Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mixenon

Ucu, nokia ince uçlu şarj cihazı ucuna benziyor... Bir ucu usb, bir ucu nokia nın ince uclu şarjı gibi olan bir aparat lazım. Yada, çakmak girişini usb ye çeviren bir aparat...

hayırlısı olsun kulaklığın güle güle kullanben bir kaç mesaj önce yazmıştım bu konu hakkında alıcak arkadaşlara ön bilgi olsun diye ama okumadınız sanırım arkadaşlar ince uclu nokia şarjı oluyormuş yani sitede alanlar öyle yazmışlar bende gelirse inşallah deniycem benin siparişim senden önceydi ama sen benden önce kavuştun

edit: şimdi aradım evi gelmiş benimkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 3 Ağustos 2010; 15:24:53 >

• satılık 2.el PS3 oyunlar....

http://forum.donanimhaber.com/m_41817756/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Ucu, nokia ince uçlu şarj cihazı ucuna benziyor... Bir ucu usb, bir ucu nokia nın ince uclu şarjı gibi olan bir aparat lazım. Yada, çakmak girişini usb ye çeviren bir aparat...

hayırlısı olsun kulaklığın güle güle kullanben bir kaç mesaj önce yazmıştım bu konu hakkında alıcak arkadaşlara ön bilgi olsun diye ama okumadınız sanırım arkadaşlar ince uclu nokia şarjı oluyormuş yani sitede alanlar öyle yazmışlar bende gelirse inşallah deniycem benin siparişim senden önceydi ama sen benden önce kavuştun

edit: şimdi aradım evi gelmiş benimkide

Nokia nın ucu mu oluyor, yoksa direkt bildiğimiz nokia incu uclu şarj cihazı ile şarj edebiliyormuyuz, deneyeyim mi? Var nokia şarj cihazı...

• yok ben daha aleti göremedim bile eve bir gideyim denerim ama evde ince uclu şarj aletim var benim okuduğuma göre yani sitede ürünü alan insanların yorumlarında yazıyordu ince uclu şarj aletiyle şarj edilebildiği
  • arkadaşlar şu anda killzone 2 deyim friends teki ps3+30 a bağlandım oyuncuların hepsi yabancı ne iş anlamadım.Nerdesiniz arkadaşlar
  • 2 ye 1 oynadım bycemus ve xenon_dreams a karşı .Yenildim ama ezilmedim Arkadaşlar kulaklığım yoktu o yüzden habersiz çıktım .Tekrar oynarız işallah baya keyif aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 3 Ağustos 2010; 22:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

arkadaşlar şu anda killzone 2 deyim friends teki ps3+30 a bağlandım oyuncuların hepsi yabancı ne iş anlamadım.Nerdesiniz arkadaşlar

o benin hatamdı şifre olayını sonradan çözdüm ben en altaki bölüme yazıyormuşum halbuki üsteymiş şifre koymayınca herkes geliyor bu arada adamlar dehşeti ya o havada uçan silahları falan nereden bulmuşlar şifre koyunca ortalık bir sakinledi iyi oldu güzel maçtı kalabalım olsak biraz daha iyi olucak

• Bende bluetooth kulaklık olarak şunu sipariş ettim güzel bişeye benziyor.Gelsin test edeyim yazarım fikirlerimi

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telblukblzbsh22
  • quote:

quote:

arkadaşlar şu anda killzone 2 deyim friends teki ps3+30 a bağlandım oyuncuların hepsi yabancı ne iş anlamadım.Nerdesiniz arkadaşlar

o benin hatamdı şifre olayını sonradan çözdüm ben en altaki bölüme yazıyormuşum halbuki üsteymiş şifre koymayınca herkes geliyor bu arada adamlar dehşeti ya o havada uçan silahları falan nereden bulmuşlar şifre koyunca ortalık bir sakinledi iyi oldu güzel maçtı kalabalım olsak biraz daha iyi olucak

O havada uçak Tachtican ın ek özelliği olarak ortaya çıkıyor, Rank yükseldikçe ek özellikler açılıyor, şimdi ben Engineer de Tamir özelliğini almaya çalışıyoruz az kaldı 1-2 güne alırım sanırım

Cem bu arada 3G kota nasıl gidiyor oyun oynarken hiç baktınmı, upload download miktarına ?? ne kadar çok oyuncu o kadar Data alışverişi ve o kadar kota doldurması demek....

Dün akşam kaç kişi oynadınızz.. dernekten katılım şu sıralar düşük.....

Bide yeni aldığın kulaklığı denedinmi????

• quote:

Bende bluetooth kulaklık olarak şunu sipariş ettim güzel bişeye benziyor.Gelsin test edeyim yazarım fikirlerimi

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telblukblzbsh22

Güzel bir ürüne, kulaklığım olmasa alırdım.. Stereo olması ve üzerinde müzik tuşları olması hem Mp3 player ile kullanmayı sağlıyor baya kullanışlı birşeye benziyor ...

• quote:

2 ye 1 oynadım bycemus ve xenon_dreams a karşı .Yenildim ama ezilmedim Arkadaşlar kulaklığım yoktu o yüzden habersiz çıktım .Tekrar oynarız işallah baya keyif aldım.

