Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler kimseden ses seda yok son zamanlarda nerde bu millet akşamda online da kimse yoktu.Herkez tatil modunda anlaşılan bir hareketlendiremedik şu derneği.
  • valla sorma birader yahu bir rahat bırakmadılar beni. bizde evlenen evlenene yani, dün gene düğün vardıneyse ki çevremde çok az kişi kaldı olnlarıda evlendirdik mi tamamdır ondan sonra rahatım dün ne yaptınız varmıydı bir etkinlik.çok az kişi aktif katılım gösteriyor gerçekten geri kalan nerede?
  • cem gözlerim seni aradı vallahi dün akşam.akşam 21:30 gibi kurdum ben ama gelen giden olmadı.Bende daldım başka yerlere.katılım az ama sanıyorum artar ilerleyen zamanlarda.
  • Bu arada evlenen evlenene diyorsunda sıra sana nezaman geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

valla sorma birader yahu bir rahat bırakmadılar beni. bizde evlenen evlenene yani, dün gene düğün vardıneyse ki çevremde çok az kişi kaldı olnlarıda evlendirdik mi tamamdır ondan sonra rahatım dün ne yaptınız varmıydı bir etkinlik.çok az kişi aktif katılım gösteriyor gerçekten geri kalan nerede?

Yaz sezonu normaldir. Eylul - Ekim gibi millet kapanmaya baslar evlere yavas yavas. O zamanda canlanir buralar biraz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misroqo

Bu arada evlenen evlenene diyorsunda sıra sana nezaman geliyor?

bu soruyu soran 12.550 kişi olarak seni tebrik ediyorumşaka bir yana İnşallah artık bende istiyorum. bu sene bunaltılar beni sora sora ama kısmet daha öyle birini bulamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 5 Ağustos 2010; 12:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Bende bluetooth kulaklık olarak şunu sipariş ettim güzel bişeye benziyor.Gelsin test edeyim yazarım fikirlerimi

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telblukblzbsh22

Güzel bir ürüne, kulaklığım olmasa alırdım.. Stereo olması ve üzerinde müzik tuşları olması hem Mp3 player ile kullanmayı sağlıyor baya kullanışlı birşeye benziyor ...

Ürün hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.Bende uzun zamandır bluetooth kulaklık bakıyorum.Fiyatıda uygun gibi.
    Ps3 performansına göre sipariş verebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Bende bluetooth kulaklık olarak şunu sipariş ettim güzel bişeye benziyor.Gelsin test edeyim yazarım fikirlerimi

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telblukblzbsh22

Güzel bir ürüne, kulaklığım olmasa alırdım.. Stereo olması ve üzerinde müzik tuşları olması hem Mp3 player ile kullanmayı sağlıyor baya kullanışlı birşeye benziyor ...

Ürün hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.Bende uzun zamandır bluetooth kulaklık bakıyorum.Fiyatıda uygun gibi.
    Ps3 performansına göre sipariş verebilirim...

Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir notu var yarın gelir büyük olasılıkla h.sonu belki resimli bir inceleme yazısı yazabilirim

• quote:

cem gözlerim seni aradı vallahi dün akşam.akşam 21:30 gibi kurdum ben ama gelen giden olmadı.Bende daldım başka yerlere.katılım az ama sanıyorum artar ilerleyen zamanlarda.

Akşam 8 den sonra bakıyordum sureklı, kuran olmadı server 9:30 dogru başarın serveri gordum ama kapatma vaktimdi şimdi bağlanıp oyunu yarım bırakmayayım dedım... bide havalardan filan insan cok kapalı yerde kalmak ıstemıyor sanırım..... mersin fenaaa bu aralar, yaylaya zor atıyorum bazen kendimi...

Bu arada "30 yaşını geçtim artık yeter bekarlık, darısı başınadan ilallah geldi" diyenler derneği kursak burdan 10 üye çıkar diyorum
  • quote:

quote:

cem gözlerim seni aradı vallahi dün akşam.akşam 21:30 gibi kurdum ben ama gelen giden olmadı.Bende daldım başka yerlere.katılım az ama sanıyorum artar ilerleyen zamanlarda.

Akşam 8 den sonra bakıyordum sureklı, kuran olmadı server 9:30 dogru başarın serveri gordum ama kapatma vaktimdi şimdi bağlanıp oyunu yarım bırakmayayım dedım... bide havalardan filan insan cok kapalı yerde kalmak ıstemıyor sanırım..... mersin fenaaa bu aralar, yaylaya zor atıyorum bazen kendimi...

Bu arada "30 yaşını geçtim artık yeter bekarlık, darısı başınadan ilallah geldi" diyenler derneği kursak burdan 10 üye çıkar diyorum

Ben varım, o derneğe hemen üye olayım...

Evet, havalar çok sıcak eve girmek istemiyor insan. Bazen 9 u geçiyor eve girmem oyalanıyorum işten çıkınca... Tek çözüm ya bahçeye kurucaz tv ve ps3 ü Yada Ps3 ün olduğu oda ya klima taktırmak...

• quote:

quote:

benide alın derneğe

• vallahi görmeyeli bekarlar basmış derneği Hem tavsiye ederim hemde etmem evliliği
    Özgürlüğünüze düşkünseniz bariz kısıtlamalrla karşı karşıyasınız.En başta Ps3 oynama oranınız bayaa bir düşüşe geçer ona göre
    Şaka bir yana Evlilik bana göre hakikaten dünyanın en güzel şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misroqo -- 5 Ağustos 2010; 16:52:39 >
  • Akşam ava çıkacağım Kill zone da isteyen benimle gelsin rütbem yükselecek biraz çırpınayım.
  • Evli arkadaşlar, bekarlara yardımcı, çöpçatanlık yapsınlar o zaman...

Yok mu şöyle çevrenizde, helal süt emmiş, Ps3 sever, Kill Zone2 de başarılı, GOW serisini bitirmiş, Fifa da sınır tanımayan bir hatun kişi, beni tanıştırın sevaba girersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Evli arkadaşlar, bekarlara yardımcı, çöpçatanlık yapsınlar o zaman...

Yok mu şöyle çevrenizde, helal süt emmiş, Ps3 sever, Kill Zone2 de başarılı, GOW serisini bitirmiş, Fifa da sınır tanımayan bir hatun kişi, beni tanıştırın sevaba girersiniz...

sence öyle birisi varmıdır ama söz denk gelirse ilk sana önereceğim
  • yaw yapmayın ne olur yaa burda da mı evlilik ama eğer öyle biri varsa bende alırım valla basarım nikahı evimin kadını çocuklarımın anası ps3 ümün veliahtı yaparım
  • hey ahali .... sıcaktan kimse takılmaz oldu buralara artık.... nerdesiniz arkadaşlar?tatil yapıyorsunuz sanırım.bol güneşler
  • arkadaşlar gerçekten hava sıcakları insanı olumsuz etkilemekte ben akşamları girip killzone yapalım diyorum ama malefes evde gece durulmuyor sıcaktan. Bu arada Bu grupta sadece killzone mu oynanıyor red dead oynayan hiç arkadaş yokmu ?
  • Ben RDR'de oynuyorum fakat şu an için üyelerin çoğunluğunda kill zone var. ondan dolayı ona odaklandık.Farketmez hepsini oynarız hele millet bir gelsinde tatilden Ben Mersin'deyim, sıcak hakikaten çok etkili, bunaltıyor insanı ama klima ile idare ediyoruz gece gündüz başka türlü olmuyor.
  • aynen kardeşm istanbul cayır cayır yanıyor mersini düşünmek bile istemiyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.