Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilkerk

arkadaşlar ben psn hesabını turkiye olarak aldım(acemilik işte) bu hesaptan psn storelara giremiyorum

bunu değiştrimenin bi yolu varmıdır yoksa yeni baştan bi hesap mı almam lazım(troph falan bilmem bi özelliği yok asında hesabın sadece adım soyadımdı o yuzden)

Aynı sorunu bende yaşadım, yeni hesap açmak için veya giriş yapmak için yeni user oluşturman lazım...
  • Beyler yeni eklenen 3 arkadaş ile sayımız 37, yakında alımlar kapanır sanırım...

Üyelere bilgileri mail olarak gönderdim... özellikle yeni arkadaşlar PSN leri eklesin lütfen

Organize oyun konusunda biraz geri kaldık sanırım....

Neyse yavaş yavaş oda oturur rayına

İyi Forumlarr
  • Update mi çıkmış yine?

Açmadım makineyi eve geldiğimden beri...
  • Logo enfes olmuş.Elinize sağlık.
    2 haftadır 7/24 çalıştığım için çok katılamadım ama insallah önmüzdeki haftayla beraber aktif olarak hem forumda hem de psn de buluncam.
    Fifa 2010 favorim bu aralar.Turnuvaya katılabilirm.
  • teşekkürler cavaplarınız için
  • Ya şimdiye kadar 3-4 üye birleşip aynı oyunda oynamadımı henüz????
  • yaw dün malesef update durumundan dolayı online olamadım ama bu gün bir aksilik olmazsa bu sorunu halledicem akşama büyük ihtimalle killzone dayım artık ölüp ölüp dirilicem bir de herkese müsait olduğu zaman dilimini yazarsa organize olmamız daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 28 Temmuz 2010; 12:06:24 >
  • Ya ben Killzone da baya mevki makam yaptım sanırım 2 yıldızlı general oldum... ama hala bıktırmıyor oyun...
    Hele iki takim eşit güçteyse ölüp ölüp dirilsende çatışmalar zevkli oluyor....

Bu akşam 20.00 da organizasyon yapalim üyelerede uyarsa, en azından 3-4 kişi test etmiş oluruz
  • o zaman bir aksilik olmazsa 20:00 da görüşmek üzere
  • killzone diilde siz bad company yapın sona birbirinize alışın bizimle maç yapın daha güzel bi etkinlik olur çünkü bizim dernek herşeyde sonucu olduğu için en azından moral olur çoçuklara
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

killzone diilde siz bad company yapın sona birbirinize alışın bizimle maç yapın daha güzel bi etkinlik olur çünkü bizim dernek herşeyde sonucu olduğu için en azından moral olur çoçuklara

evlenirsem ilerde bir gün sizin derneğe başvuru yapıcam
  • akşam bende katılırım size beyler.saat 20:30 yada 21:00 da.
  • topic cok canlı değil biraz canlandırmak lazım arkadaşlar ben üye değilim ama topic devamlı üstte durmalı daha çok aktivite daha çok daha çok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

Ya ben Killzone da baya mevki makam yaptım sanırım 2 yıldızlı general oldum... ama hala bıktırmıyor oyun...
    Hele iki takim eşit güçteyse ölüp ölüp dirilsende çatışmalar zevkli oluyor....

Bu akşam 20.00 da organizasyon yapalim üyelerede uyarsa, en azından 3-4 kişi test etmiş oluruz

bende varim peki birbirimizi nasil bulacagiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

topic cok canlı değil biraz canlandırmak lazım arkadaşlar ben üye değilim ama topic devamlı üstte durmalı daha çok aktivite daha çok daha çok :)

@ABUX bende merak ediyorum bakalım nasıl olucak bilen bir arkadaş çıkar elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

topic cok canlı değil biraz canlandırmak lazım arkadaşlar ben üye değilim ama topic devamlı üstte durmalı daha çok aktivite daha çok daha çok :)

Biribirimiz şöyle bulacaz

Ben oyun ismi Ps3+30 şolacak küçük bir harita seçerim şifrede verebilirim gerekirse

Siz oyuna girince Warzone bolumune girin
    Friends bolumunden PSn eklediğiniz Killzone oynayan arkaşınızın hangi oyunda hangi haritada oynadiğini görmüş olacaksınız " visionstore " benim PSN
    Join seçince bağlanmış olacaksınızz

Aslında basit

• quote:

quote:

quote:

Ben oyun ismi Ps3+30 şolacak küçük bir harita seçerim şifrede verebilirim gerekirse

Friends bolumunden PSn eklediğiniz Killzone oynayan arkaşınızın hangi oyunda hangi haritada oynadiğini görmüş olacaksınız " visionstore " benim PSN

Aslında basit

tamam gelismeleri bekliyoruz

• bu açıkmama iyi oldu akşam bu haritaya direk bağlanırım PS3+30 aslında kolaydır mutlakada daha bir deneyemedik doğru dürüst single da oynuyorum daha biteremedim oda çok zevkli
  • Ama düşük rütbeliler yapamıyor herhalde join işini.

quote:

quote:

quote:

Aslında basit

• quote:

Orijinalden alıntı: lokmantas

Ama düşük rütbeliler yapamıyor herhalde join işini.

quote:

quote:

quote:

Aslında basit

Fordon generalmis yapabilir sanirim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.