapalım bir tunuva imzayı ekleme işine gelince bu mesajı alıntı yapın resim link şeklinde olur o linki kopyalayıp profilinizdeki imza kısmına yapıştırın hepsi bu

/>

Usta yalnız ufak bir fark var senin kullanığın yerde PS3 yazısı il once geliyor sonra +30 geliyor bende ise PS3 sürekli duruyor... seninki gibi nasıl yapabilirizzz

• aslında super street fighter 4 te de güzel kapışmalar yapılabiir
  • Hocam sağol ya ama herhalde yanlış birini izledin Çok kötüyüm fps de. Dün misroqo ile one to one yaptık 8 e 22 yendi..
    quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

Logo Güzel aynen Bunu nasıl imzamıza ekliyebilriz????

Son iki gündür üyelerden ses soluk çıkmıyor , buarada millet sicaktan pek PS3 le uğraşamıyor galiba.....

Gündüz oynanacak Killzone oyunlara katılabilirim, akşam mazur görün Ps3 işyerinde.....

Ama ileride çok fena kapışmalar için Ps3 ü eve taşıyabilirim..

Geçen lokmanı yakaladım online Kilzone da , ama rütbe farkında dolayı onun oyununa katılamadım, sadece izleyici olarak bakabildim.... Uzakta inceden keserek vurma taktiği var gerçi haritada genişti mecburen dürbünlü silah

1-2 oyun atsak çok iyi muhabbet olacak burada....

• Musait olupta Killzone atacak olan varsa gelsin... ben 1 saat atacam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

quote:

sağollun arkadaşlar akşama yapalım bir tunuva imzayı ekleme işine gelince bu mesajı alıntı yapın resim link şeklinde olur o linki kopyalayıp profilinizdeki imza kısmına yapıştırın hepsi bu

/>

Usta yalnız ufak bir fark var senin kullanığın yerde PS3 yazısı il once geliyor sonra +30 geliyor bende ise PS3 sürekli duruyor... seninki gibi nasıl yapabilirizzz

hımm onu ben benim imzaya uyarlamak için tekrar baştan yapmıştım resime dahil ederken ufak değişiklikler yapmışım farkında olmadan ama isterseniz onuda bir ara atarım buraya değiştirirsiniz

• Bir Kill Zone da ben ayarlayayım o zaman...
  • valla arkadaşlar ben ancak akşamları katılabilirm boyle organizasyonlara

gündüz mesai var malum
  • Bende katılabilirim ama daha dün aldığım için cihazı henüz hiç online oyun oynamadım. Ortak oyun ayarlamak lazım...
  • Killzone ne zaman oynarsınız bende varım..Killzone online akar.
  • Ben shopto dan sipariş vericem 150 tl yi geçmeyen 3 oyun denk getirmeye çalışıyorum... Gümrüğe takılmasın.Gelince size katılırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 27 Temmuz 2010; 17:01:00 >
  • akşama online olurum dedim ama bu update iş bozdu şimdi işin gücün yoksa iki saat bekle usb mde yanımda değil indirdim ama eve götüremiyorum
  • arkadaşlar ben psn hesabını turkiye olarak aldım(acemilik işte) bu hesaptan psn storelara giremiyorum

bunu değiştrimenin bi yolu varmıdır yoksa yeni baştan bi hesap mı almam lazım(troph falan bilmem bi özelliği yok asında hesabın sadece adım soyadımdı o yuzden)
  • iyi yapmışsın bununla oyunlarını oyna bir tane daha al us yada uk onunlada demo falan indirirsin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.