Daha önce konu çok açılmış fakat bilende bilmeyende yorum yaptığı için tekrardan konu açıyorum ve sadece işi bilenlerden yorum istiyorum.
Merkezi bir yerde çevresinde hiç ps cafe olmayan en yakın ps cafe 500-600 metre olan biryerde ps3 - ps4 cafe açmak istiyorum,
bütçem 45.000 TL bulduğum dükkan 15-16 ps alır fakat ben 12 ( 6 ps 4 - 6 ps3 ) adetli cihaz olan 1 mekan düşünüyorum ( mekanın ferah olması bir artı olabilir) 1 tanede guitar hero olan özel oda açmayı düşünüyorum.
çevremdeki cafelerde ps4 henüz yok ben ps4 te koyup saatini 5 TL gibi bir rakam ön gördüm hem müşteri çeker hemde müsteri oturtup kazanmak için gelen müşteriye ücretsiz çay olabilir bu bir nevi müşteri memnuniyeti.
bütçe 45.000 dükkana verceğim kira 800 TL 3 aylık stopaj bağkur gideri vs aylık ortalama dükkan gideri 600-700 Tl sabit gider olarak hesapladım- elektrik - internet gibi giderleri bilmiyorum bunlar içinde bilgi istiyorum yardımcı olabilirseniz diye böyle konu açıyorum.
Dükkanda sadece pes fıfa düşünmüyorum oyun çeşitliliğine önem vericem çoğu oyunu almayı planlıyorum çeşitlilik müşteri çeker. insanlar oyunlar merakından bile gelir diye bile düşünüyorum. açılışa özel el ilanları yapıp dağıtabilirim açılışa özel bir fiyatta verebilirim
Bu konuda yorumlarınız nedir günlük cirosu ortalama ne olur diğer giderleri nedir.
Lütfen isten anlayan gözlemleyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Eglence vergisinden bilginiz var mı makina başı GÜNLÜK 5 TL diger makinalardan 3 TL ?
31*5=155 TL. 31*33=1123 TL
AYLIK sadece ps den vergin 1178 TL olacak.yanına langırt boks mak ve kepce koyarım dersen fiyatlar yükseliyor.
Zaten sen bi ton aylık kdv,damga vergisi, gelir vergisi, geçici vergi, kira, stopaj vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam tabela vergisi,elektrik, su, telefon, internet, ticaret odası aidatı, muhasebe giderleri, senelik muhasebe defter masrafı, sigorta (bağkur en düşük prim aylık 370 küsür), beklenmeyen giderler ve dahası. Bunların üzerine bide günlük vergi siz düşünün artık hiç girilmez bu işe dersiniz.
Hevesini kırmış olmayayım fakat gercekler bunlar.. Birde sıfır acıcaksın dükkanı ilk 8 ay kar bekleme dükkan kendi masrafını çıkarırsa öpte basının üzerine koy..
Ps cafe yerine başka şeyler düşün danışmanlıklara git sor araştır yada gıda sektörüne gir illa kendi işini yapacaksan..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme