Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke takas etmeseydim killzone 2 yi..şimdi tekrar mı alacaz yaw

bu arada işleri kolayladım....yakında killzone furyasına ben de katılırım
  • beyler oyunu kurdumşifre küçük harf ps330 bekliyprumm
  • güzell oyundu yaw 30 dk takıldık bir ara tek kişi kaldı karşı takım 3 helgastlı 1 kişiyi kovalıyoruz falan.Bu arada dipçik manyağı yaptım habire kusura bakmayın kurşunlar çabuk bitince(AKUTERDEM80 ben bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 28 Temmuz 2010; 22:20:08 >
  • valla süperdi yaa konuşmalarsa tam bombaydı çok eğlenceli geçti acilen bir kulaklık almam lazım oyunda sessiz kaldım ama tüm sesler bana net geldi.3gli telefonla bağlanıyorum daha önce söylemiştim bağlantımla ilgili bir sorun fark etmedim oynayan arkadaşlar fark ettiyse eğer beni bilgilendirirse iyi olur iyi olur.
    bu arada arkalardan bir ufaklığın sesi geliyordu kimin yavrucağı tam çözemedim ama allah bağışlasın analı babalı büyüsün herkese teşekkürler.
  • Walla süperdi arkadaşlar, başarla (misroqo) arkadaşlığımız 18 yıl olunca rahatız konuşmalarda. tabi azarlıyor sürekli git yanımdan, peşimden gelme diye. Dipçik manyağı olduk , çocuk benimdi bu arada 4 yaşında oğlum 8 aylık kızım var. Çok keyif aldım oynarken çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • of ya gelemedim aksam cok kiskandim!
    ev kalabalikti isigi goren geldi eve aile dostlariyla bluray keyfi yaptik
    ilk firsatta katiliyorum!!!
  • günaydın beyler,akşam hakikaten çok zevkliydi.hepinizin eline koluna sağlık teşekkür ederim bizi yalnız bırakmadınız
    gayet çekişmeli oldu maçlar , biraz daha kalabalık olursak çok daha zevkli olacaktır.
    Cem sana acil kulaklık lazım kardeşim imkanın varsa al bence.
    Dün çok indirdin beni walla..Acısını çıkaracağım sonra.
    Bir ara Lokman vermiş oğluna ona oynatıyor bende tek başıma savaşıyorum çok sinirlendirdi beni

• Günaydin beyler dünkü oyun güzeldi, sayi cogalip elimiz oyuna ısındıkça ve diyer özel kararkterlerde aktif hale geldikçe daha iyi olacak kanısındayim....
    Kulaklık gercekten şartmış, ben ilk defa kulaklığı aktif kullandım diyebilirim...

Dünkü oyuna çok fazla karışmak istemedim, adeletsizlik olacakti... ama lokmanla başar ikisi fena saldırıyorlarr

Ben bir yandan müşteriyle pazarlık yapıyorum diyer taraftan gözüm ekranda Head Shot derdindeydim....

Serveri 10:30 doğru kapatmak zorunda kaldım kusura bakmayın..... kurulumu çok basitmiş, geneldede takılma pek görmedim...

En yakn zamanda tekrarlıyalım....

• quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

Günaydin beyler dünkü oyun güzeldi, sayi cogalip elimiz oyuna ısındıkça ve diyer özel kararkterlerde aktif hale geldikçe daha iyi olacak kanısındayim....
    Kulaklık gercekten şartmış, ben ilk defa kulaklığı aktif kullandım diyebilirim...

Dünkü oyuna çok fazla karışmak istemedim, adeletsizlik olacakti... ama lokmanla başar ikisi fena saldırıyorlarr

Ben bir yandan müşteriyle pazarlık yapıyorum diyer taraftan gözüm ekranda Head Shot derdindeydim....

Serveri 10:30 doğru kapatmak zorunda kaldım kusura bakmayın..... kurulumu çok basitmiş, geneldede takılma pek görmedim...

En yakn zamanda tekrarlıyalım....