Benim ilk deneyimdi, bycemus msjlaştık ps3 den o yardımcı oldu kulaklığı tanıtmam da. Killzone 2 de daha oynayamadım hiç, oynamadan direkt online oyuna girdik bakalım. Acemilik çektim baya ama alışıcaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

quote:

quote:

O havada uçak Tachtican ın ek özelliği olarak ortaya çıkıyor, Rank yükseldikçe ek özellikler açılıyor, şimdi ben Engineer de Tamir özelliğini almaya çalışıyoruz az kaldı 1-2 güne alırım sanırım

Cem bu arada 3G kota nasıl gidiyor oyun oynarken hiç baktınmı, upload download miktarına ?? ne kadar çok oyuncu o kadar Data alışverişi ve o kadar kota doldurması demek....

Bu sınıf seçme işini nasıl yapıyoruz bu arada dün benim rütbede baya bir artı haa üç cızık oldu kotaya hani ilk oynamıştık ya 1-2 saat kadar 20-30 mb gibi bir şey gitmişti hatta bana baya bir az gitmiş gibi geldi çok kota yemedi anlıyacağın oyun zaten kota yeseydi benim bağlantı hayatta kaldırmazdı.Dün o hengamede bile kasmıyorsa valla diyecek bir şey yok süper bir online sistemi yapmış adamlarkulaklığı denedik ses akışı sağlayabildik ince ayarlarıda yaptık mı tamamdırdün olsaydınız fikir alırdım sizden sesin nasıl geldiği konusunda neyse sonra gene deneriz.

gerçekten ABUX un verdiği siparişteki kulaklıkta iyimiş hani önce görsem belki onu alırdım ama benimkide güzel yaa küçücük bir şey varmı yokmu hissetmiyorsun fiyatıda cabası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

quote:

quote:

Bu sınıf seçme işini nasıl yapıyoruz bu arada dün benim rütbede baya bir artı haa üç cızık oldu kotaya hani ilk oynamıştık ya 1-2 saat kadar 20-30 mb gibi bir şey gitmişti hatta bana baya bir az gitmiş gibi geldi çok kota yemedi anlıyacağın oyun zaten kota yeseydi benim bağlantı hayatta kaldırmazdı.Dün o hengamede bile kasmıyorsa valla diyecek bir şey yok süper bir online sistemi yapmış adamlarkulaklığı denedik ses akışı sağlayabildik ince ayarlarıda yaptık mı tamamdırdün olsaydınız fikir alırdım sizden sesin nasıl geldiği konusunda neyse sonra gene deneriz.

gerçekten ABUX un verdiği siparişteki kulaklıkta iyimiş hani önce görsem belki onu alırdım ama benimkide güzel yaa küçücük bir şey varmı yokmu hissetmiyorsun fiyatıda cabası

valla senin seste iyi geliyordu.
    Hatta bir ara köşeye saklanmışsın göremedim. Bombayı yerleştirmeye çalışırken hacamat ettin beni "Hahaah görmedi beni dedin "ya koptum yere düşüyordum
    Bir de arkamdan "geell kaçma" diye kovalarken gülmekten kaçamadım habire yedik heashotu.
    Psikolojik baskı hocam saymıyorum.
    Bir de 2 ye karşı 1 oynuyoruz haritanın abuk bölgelerini korumaya çalışıyorum tek başıma birini hallediyorum. Diğerine gidiyorum pusmuşsunuz Xenonla ikiniz. Birde taktiğe bak biriniz açıkta duruyor diğeriniz saklanmış haritada da düşman uyarısı vermiyor.Bende lapin gibi atlıyorum sonra hoooop headshot

• yok hocam sen baya iyidin valla ikiye karşı tek gene baya indirdin bizi hele garibim xenon adamım daha single tecrübesi bile yok hiç oynamadan direk online soktuk kontrollere alışamamıştı çok belliydi keklil gibi dolanıyordu önceleri sonradan açıldı ama bir iki oynarsa fena olucak.o değilde ilk oyunda yabancılarda biri vardı habire indiriyordu beni bir iki defa da ben indirdim onu ne sevindim haa
  • quote:

yok hocam sen baya iyidin valla ikiye karşı tek gene baya indirdin bizi hele garibim xenon adamım daha single tecrübesi bile yok hiç oynamadan direk online soktuk kontrollere alışamamıştı çok belliydi keklil gibi dolanıyordu önceleri sonradan açıldı ama bir iki oynarsa fena olucak.o değilde ilk oyunda yabancılarda biri vardı habire indiriyordu beni bir iki defa da ben indirdim onu ne sevindim haa

Sorma ya, oyun açıldı şimdi, ne yapacağımı bilmiyorum olay ne yani, öyle sağa sola dolanıp durum. Sonradan keşfetmeye başladım telsizleri, bombaları falan...
    Ben hemen single oynamaya başlıyorum, biraz alışayım oyuna, ondan sonra online kapışırız...

• bende adam arıyordum öldürecek.akşam gelinde parçalayayım sizi bir
  • Gençlik o zaman akşam 8 de atalım 1-2 oyun
  • Ünsal ben varımda saat 9 gibi. senle denk gelemiyoruz, şanslısın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: misroqo

Ünsal ben varımda saat 9 gibi. senle denk gelemiyoruz, şanslısın yani

Aslında o senin senin şansın Erken gelsen mermi experti yaparımda neysee

9-9.30 gibi çıkmam gerekebiliyor.....

bir gün müsait olduğunda gel beklerim benim mekana başar.....

gündüz Killzone atarız.....
  • eyvallah Ünsal kardeşim.bende bekliyrum gelirsen memnun olurum.bende ilk fırsatta geleceğim inşallah yanına.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.