Şimdi Ara

PS Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation gamepad lerini bilgisayarlarda kullanabiliyormuyuz. Kullanamıyorsak PS gamepad lerine en yakın gamepad önerisi yapabilir misinz?

Şimdiden teşekkürler...

• konterland ın hem ps hemde usb çıkışı olan modeli var.çok kullanışlı 2 yıldır oynuyorum.hemde titreşimli.bir çok mağazada bulabilirsinbu arada marka dandik diye düşünme.
    logitech in dual shock una 56 milyon para vermiştim.hemde titreşimsiz sıf iyi markadır ve aynı ps nin kolarına benziyo diye.1 yılda bozuldu.analog kolları kendi kendine sağa sola çekiyo.berbat bi ürün.ama konterland hem ucuz hemde sağlam bide titreşimli.sakın logitec alma üzülürsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 8 Kasım 2006; 19:10:02 >

• Saitek'in Gamepadleri de güzel.
  • ben logitec aldım 45 liray a4 gün süper alet titreşimsiz ben çok beğendim
  • Bütün cevaplar için teşekkürler. rikimaru arkadaşın dediği model gerçekten playstation gamepadi gibi. Yön tuşları bölünmüş.

Buda fotoğrafı:

PS Gamepad
  • kontorland ucuz ve sağlam ürünler yapıyo gerçekten.
  • Arkadaşlar yıllarca playstation da olun oynayan birisi olarak bilgisayarda kullanılabilecek en uyumlu gamepad lerden biri de SNOOPY dir.

Resimdeki Kontorland modeline çok benziyor. Bende var 3 tane PES6 yı toplu halde oynuyoruz da....

Sadece 15 YTL arkadaşlad bu kol...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 klavye mouse bağlamak?
    14 yıl önce açıldı
    Xbox 360 Gamepad(Oyun Kolu)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım resimdeki kontorland gamepadi kullanıyorum. 20 ytl'ye aldım. O örümcek adama ne gerek varmış anlamadım ama onun dışında gayet kullanışlı. Çok memnunum. Ele güzel oturuyor, şık. Tavsiye ederim.
     PS Gamepad
  • hocam kontorland en iyisi... ben de iki gamepad var ikisi de kontorland... gerçi kullandıkça bazen yön tuşları içine göülüyoor ama olsuun
  • Logitech Rumblepad II
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.