Şimdi Ara

PS 4'te Beats Studio Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PS4'ün joystickteki jack girişine bağlamak suretiyle Beats Studio kullanan oldu mu hiç? Memnun kaldınız mı?
    Elimde Beats Urbeats var ve ses kalitesi olarak ta ses yüksekliği olarak ta beni memnun etmedi PS4'te. Özellikle yüksek sesli dinlemeyi seven birisiyim, sesin kısık gelmesi hoşuma gitmedi. Kulaklık amfisi bağlayınca ses yükseliyor evet ama bu sefer de mikrofondan sesimi iletemiyor. Beats Studio almak istiyorum, daha önceden bir kaç kez deneyip beğenmiştim ses rengi ve yüksekliği açısından, çevremdeki rastladıklarımdan. Odyofili değilim başka bir kulaklık almak istemiyorum.
    Yoğun olarak PS4'te ve notebook'ta kullanacağım.
    Teşekkürler.

• Tavsiye etmiyorum. Ps4 için üretilmiş kulaklıkları takınca çok değişik hissedeceğinize eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solo 2 wireless kullanıyordum ps4 te denedim ses dışında hiç memnun kalmadım. mikrofon çalışmıyor ve kablosuz bağlanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Tavsiye etmiyorum. Ps4 için üretilmiş kulaklıkları takınca çok değişik hissedeceğinize eminim.

Öncelikle teşekkür ederim. Daha önceden ps4'te beats denediniz mi peki?
    Şunun için söylüyorum;
    Sony yıllardır sözde sağlık sebebi ile ses yüksekliğini bir çok cihazında zaten kısık tutuyor, haklılar da fakat ben kısık sesten nefret ediyorum.
    Benim için ses bangır bangır olmalı.
    Aslında fiyatının düşüklüğü sebebi ile (beats e göre) Sony Wireless Gold'u düşünmüştüm. Jacklı kablosunu takarak normal cihazlara da bağlanabilme muhabbeti baya hoşuma gitmişti. Mikrofonun gömülü olması falan da. Fakat zannetmiyorum ki yüksek ses seviyesine sahip olsun.
    Bu yüzden diyorum ki daha önceden ps4'te beats denediniz mi yoksa yanlış anlaşılmasın lütfen.
    5+1,7+1 önemli değil benim için. Ses yüksek olsun, sesi kaliteli olsun (odyofili değilim, studio'nun sesini oldukça beğeniyorum) yeter.

• The Sephia Tone kullanıcısına yanıt
    2014 yılında denedim. Hangi model bilmiyorum ama sesi iyiydi. Ancak dediğim gibi sonra PS4 için üretilmiş kulaklığı takınca daha değişik bir deneyim yaşadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

solo 2 wireless kullanıyordum ps4 te denedim ses dışında hiç memnun kalmadım. mikrofon çalışmıyor ve kablosuz bağlanmıyor.

Öncelikle teşekkürler görüşünüz için.
    Ben de wireless almak istiyordum aslında fakat bir takım şikayetler duymuştum önce o yüzden studio'da karar kıldım.
    Hani Sony'nin Wireless Gold' da aklımı çelmiyor değil hani fakat beats kadar iyi bir müzik keyfi vereceğini zannetmiyorum. Sahnesi daha geniş olabilir, 7+1 vs. olabilir ama ben aynı zamanda notebook'ta işteyken müzik dinleyeceğim. O yüzden Beats alayım diyorum.
  • Hmmm. O zaman önerinizi göz önünde bulunduracağım. Etrafta deneme şansım olursa Sony'ninkini mutlaka bakacağım. Teşekkürler tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    3 ay önce açıldı
    İphone 13 pro mu 14 plus mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beats pro denedim.

Berbat oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hmmm. Teşekkürler.
    Peki başka fikri olan yok mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.