Şimdi Ara

ps 4 hong kong

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 24/10/2013 tarihinde hong kong'a gidiyorum hediyelik eşya fuarına.Aklıma takılan bir soru var. orada ps4 bulabilirmiyim. hazır gitmişken bir ps4 alsam bu konsolu TÜRKİYE'ye geldiğimde hemen takıp, Psn hesabımı açıp kullanabilirmiyim? PAL yada NTCS sistemlerden hangisi olursa türkiyede çalışabilir. yada oyun konsolunu getirebilmem için yasal sınırlamam varmı yanımda ülkeye dönerken kaç tane ps4 getirebilirim. ?

bununla ilgili bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raperhuLe -- 9 Ekim 2013; 21:42:45 >

• Hong Kong ve Japonya ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hong kong japonyanın kontrolüne ne zaman geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ) Ps4 ü Türkiye ye getirdiğinde açıp oynmak için Bm den özel vize alman gerekiyor Pasaporta da işletmen lazım

2 ) 3 tır dolusu ps4 getirebilirsin ancak Tırlar Volvo veya Renault olmak zorunda Amerikan tarzı olmayacak.

3 ) Psn hesabınla da oynamak için ayrıyeten Pasaport a psn ini işletmen gerekiyor 100 lira falandı sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Hong Kong ve Japonya ?

ehehehe :D doğru kardeşim pardon :) ora nere ora nere :D
  • Abi son 2-3 mesajına baktım da bi farklı gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

Abi son 2-3 mesajına baktım da bi farklı gibi?

Nasıl yani ?

Bu konuyu demiyorum ama genelde Gta ve Bf alacak veya almış olanlar 1 soru için yeni konu açıyor . Okumayı sevmeyen bir milletiz tamam da kardeşim 1 soru için konu mu açılır ya ana konuda biz yardımcı oluyoruz zaten.

Sen başka bişi mi kastettin yoksa farklı derken ?
  • Yok ya farklı derken ne bileyim, ben seni ciddi mesajların adamı olarak biliyorum abi. Böyle bi farklı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

Yok ya farklı derken ne bileyim, ben seni ciddi mesajların adamı olarak biliyorum abi. Böyle bi farklı geldi.

Bu bölümde ve Otomobil genelde ciddi olmaya çalışıyorum da .

Bir laf vardır hani öyle Konuya böyle cevap gibi
  • "Öyle konuya böyle cevap"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.