arkadaslar su logo yu ekleme isini beceremedim. lutfen kisaca bi yazabilirmisiniz nasil yapiliyor?
ops hemen ustte belirtilmis! tesekkurler
eğer ortalamak istersende center butonuna bas ve onların arasına yerlereştir akşamları işimiz olmadığı sürece adres belli artık hemen camiyi geçince ilerde sağda killzone apt. 2. kat buyrun bekleriz
@Fordon kardeşim şu server açma olayını bir ara burada bir paylaşırsan bizlerle öğrenmiş oluruz sende bizim yüzümüzden geç saate kadar kaldın
Bugün kendimiz deneyelim. Saat 20:30 uygun mudur sizler içinde.
ben kendimi ayarlamaya çalışırım büyük ihtimal ayarlarım
Alp ve sen gelirsen Başarlada biz oluruz. Oyunda fazla mermi verme seçeneği varsa verdirelim, fena bir dipçikçi olacak Öleceksek mermi ile ölelim
quote:
Orijinalden alıntı: cemus
quote:
Orijinalden alıntı: lokmantas
Alp ve sen gelirsen Başarlada biz oluruz. Oyunda fazla mermi verme seçeneği varsa verdirelim, fena bir dipçikçi olacak Öleceksek mermi ile ölelim
quote:
yaw siz mermi olayını çözememişsiniz güzel sırrını vermeyeyimde keklik gibi avlıyım sizi
Eee 35 yaşında olan bir ben mi varım..
neyse hadi gene açıklayımda silahı parçalayıp kafama atmayın yerdeki askerleri öldürüp silahını alırsanız merminizde bitmez dün ben hiç mermi sıkıntısı yaşamadım
Onu biz biliyorduk da Alp bilmiyordu, mermisi bitince bizi dipçikle öldürüyordu
quote:
neyse hadi gene açıklayımda silahı parçalayıp kafama atmayın yerdeki askerleri öldürüp silahını alırsanız merminizde bitmez dün ben hiç mermi sıkıntısı yaşamadım
bence Alp'te biliyorduda mermi bulana kadar dipçikle gireyim diyordu Ama ben yaklaştırmamaya gayret ediyordum.Akşam kaçta yapıyoruz maçı kararlaşırsak?
Arkadaşlar bu online oyundan biraz bahsedermisiniz. Oynarken haberleşebiliyormusunuz, takım arkadaşı olarak oynanıyor değilmi? Takım olarak mı görevleri tamamlıyorsunuz? Yukarda yazdığım gibi, Killzone 2 aldım, c.tesi bana ulaşmasını bekliyorum. C.tesi akşam üstü denemek istiyorum müsait olan var mı?
Cem serve kurma işini anlatacam tek tek ama sanırım sen 3G den baglandigin icin senin kursanda pek performanslı olmaz...
Bu gun 1 akradas kurarsa bugunde 1 saat atabılırızz hemde ben cıktıgımda sız devam edersınızz
Bu arada benım PS3 modeme kabloyla baglı, internet hızımda 8 Mbit, oyunda lag olusmaması ıcın ıyı sartlar.....
Bu gun kim oyun kurmak ister 8 de??
ünsal ben anca 20:30 yada 21:00 de girebilirim.Lokman benden önce girerse kurar sanırım yada başka bir arkadaş varsa oda yapabilir.
Kurulumıu anlatayım ben kısaca
Killzone2 > Warzone > Play > Create Game > Empty Slot X
Yeni Çıkan Menüde MAPS = Thasis Depot ( dünkü oynadığımız map, şimdilik küçük haritada oynamakta yarar var, yada Radec Academi yada iki birden) R1 bas yan menüye gec > Mission Select hepsi işaretli kalsın hem oyunların türünü öğrenmiş oluruz R1 bas yan menüye gec > Badge karakterler hepsi acık olsun R1 bas yan menüye gec > Options Menüsü Game Name : dünkü isim "Ps3+30" du genelde bu olursa anlarız ortak oyun oldugunu Password : dünkü şifre "ps330" du aynısını kullanalım şimdilik Altta "My Ranked Rage" seçili olmasın, farkli rütbelerde arkadas aynı oyunda bulusmasi için Üçgen ile SAVE yapalım artık oyuunu kaydettik, ayarlarımıza gore her dafasında tekrar yapmamıza gerek kalmıyacak X ile Start Game basınca işlem tamammm....
quote:
Orijinalden alıntı: wentata
@Fordon: lutfen son uye listesini gonderebilirmisin hoca,m bi kac gundur sehirde degildim. arkadasalri eklemek istiyorum! tesekkurler
Sana mail attım yeni listeyi...
