Bildirim
Ps 4 GTA 5 PSN indirime
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ARkadaşlar eğer psi dinlenme moduna alırsam indirmeye devam edermi -
hocam oyun hala indiriyor, oyunun üstüne gelip options tuşuna basar , bilgi yi seçerseniz ne kadarının indiğini görürsün. dinlenme modunda indirme yapması için ayarlarda bunun bi ayarı var, şuan hatırlamıyorum. dinlenme modunda internet açık kalsın gibi bişeydi, onu yapman lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodborne
hocam oyun hala indiriyor, oyunun üstüne gelip options tuşuna basar , bilgi yi seçerseniz ne kadarının indiğini görürsün. dinlenme modunda indirme yapması için ayarlarda bunun bi ayarı var, şuan hatırlamıyorum. dinlenme modunda internet açık kalsın gibi bişeydi, onu yapman lazım.
Merhabalar cevabınız için teşekkürler bilgi kısmında 46.09 gb indirilmesi gereken dosya var diye görünüyor bunun 20.50 gb tı inmiş ancak oyuun içine girdiğimde burda %9 gösteriyordu oyun dinlenme moduna girip çıktığında bir daha kontrol yaptım ancak %0 olmuştu bu arada dediğiniz ayarlar açık dinlenme modunda hem usb hem internet bağlantısı açık durumda yani oyuna girdiğimdeki yüzde o an indirilen yüzde oluyor bu mantıkla doğrumudur yani nomalde oyunun %50 si inmiş durumda
-
quote:
Orijinalden alıntı: SytKsm
quote:
hocam oyun hala indiriyor, oyunun üstüne gelip options tuşuna basar , bilgi yi seçerseniz ne kadarının indiğini görürsün. dinlenme modunda indirme yapması için ayarlarda bunun bi ayarı var, şuan hatırlamıyorum. dinlenme modunda internet açık kalsın gibi bişeydi, onu yapman lazım.
Merhabalar cevabınız için teşekkürler bilgi kısmında 46.09 gb indirilmesi gereken dosya var diye görünüyor bunun 20.50 gb tı inmiş ancak oyuun içine girdiğimde burda %9 gösteriyordu oyun dinlenme moduna girip çıktığında bir daha kontrol yaptım ancak %0 olmuştu bu arada dediğiniz ayarlar açık dinlenme modunda hem usb hem internet bağlantısı açık durumda yani oyuna girdiğimdeki yüzde o an indirilen yüzde oluyor bu mantıkla doğrumudur yani nomalde oyunun %50 si inmiş durumda
hocam oyunu tam indirmeden oyuna girmenin bi anlamı yok, o installing kısmı oyun inmeden hiç açılmayacak. sorun yok yani.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
hocam oyunu tam indirmeden oyuna girmenin bi anlamı yok, o installing kısmı oyun inmeden hiç açılmayacak. sorun yok yani.
Peki hocam teşekkürler zaten akk ile ancak 3 güne yükler o bilgi kısmındaki indirme bitince sıkıntı çıkmıycak yani
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki hocam teşekkürler zaten akk ile ancak 3 güne yükler o bilgi kısmındaki indirme bitince sıkıntı çıkmıycak yani
aynen o 40 küsür gb indiğinde installing bile yapmadan oyuna gireceksin merak etme.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Arkadaşlar merhaba
ben gta 5 i psn üzerinden aldım oyunu kurdu oyunu ilk açtığımda installing ekranı geldi bekliyim dedim ancak yarım saat 1 saat geçti %1 olmadı bunun nedeni nedir ne yapmam gerek bir yardım edermsiniz
Oyunu indirirken sabit hizlami indiriyor bnm 10mbit netim var ps4 8.5 goruyor ondan sordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dinlenme modunda daha hızlı indiriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X