Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e-mail geldi mi sana peki?ben atıcaktım ama mail sayfam açılmadı bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar bu online oyundan biraz bahsedermisiniz. Oynarken haberleşebiliyormusunuz, takım arkadaşı olarak oynanıyor değilmi? Takım olarak mı görevleri tamamlıyorsunuz? Yukarda yazdığım gibi, Killzone 2 aldım, c.tesi bana ulaşmasını bekliyorum. C.tesi akşam üstü denemek istiyorum müsait olan var mı?

Online oyundan once bence biraz oyunu çözmekte yarar var yani Single Modda oynamak, onlineda yardımcı olacaktır....
    Pynarken Bluetootı.h kulakık ıle haberlesebılıyoruz... konusmalar net bazen yankı yapıyor o kadar...
    Gorevler takım olarak sahsı, amac bam gum vurmak degıl gorevı bıtırmekk bunlarla ılgılı olarak forumda konu var Killzone olarak aratırsan baya bılgıye ulaşıyorsun.

Ok. Sağol oyun gelsin önce single player oynayıp biraz oyuna alışayım. Bu arada listedeki psn leri ekliycem haftasonu, fırsat bulamadım henüz. Türk ve ingiltere olarak 2 hesap açtım 2 hesaba da ekleyeyim mi? Bu blueetooh kulaklık hakkında biraz daha bilgi verirmisin, ps3 için özelmi, modeli falan ne?
    Birde kulaklığı nasıl tanıtıyoruz, oyuna mı tanıtmak gerekiyor, yoksa ps3 e tanıtılıyorda, oyunu açtığımızda aktif mi oluyor...

• sanırım herkes tr psn kullanıyor bence sende tr den devam et oyunlara zaten kısa bir zaman sonra aktif olacakmışdiğerini sadece demo indirirken kullanırsın.kulklık konusunu bende merak ediyorum telefonda kullanılan tüm modeller uyarmı diye ucuza bir ürün bıldum ama bu korku yüzünde sipariş veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokmantas

Çok güzeldi yine, dipçikçi yoktu bugün ama Cem bağlantın çok iyi hiç lag olmuyor. Ben şehirdışı görevi nedeniyle 10 gün kadar aranızda olamayacağım. Diğer grup üyeleri de oyunu alıp aramıza katılsa çok daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Bu arada Cem ile Başarı mermi manyağı yaptık

valla dün killzone2 ye fırsat bulamadım Condemned2 ye takıldım gece saat 2 ye kadar oynadım.Bir ara tırstım hatta bu sabah iş yerinin tuvaletinin algılamalı lambası bozuldu karanlıkta kaldım düşünün artık yusuf derecesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 30 Temmuz 2010; 12:36:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

e-mail geldi mi sana peki?ben atıcaktım ama mail sayfam açılmadı bir türlü

evet geldi Fordon gonderdi!
    tekrar tesekkurler
  • Beyler oyunlar güzel ama katılım az 40 a yakın üye var 5 kişi oyun oynuyoruz...
    Şimdilik deneme mahiyetinde oyunlar ama, ilerde fena kapışmalar yapacağız gibime geliyor...

Ama diğer arkadaşlarında katılımlarını bekliyoruz...

Kulaklık konusunda 20-30 Tl lil Bluetooth telefon kulaklıgı Ps3 te çalışıyor, deneyerek almakta fayda var ama...
  • İmzanız fena olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

İmzanız fena olmuş

Sağol üstad, Cemus un ellerine sağlık güzel bir çalışma yaptı...
  • quote:

Beyler oyunlar güzel ama katılım az 40 a yakın üye var 5 kişi oyun oynuyoruz...
    Şimdilik deneme mahiyetinde oyunlar ama, ilerde fena kapışmalar yapacağız gibime geliyor...

Ama diğer arkadaşlarında katılımlarını bekliyoruz...

Kulaklık konusunda 20-30 Tl lil Bluetooth telefon kulaklıgı Ps3 te çalışıyor, deneyerek almakta fayda var ama...

Ağırlıklı oynanan oyun KZ2 görünen,ancak ben oyunu dernek kurulmadan 2-3 gün önce satmıştım malesef. Şimdi tekrar almakta garip geliyor açıkçası. Belki arkadaştan hacılayabilirim bir kaç oyuna katılmak amacıyla
    Ayrıca KZ3 için klan tarzı bir oluşum güzel olur gibi geliyor. Bilmem kaç kişi KZ3 almayı planlıyor ama klan kurup düzenli maçlara çıkmak çok keyifli olacaktır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

İmzanız fena olmuş

Sağol üstad, Cemus un ellerine sağlık güzel bir çalışma yaptı...

