Bildirim
ps 4 oyun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dragon Age Inquisition
The Order: 1886
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Witcher 3
Bloodborne
Dragon Age -
Dying light
Last of us
The witcher 3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz yoldan Shadow of Mordor. PS4te oynadığım en kaliteli oyunlardan -
İngilizce seviyeniz iyi ise Witcher 3 ve Dragon Age:Inquisition almanızı tavsiye ederim,zaten bu 2 oyunla geçireceğiniz zaman sıkı bir RPG oyuncusuysanız ayları bulacaktır. -
Last of us
Order 1886
Bloodborne
Kısaca ilgini çeken ex.leri elden geçir
quote:
Orijinalden alıntı: Tha Alumni
Dying light
Last of us
The witcher 3
Dying ligt almayı düşünüyodum vazgeçtim grafikleri kötü ve görevleri sıkıcı diyolar doğrumu
Arkadaşlar cevaplar için saolun rpg tarzi oyunlar daha önce nerdeyse hıç oynamadım ama belki witcher 3 alırım
quote:
Orijinalden alıntı: BJK _ 1903
quote:
Dying light
Last of us
The witcher 3
Dying ligt almayı düşünüyodum vazgeçtim grafikleri kötü ve görevleri sıkıcı diyolar doğrumu
Grafikleri mukemmel,ps 4 un gucunu gostermis resmen.hikaye modunu coop oynarsan zevkli oluyor baya
quote:
quote:
quote:
Dying light
Last of us
The witcher 3
Grafikleri mukemmel,ps 4 un gucunu gostermis resmen.hikaye modunu coop oynarsan zevkli oluyor baya
Son bişey sorcam coop görevleri senaryo ile aynı değil mi tek başıma bitirdikten sonra coop yapsam sıkar mı
last of us remastered almanı tavsiye ederim. Arkadaşların dediği gibi witcher 3 ile de saatlerini geçirirsin. Ama saat geçirme konusunda gta 5 de sana yeterli olacağını düşünüyorum. bence ucuz yoldan last of us remastered almalısın. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Dying light
Last of us
The witcher 3
Son bişey sorcam coop görevleri senaryo ile aynı değil mi tek başıma bitirdikten sonra coop yapsam sıkar mı
görevler aynı ama coop ile daha hızlı bitiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: secokul
last of us remastered almanı tavsiye ederim. Arkadaşların dediği gibi witcher 3 ile de saatlerini geçirirsin. Ama saat geçirme konusunda gta 5 de sana yeterli olacağını düşünüyorum. bence ucuz yoldan last of us remastered almalısın.
Last of us u ps 3 te bitirdim o yüzden almayı düşünmüyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Dying light
Last of us
The witcher 3
görevler aynı ama coop ile daha hızlı bitiyor
Saol cevabın için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 slim fan sesi
- ps5 ısınıp kapanıyor
- ps4 iki kişilik oyunlar
- ps4 oyun silme
- ps5 kırıldı mı
- the witcher 4. sezon ne zaman
- uncharted 5 çıkacak mı
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
- ps5 pro farkı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X