Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce işe yarar bir şey mi? 3 gün sonra bozulmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Sizce işe yarar bir şey mi? 3 gün sonra bozulmasın?

valla hor kullanilmadikca bir sorun cikartacagini sanmiyorum.
    ama elektronik iste en ii markalar bize bazen olmadik zamanda cozluyo!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

AKADAŞLAR BULDUM ÜRÜN AÇIKLAMASINDA DA YER VERİLMİŞ PS3 Ü DESTEKLEMEKTEDİR DİYE HEMDE FİYATA BAKIN 15TL

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/sbs-bp500sc-bluetooh-kulaklik_02.016.8037.0008.htm?ref=akakce&v=1.72.2

hızlı al nasıldır alışveriş yapan var mı hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

AKADAŞLAR BULDUM ÜRÜN AÇIKLAMASINDA DA YER VERİLMİŞ PS3 Ü DESTEKLEMEKTEDİR DİYE HEMDE FİYATA BAKIN 15TL

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/sbs-bp500sc-bluetooh-kulaklik_02.016.8037.0008.htm?ref=akakce&v=1.72.2

hızlı al nasıldır alışveriş yapan var mı hiç?

Bende hiç alışveriş yapmadım ama hepsiburada gibi sanki güvenli bir siteye benziyor ayrıca forumdan bu ürünü almış bir arkadaş var galiba google aramada çıktı bununla ilgili bir konu varmış ama sorunsuz kullanımış.ayrıca kötü çıksa bile insanın içi yanmaz 15 tlayrıca ps3 uyumlu demesi cazip geldi daha kaliteli diye bir başka ürün alıp ortada kalmak var

• geçen hafta hızlıal sitesinden şarj makinesi aldım. 3 günde elime geçti herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Ama stoklarında hazırda varmı diye sorun bence, yoksa tedarik süreci uzun sürüyor diyen çok duydum.
  • Şarj demişken arkadaşlar bu ürünün içinden sadece araba için olan şarj aleti çıkıyormuş hani çakmaklığa takılandan ama nokia ince uçlu şarj aleti kulaklığı şarj ediyormuş bilginize bende nokia var zaten bu da sorun değil benim için
  • Arkadaşlar herkese merhaba; Oluşumumuz hepimize hayırlı olsun,

Kulaklık demişken bir kaç bilgi vereyim: Herhangi bir bluetooth kulaklığı işinizi görecektir. PS3'e bir kez tanıtmanız ve oyunda açmanız yeterli olacaktır.

Ama sizdede benim gibi illede orjinal olsun hastalığı varsa, en uygun yurtdışından alabilirsiniz, Sony' nin sesi çok kalitelidir ve şarjı baya uzun gider.

http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3HEADSET-Official%20Wireless%20Bluetooth%20Headset.html

Not: son üye olarak (maxalanya) hepinizi PSN'e ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

Arkadaşlar herkese merhaba; Oluşumumuz hepimize hayırlı olsun,

Kulaklık demişken bir kaç bilgi vereyim: Herhangi bir bluetooth kulaklığı işinizi görecektir. PS3'e bir kez tanıtmanız ve oyunda açmanız yeterli olacaktır.

Ama sizdede benim gibi illede orjinal olsun hastalığı varsa, en uygun yurtdışından alabilirsiniz, Sony' nin sesi çok kalitelidir ve şarjı baya uzun gider.

http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3HEADSET-Official%20Wireless%20Bluetooth%20Headset.html

Not: son üye olarak (maxalanya) hepinizi PSN'e ekledim.

Eyvallah dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

:) evde kalmışlar sizi

Evde kalmadıkta sizin guruba girmek zor sanki kamu kurumuna giriyoruz

Bu arada EPKYD nfs acemisi teşrif etmiş ne büyük onur bize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 31 Temmuz 2010; 14:16:10 >
  • Ben biraz evvel kulaklık siparişi verdim şimdi bekleme süreci başladı bakalım ne kadar hızlı bir site görücez kulaklık geldiği zaman deneyimlerimi de buradan paylaşırım alıcak olan arkadaşlar için ön bilgi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 31 Temmuz 2010; 15:01:22 >
  • quote:

Ben biraz evvel kulaklık siparişi verdim şimdi bekleme süreci başladı bakalım ne kadar hızlı bir site görücez kulaklık geldiği zaman deneyimlerimi de buradan paylaşırım alıcak olan arkadaşlar için ön bilgi olur

Şoptu gibi hızlı ve güvenilir site yok ben bütün oyunlarımı ordan alırım. İstanbuldayım en geç 4-5 günde geliyor şoptu 1 günde yolluyorda bizim ptt oyalıyor yoksa 2 günde gelir.
  • yok ben shopto dan sipariş vermedim hiç denemedim daha ama alış veriş yapan çok kişi var forumda bakalım ileride dışarıyada açılırız belki şimdilik yurt içi idare ediyoruz
  • quote:

yok ben shopto dan sipariş vermedim hiç denemedim daha ama alış veriş yapan çok kişi var forumda bakalım ileride dışarıyada açılırız belki şimdilik yurt içi idare ediyoruz

Üstte maxalanya nın verdigi şoptunun linkinden aldın sandım kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 31 Temmuz 2010; 17:45:13 >
  • Tesadüfen bulduğum karikatür, çok hoşuma gitti....

• Güzel karikatür, PS3 bağımlılığı böyle bir şey olsa gerek...

Bu arada Kill Zone 2 elime ulaştı. Akşam online deneme yapmak istiyorum, hiç online bağlanmadım henüz, sadece blur un demosunu online denedim.
    Yanlız kulaklık almadım henüz, kulaklık olmadan oynaya bilirmiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Güzel karikatür, PS3 bağımlılığı böyle bir şey olsa gerek...

Bu arada Kill Zone 2 elime ulaştı. Akşam online deneme yapmak istiyorum, hiç online bağlanmadım henüz, sadece blur un demosunu online denedim.
    Yanlız kulaklık almadım henüz, kulaklık olmadan oynaya bilirmiyiz...

Kulaklık almadan oynayabilirsin, yalnız Oyunun Güncellemeleri var, bence ilk onlari yap...
    Alşam sayı olursa atarız 1-2 oyun
    20.00 gibi
  • @Fordon Güzel karikatür
    @Mixenon kulaklıksız oynayabilirsin ama insanın içine oturur millet haldır haldır konuşurken sen bir kelam edemezsin mesaj atayım dersin o daha sinir ederbak ben verdim üsteki kulaklıktan sende al istersen çok uygun fiyatı 15+2,5 kargo 17,50 geliyor.benim ki yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

zor görünüyor, ama amaç: yakalanan ahenk bozulmasın.
    umarım sizde güzel bir grup olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncyt

quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

zor görünüyor, ama amaç: yakalanan ahenk bozulmasın.
    umarım sizde güzel bir grup olursunuz.

Sizlerede tavsiye ederim girişler konusunda işi sıkı tutmanızı

• quote:

@Fordon Güzel karikatür
    @Mixenon kulaklıksız oynayabilirsin ama insanın içine oturur millet haldır haldır konuşurken sen bir kelam edemezsin mesaj atayım dersin o daha sinir ederbak ben verdim üsteki kulaklıktan sende al istersen çok uygun fiyatı 15+2,5 kargo 17,50 geliyor.benim ki yolda

Ok, o zaman hemen sipariş veriyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.