Bundan sonra yeni üyeler 1 hafta içinde, benden aldıkları listedeki tüm eski üyeleri PSN olarak ekleyecek not olarak "Ps3+30" yazacaklar...
quote:
Orijinalden alıntı: Mixenon
Arkadaşlar bu online oyundan biraz bahsedermisiniz. Oynarken haberleşebiliyormusunuz, takım arkadaşı olarak oynanıyor değilmi? Takım olarak mı görevleri tamamlıyorsunuz? Yukarda yazdığım gibi, Killzone 2 aldım, c.tesi bana ulaşmasını bekliyorum. C.tesi akşam üstü denemek istiyorum müsait olan var mı?
Online oyundan once bence biraz oyunu çözmekte yarar var yani Single Modda oynamak, onlineda yardımcı olacaktır.... Pynarken Bluetootı.h kulakık ıle haberlesebılıyoruz... konusmalar net bazen yankı yapıyor o kadar... Gorevler takım olarak sahsı, amac bam gum vurmak degıl gorevı bıtırmekk bunlarla ılgılı olarak forumda konu var Killzone olarak aratırsan baya bılgıye ulaşıyorsun.
gene çok güzel bir oyundu bu arada server açmayıda denemiş oldum hayretler içerisindeyim ki bağlantı hızım oyunu oynamaya yetiyor inanılmaz kurduğum serverda bile sorun hissetmedim hatta araya yabancılar kaynadı şifre koymayı beceremedim sanırım en altaki yerede yazmıştım halbuki bilsem bu şekilde kullandığım internetin iş görüceğini daha önce başlardım online olayına neyse şimdilik tek sorunu kulaklık onuda hallettikmi şu dilsizlikten kurtulucam bu arada iyi kafa yaptınız haa duymadım sanmayınyazı yazıp mesaj göndermek tam bir ölüm iki saatte yazılıyor kulaklığa yarın bir bakayım çalışıcak ucuz bir şey bulabilirmiyim buralarda bulamazsam artık o bana göndericek arkadaş var yaa o kendini biliyor bir kargo yapıversin ondan sonra gelsin dipçik darbeleri
Çok güzeldi yine, dipçikçi yoktu bugün ama Cem bağlantın çok iyi hiç lag olmuyor. Ben şehirdışı görevi nedeniyle 10 gün kadar aranızda olamayacağım. Diğer grup üyeleri de oyunu alıp aramıza katılsa çok daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Bu arada Cem ile Başarı mermi manyağı yaptık
valla yazık oldu paso öldürdük hadi yaw tühh güle güle git güle güle gel
günaydın beyler,akşam yine zevkliydi sizle oynamak ama tek başıma kaldım.İkinizdede hiç acıma duygusu yok sanırım elimden geleni yaptım aslanlar gibi savaştım ama böyle az kişiyle olmuyor daha çok katılımcı bekliyoruz.Cem kardeşim kulaklık için gg ye baktınmı? kulaklırda pahalanmış gerçi 90 -99 tl arası olmuş.Ama shopto dan da alabilirsin biraz daha ucuz sanırım. Ben 2 gün offline olacağım haftasonları genelde kapalı oluyorum.Hanım izin vermiyor pek Onu alıştıramadım birtürlü.
quote:
Orijinalden alıntı: Fordon
quote:
Orijinalden alıntı: wentata
@Fordon: lutfen son uye listesini gonderebilirmisin hoca,m bi kac gundur sehirde degildim. arkadasalri eklemek istiyorum! tesekkurler
Sana mail attım yeni listeyi...
Bundan sonra yeni üyeler 1 hafta içinde, benden aldıkları listedeki tüm eski üyeleri PSN olarak ekleyecek not olarak "Ps3+30" yazacaklar...
Hocam maili goremiyorum bi terslik var sanirim ozgur.a26@gmail.com tekrar bi bakabilirmisin
Duzeltme
arkadaslar elinizdeki listede mail adresim yanlis kalmis! asagidaki gibidir ozgur.a26@gmail.com