Şimdi Ara

PS 4 ALICAM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basliktada belirttigim gibi arkadaslar haziran ay'inda oyun icin sistem toplamayi dusunuyordum ama ardindan aklima ps 4 almak geldi.yani topluyacagim bi sistemde pekte bisey yapmicam diye ps ye yoneldim sayilir.

asil sorum ps 4 alirken nelere dikkat etmeliyim?
    ips monitor uygun olur mu?
    cogunluk tv mi kullaniyor monitor mu? ve yardimci olucak baska seyler varsa onlarida anlatirsaniz sevinirim.

daha önce hiç ps sahibi olmamistim bunuda belirteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardim etcek kimse yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony garantili almani oneririm
    1080p full hd her turlu monitor olur (ayriyeten ips olmasi renk canliligini arttirir.
    Ben tv kullaniyorum sahsen monitorde var ama tv de oynamak daha zevjkli buyuk ekran

• 23inc monitor tercih edicem buyuk ihtimal.tv bana buyuk gelir bircok ayrintiyi kaciririm.ps 4hakkinda arastirma yaptimda aklimdaki sorular duruyo hala.ps 4 uzerinden sosyal aglara baglanabiliyormuyuz (face twit vb..) yoksa kendi ortak ag'imi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

23inc monitor tercih edicem buyuk ihtimal.tv bana buyuk gelir bircok ayrintiyi kaciririm.ps 4hakkinda arastirma yaptimda aklimdaki sorular duruyo hala.ps 4 uzerinden sosyal aglara baglanabiliyormuyuz (face twit vb..) yoksa kendi ortak ag'imi var?

Facebook'a baglanabiliyorsun.

• Ayrıca kendi arkadaşlık sistemi var beraber sesli gruplar kurarak oyun oynayabildiğin. Kendi tarayıcısı var. Ordan sosyal ağlara erişebilirsin ama pek kullanışlı sayılmaz.

• Bu tarz konular forumda defalarca açıldı, "arama" kısmını kullanarak gerekli yardımı alabilirsiniz. Eğer sorularınızın cevapları bahsi geçen konularda yok ise, kurallar dahilinde yeni konu açabilirsiniz.

Aşağıda linkini vereceğim konuya bir göz atın;

http://forum.donanimhaber.com/m_90969703/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.