arkadaşlar oluşumunuz inşallah uzun soluklu ve seviyeli olur. daha önceki arkadaşların yazdığı gibi giriş aşamasında biraz seçici olursanız. Çok güzel bir birlikteliğiniz olur. bu arada bütün ps3 oyun alımlarınız için yardımcı olabilirim. toplu alım vs gibi konularda PM atmanız yeterlidir. BC2 oynamıyormusunuz?
kulaklık gelir gelmez testnini zaten hep beraber yapıcaz oyun esnasında ergonomi ve diğer hususlar hakında bilgi veririm. yok hocam daha BC2 ye geçemedim ben ama en kısa zamanda denk gelirse onuda edinicem daha oynamadığım bir sürü oyun var bir yandanda yenileri gelicek ortalık karışıcak valla uzun soluklu oyunlar bizi biz onları bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: cemus @Fordon Güzel karikatür @Mixenon kulaklıksız oynayabilirsin ama insanın içine oturur millet haldır haldır konuşurken sen bir kelam edemezsin mesaj atayım dersin o daha sinir ederbak ben verdim üsteki kulaklıktan sende al istersen çok uygun fiyatı 15+2,5 kargo 17,50 geliyor.benim ki yolda
Hocam şu kulaklığı alınca bize bir feedback yolla da ben de alacam iyi ise. Ptesi tatilden donüyorum. Yakında beni de online görürsünüz.
Arkadaşlar, bu PSN Plus hakkında ne düşünüyorsunuz?
Birde PSN kart aldığımızda 20 sterlin 40 sterlin vs. Store dan oyun satın alabiliyormuyuz Türkiye den. Yada mesela ben ingiliz psn açtım psn plus alabiliyormuyum türkiye kredi kartı ile... Psn plus almamız bize yeni çıkan oyunları indirimli almamızı sağlar mı, veya yeni çıktı oyun herkesten önce bizim indirmemiz gibi bir olanak...
türk psn açılmadan almayı düşünmüyorum bence mantıklısı türkpsn açıldıgında almak
Ne oldu topiğimize aşağlara inmişiz.Dün akşam killzone de kimse yoktu gavurlarla kapışmak zorunda kaldım
Bu arada Mixenon kulaklık geldi mi kısa bir inceleme yazısı isteriz artık
Şu düğünle bitmedi gitti arkadaş insanı bir rahat bırakmıyorlar neyse bugün kendime biraz vakit ayırabilirim inşallah akşam gene belki bir online atarız müsait olanlarla son kez sessiz sessiz indireyim bir kaçınızı ama kulaklık gelirse bugün sesli sesli indiririm
quote:
Orijinalden alıntı: ABUX
Ne oldu topiğimize aşağlara inmişiz.Dün akşam killzone de kimse yoktu gavurlarla kapışmak zorunda kaldım
Daha gelmedi, bugün yarın gelir heralde...
quote:
Orijinalden alıntı: Mixenon
quote:
Orijinalden alıntı: ABUX
Daha gelmedi, bugün yarın gelir heralde...
Mixenon senin sipariş kontrol sayfanda ne yazıyor benimkinde kargoya verildi yazıyor ama kargo takip numarası yazmıyor sende de böylemi?
Merhaba beyler, forum biraz cansız bu aralar, Sanırım herkes tatilde filan 40 a yakın kişi ekledik 5 kişi ancak online oluyor, kimisi daha PSN eklemeyi bile kabul etmemiş ama bilgilerini göndermişti.... Ramazana boyle gider tahminimce....
Bu sıralar mevcut arkadaşlarla el ısıtması yaparız... yada oyunu yeni alan arkadaşlar hem online hemde Singe Player oynayabilir hem oyuna elleri ısınır, hemde silahları haritaları karakterleri filan tanımış olur... Sonra dipçik darbeleri ve Head Shot larla yere serildiklerinde Kulaklıktan "Vayy ben acemiyim vayy elim alışmadı" sesleri gelmesin
Bu arada evliler klubü destekleri için teşekkürler, biraz kaşarlanalım alacacazz ifadenizi hiç merak etmeyin
Gündüz oynamak isteyen PM atsın ayarlarız birşeyler, gider yabancıların serverine bağlanırız ama Squad oluruzz....
Aynı bende de, ama şimdi kargocular aradı adresi bulamamışlar, tarif ettim, yani kargo gelmiş. Birazdan gelirler heralde akşam denerim sonucu yazarım. Seninki de gelir bugün, akşam karşılıklı bir test edelim istersen...
Ohh iyi bari bir an dedim ne oluyor beni arayan soran olmadı daha inşllah bu gün gelirde akşam deneriz
bu aralar pek faal olamıyorum ama forumu takip ediyorum.oyunlara katılma anlamındada en kısa surede aranızdayım.
Arkadaşlar, kulaklık geldi. Telefonumda denedim, akşam ps3 te deniycem. Kulaklık iyi hoşta bir problem var, içinden sadece araç şarj cihazı çıktı. Şimdi bunu şarj etmek için arabamı almak lazım. Şaka bir yana, bunu nasıl şarj ederiz sizce, araba dışında... Şuan şarjı var ama bitince, dolmuşta eve giderken falan rica edicem artık çakmak girişine takıcam...
quote:
Arkadaşlar, kulaklık geldi. Telefonumda denedim, akşam ps3 te deniycem. Kulaklık iyi hoşta bir problem var, içinden sadece araç şarj cihazı çıktı. Şimdi bunu şarj etmek için arabamı almak lazım. Şaka bir yana, bunu nasıl şarj ederiz sizce, araba dışında... Şuan şarjı var ama bitince, dolmuşta eve giderken falan rica edicem artık çakmak girişine takıcam...
Cihaz çok büyük ihtimalle USB den de şarj olur ama elbette bunun için şarj girişinin uygun olması lazım. USB den şarj için bağlantı elemanları satıılıyor. Aşağıda örneğini koydum bunun kablolu olanları da var. USB den sarj olur hale getirirseniz bu aparatlarla bilgisayardan ya da PS3 üzerinden şarj olur. http://urun.gittigidiyor.com/Usb-Multi-Sarj-Cihazi-iPod-iPone-NDSi-PSP-NOKIA_W0QQidZZ26248914
Ucu, nokia ince uçlu şarj cihazı ucuna benziyor... Bir ucu usb, bir ucu nokia nın ince uclu şarjı gibi olan bir aparat lazım. Yada, çakmak girişini usb ye çeviren bir aparat...
quote:
Ucu, nokia ince uçlu şarj cihazı ucuna benziyor... Bir ucu usb, bir ucu nokia nın ince uclu şarjı gibi olan bir aparat lazım. Yada, çakmak girişini usb ye çeviren bir aparat...
Bu tip Nokia kullanan tanıdığınız varsa ya da daha iyisi sarj cihazı satan yerlerden ucun olup olmadığını deneyin. Zaten nokia ucu oluyorsa işiniz kolay usb den sarj eden kablo ve aparat işinizi görecektir.