Şimdi Ara

Ps Kolu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba herkese iyi akşamlar iyi forumlar bi süre laptop aldım ps koluda aldım amacım laptop ile ps kolunu televizyona bağlayıp öyle oynamaktı ps kolundan 2 kablo çıktı birbirine bağlı birisi usb girişli diğeri uzun bi girişi var televizyonun arkasında ona uygun giriş yok usb girişi var ama diğerine uygun yok nasıl bağlayabilirim ?

• Foto var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam verdiğiniz foto ya baktim.
    Bir ucu PS2 girişli bir ucu USB yani hangisini isterseniz kullanabilirsiniz.
    USB oluyorsa usb girişli takın.
    K.G iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bro usb girişliyi televizyonun arkasındaki girişe taksam direk çalışır dimi ? Bilgisayardan veya televizyondan bi ayar yapmamız gerekiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdoganberkay -- 11 Haziran 2015; 3:21:06 >
  • akdoganberkay kullanıcısına yanıt
    Laptob ile oyun oynayip görüntüyü TV ye aktaricaksaniz Kolu Laptop a takicaksiniz ve görüntüyü TV ye iletmek için TV'nizde ve Laptob da HDMİ var ise HDMİ kabloyla bağlantıyı kurup görüntüyü TV ye aktarırsınız.HDMİ yok ise VGA kablosu vardır illaki.
    Laptop konsol işini yapmış olur.

• hdmi kablosu var hocam geçen taktık tv ve laptopdan ayar yapın dedi bu ayarlardan pek anlamam laptopda ayarı yapsak televizyonu yaparız o kolay laptopdan ayarı nasıl yapabilirim ?
  • akdoganberkay kullanıcısına yanıt
    Hocam o ayar için hiç bir bilgim yok maalesef.
    Ama google a Laptob görüntüsü TV ye iletme yazarsan belki bulursunuz.
    Kolay Gelsin.

• teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.