teşekkür ederim sizin imza kadar güzel olmasada birşeyler yapmaya çalıştık işte Fordon kardeşim isteği üzerine yakında imza için custom update yayınlıyıcam sakın güncelleme yapmayıntabi killzone dan vakit kalırsa

edit:KZ3 çıksın bir hele almazmıyız hiç hocam yaa klan değil ordu kurarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 30 Temmuz 2010; 15:35:40 >

• :) evde kalmışlar sizi
  • kill zone 3 de alırız 4 te .yeterki grup oluşsun katılım artsın sevgimiz çoğalsın
    başka alternatif oyunlarda olabilir.her türlü öneriye açığım kendi adıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

:) evde kalmışlar sizi

nerdeymişki evde kalanlar aramızda evli bir çok arkadaşımız var bende dahil olmak üzere belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misroqo -- 30 Temmuz 2010; 15:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

:) evde kalmışlar sizi

doğru söze ne hacet kaldık valla ama ne demişler bekarlık sultanlık bakınız;cem sultan gerçi şahsım adına konuşayım aramızda evli çocuklu mutlu arkadaşlarımızda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 30 Temmuz 2010; 15:57:27 >
  • tatil de bitti artık oyun oynabiliriz. killzone 2 ve kulaklık var bende. killzone 2, pes, super sf4 oynayanlar beni eklesin özellikle. psn: erudemu
  • Bu gece bir sıkıntı olmazsa saat 21:00 dan sonra killzone 2 de olacağım.Acaba nickimi Dipçikçi olarak değiştirsem mi Bu arada;

Fordon kardeş senden bir ricam olacak daha önce de mail atmıştım.Benim asıl psn USA
    Kullanıcı adım AKUTERDEM bunu da ekleyebilir misin?

UsA psnimde Killzone2 de 30+ klanını friends kısmında göremiyorum.Sadece Avrupa psn imde gözüküyor.Yardımın için şimdiden saıol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 30 Temmuz 2010; 16:08:19 >

• Bir de arkadaşlar hakketen bu bluetooth kulaklık gerekli bişeymiş Türkçe konuşarak oynamak,anlaşmak çok eğlenceli (Ne kadar kulaklığım olmasada).Bu sebepten ötürü ucuz yollu bir bluetooth kulaklık buldum 18 TL diyor .Sizce bunu alsam PS3 te kullanabilir miyim?Linki aşağıda.

http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-bh155-bluetooth-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=telblukbh155&categoryId=16218
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Bir de arkadaşlar hakketen bu bluetooth kulaklık gerekli bişeymiş Türkçe konuşarak oynamak,anlaşmak çok eğlenceli (Ne kadar kulaklığım olmasada).Bu sebepten ötürü ucuz yollu bir bluetooth kulaklık buldum 18 TL diyor .Sizce bunu alsam PS3 te kullanabilir miyim?Linki aşağıda.

http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-bh155-bluetooth-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=telblukbh155&categoryId=16218

valla hocam is gormez diyemeyiz ama ii randimanli calisirmi bilmem!
    bi cok arkadasim Jabra markanin yeterli oldugunu soyluyor. ayrica fiyat acisindan da orjinal PS3 kulakligina gore cok cok daha iyi!

bence denemeden veya deneyen birisinden bilgi almadan satin almayin! gerci fiyati cok ucuzmus. elde patlamaz en azindan cep telefonunuz icin kullanirsiniz:))

• quote:

Orijinalden alıntı: wentata

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Bir de arkadaşlar hakketen bu bluetooth kulaklık gerekli bişeymiş Türkçe konuşarak oynamak,anlaşmak çok eğlenceli (Ne kadar kulaklığım olmasada).Bu sebepten ötürü ucuz yollu bir bluetooth kulaklık buldum 18 TL diyor .Sizce bunu alsam PS3 te kullanabilir miyim?Linki aşağıda.

valla hocam is gormez diyemeyiz ama ii randimanli calisirmi bilmem!
    bi cok arkadasim Jabra markanin yeterli oldugunu soyluyor. ayrica fiyat acisindan da orjinal PS3 kulakligina gore cok cok daha iyi!

bence denemeden veya deneyen birisinden bilgi almadan satin almayin! gerci fiyati cok ucuzmus. elde patlamaz en azindan cep telefonunuz icin kullanirsiniz:))

Sağol cevap için.Ayın 1 inde maaş yatsında vereyim siparişi o zaman. Belkide güzel çıkar.Olmadı dediğin gibi telefonda kullanırım

• AKADAŞLAR BULDUM ÜRÜN AÇIKLAMASINDA DA YER VERİLMİŞ PS3 Ü DESTEKLEMEKTEDİR DİYE HEMDE FİYATA BAKIN 15TL

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/sbs-bp500sc-bluetooh-kulaklik_02.016.8037.0008.htm?ref=akakce&v=1.72.2
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.