Kusura bakma Ünsal bizim yüzümüzden geç kaldın. Diğer arkadaşların katılımıyla daha da güzel olacak. Kulaklıkla daha keyifli oluyor. Bence sen PS3 ü eve götür

• Beyler bugun biri bana msnden ekledi falan birşeyler dedi 30+ 30- lafı yaptı sizden birimiydi o sacma sapan konustu.Her kimse o arkadas kınıyorum o arkdası
  • arkadaşlar merhaba red dead oynayan arkadaşlar varsa birazda online red dead yapalım bir de şu profilde imza işini ben beceremedim (ps3+30) imzasını yardmcı olacak arkadaş varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

Beyler bugun biri bana msnden ekledi falan birşeyler dedi 30+ 30- lafı yaptı sizden birimiydi o sacma sapan konustu.Her kimse o arkadas kınıyorum o arkdası

Yok yok o burdan biri değildir, karıştırıyorsun sen genç... bilmediğin kişileride msnde eklemesini kabul etme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: misroqo

günaydın beyler,akşam hakikaten çok zevkliydi.hepinizin eline koluna sağlık teşekkür ederim bizi yalnız bırakmadınız
    gayet çekişmeli oldu maçlar , biraz daha kalabalık olursak çok daha zevkli olacaktır.
    Cem sana acil kulaklık lazım kardeşim imkanın varsa al bence.
    Dün çok indirdin beni walla..Acısını çıkaracağım sonra.
    Bir ara Lokman vermiş oğluna ona oynatıyor bende tek başıma savaşıyorum çok sinirlendirdi beni

kusura bakma yaa acemilik şansı işte sana denk gelmiş hep evet bir kulaklık almam şart oldu çok kıskandım dün sizi ne güzel konuştunuz bende dinledim arada dinlemelerin faydası oldu yer tesbiti açısından

@Mrtk2
    bence buradan birisi değildir o kardeş buradan biri seviyesizce konuşmaz çünkü

@esdarking
    yukarıda bir mesajımda verdiğim bir imza var.hani sayfaya ortalanmış olan imza işte o imzanın olduğu mesajı alıntı yap resim link olarak çıkıcak onu kopyala olduğu gibi (linkin kenarında yazanlarla birlikte
    başlıyor ve bitiyor) sonrada kendi profilindeki imza yerine yapıştır

• arkadaslar su logo yu ekleme isini beceremedim.
    lutfen kisaca bi yazabilirmisiniz nasil yapiliyor?

ops hemen ustte belirtilmis! tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wentata -- 29 Temmuz 2010; 12:01:05 >
  • @Fordon: lutfen son uye listesini gonderebilirmisin hoca,m bi kac gundur sehirde degildim. arkadasalri eklemek istiyorum!
    tesekkurler
  • Arkadaşlar Killzone2 aldım, forumdan @ömerozkan adlı yönetici arkadaştan, yarın kargolayacak c.tesi elimde olur sanırım. Oyun ulaştığında bende arınıza katılıcam...
  • Beyler akşam biraz takılalım kill zone nedersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentata

arkadaslar su logo yu ekleme isini beceremedim.
    lutfen kisaca bi yazabilirmisiniz nasil yapiliyor?

ops hemen ustte belirtilmis! tesekkurler

eğer ortalamak istersende center butonuna bas ve onların arasına yerlereştir
    akşamları işimiz olmadığı sürece adres belli artık hemen camiyi geçince ilerde sağda killzone apt. 2. kat buyrun bekleriz

@Fordon kardeşim şu server açma olayını bir ara burada bir paylaşırsan bizlerle öğrenmiş oluruz sende bizim yüzümüzden geç saate kadar kaldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 29 Temmuz 2010; 16:13:45 >

• oyununu seven red dead redempiton konusuna girmesin.
    gökten spoiler yağıyor
  • elinde rdr olan varsa ondada online takılabiliriz arkadaşlar.çok sevdiğim bir oyun.Akşam inşallah katılım çok olurda zevkli geçer ama pek ümitli değilim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.