Şimdi Ara

Ps Oyunları Pc de oynanabikirmi(Oluyor Gibi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben geçen günlerde hoşuma giden oyunların youtubede pc versiyonlarını gördüm.The last of us,heavy rain gibi oyunları youtubede pcde oynandığını idda eden birkaç kanal var videosunuda çekmişler ne kadar doğru bnde indirsem oynayabikirmiyim indirme linki falanda vermişlerPs Oyunları Pc de oynanabikirmi(Oluyor Gibi)Ps Oyunları Pc de oynanabikirmi(Oluyor Gibi)

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM?

• Olacağını pek sanmıyorum çünkü birkaç ay önce GTA 5 mobil sürüm indir diye videolar vardı. Bu tür şeyler genelde reklam amaçlıdır. Üşenmeyip indirmiştim 'Mobil GTA 5'i oyunun başındaki animasyon çıkıyordu o bitince de reklam çıkıyordu. Yani olmuyordu, indirme aynı zamanda virüs de olabilir. PS oyununu PC'de oynamak pek mantıklı gelmiyor.
  • Banada öyle geldi.Fakat Biraz araştırdıktan sonra oynana bildiğini gördüm cevabınız için teşekkürler.İstersenin youtubde vidolarıda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emüle edilmeleri lazım fakat Emüle edilseler bile Ps performansı vermeyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS oyunları PC'de ta ne zamandır oynanabiliyor daha yenimi duyuyorsun özelden ulaş bana link atayım sana virüssuz hemde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.