Şimdi Ara

PS PLUS 12 AYLIK %30 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Playstation Plus 12 Aylık % 30 indirim var şuan da. 104.99TL ye denk geliyor. Bence fırsatınız varsa alın hem seneye oruçlar 10 gun geri gelince ramazana da tamamen denk geliyo hem zaman geçirirsiniz bu sayede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tane birden aldım 2019a kadar kafam rahat artık
  • Ben de alayım diyorum. Çarşamba günü bitiyor bu arada.

• 1 senedir almadım ilk aldığımda endonezya dan 60 70 arasına geliyordu 100 cok degil mi yahu fiyatlar uçmuş

• Bayağı bir zamandır millet 150tl veriyor 😀

• Son bir gün kaldı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation almayı düsünüyorum 2 aya alsammı almasammı tereddüte düştüm normalde kaç para bu zamazingo ps olmadan alabiliyormuyuz birde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSPORT PLUS 1 aylık kod 15 TL
    11 ay önce açıldı
    Disney plus 12 ay - 900 TL
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Evet ps olmadan alınıyor sony playstationda hesap açarak aboneliği yapabilirsin. bende hazır indirim yakalamışken 2 kere aldım. üyelik 2019 a kadar uzadı.
    105 TL nin altında da kolay kolay indirime girmez bir daha.
  • Bazı arkadaşlar 2019'a kadar aldım demişte, aktif ps plus üyeliği olanlar alıp üyeliği uzatabilir mi?
  • zoom_grange kullanıcısına yanıt
    evet uzatılabiliyor.benim daha 3 ay vardı bitmesine. 105 tl lik ps plus abonelik sayfasında 2 kere ayrı ayrı satın alma yaptım. ilk yaptığımda 12+3 ay uzatıldı. ikinci aldığımda 12 ay daha ekledi.
  • Arkadaşlar 2 yıldır endonezya hesabıma psn plus alıyorum, bu sene türk psnden alsam sorun yaşar mıyım?o hesapta aldığım psn plus oyunlarını oynamaya devam edebilir miyim?
  • Evet ediyor ps plus ile aldigin hesap ana makineyse diye biliyorum. Değilse de edebilir.

• Ps4 almadım ama almayı düşünüyorum. Plus üyeliği alıp sonradan aktifleştirme gibi bir durum var mı? Ya da normal fiyatı ne kadar? Temmuzda alacağım 1 ay kayba değer mi sonradan aktifleştirilmiyorsa? Teşekkürler.

• smelez kullanıcısına yanıt
    O zaman alalım :) Teşekkürler hocam.
  • Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    Sonradan aktifleştirme gibi bir durum yok hocam. Fiyat günümüze göre uygun, normalde 150 lira vermeniz gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

Arkadaşlar 2 yıldır endonezya hesabıma psn plus alıyorum, bu sene türk psnden alsam sorun yaşar mıyım?o hesapta aldığım psn plus oyunlarını oynamaya devam edebilir miyim?

arkadaşlar bu konuda net bilgi verebilecek var mı?
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Endo Psn'den verilen ücretsiz oyunları oynayamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuzda hangi oyunları vericek acaba bu gece son alsammı kararsız kaldım online oynamam

bu arada alır almaz başlarmı aktif etmeyip süreyi bekletme varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 21 Haziran 2017; 15:45:43 >
  • 10 tl attım cüzdana lakin üsstüne eklemek istediğim paraların hepsinde kart bilgileri geçersiz hatası verdi. indirimd e bu gece itiyor diye hemen mh yi aradım. cevap çok garipti; "banka bilgilerinizle eşleşmeli". dedim nasıl oldu 10 tl çekti ama eş değilse nasıl çekti dedim? "ilk çekimde öyle oluyor esas sorguyu 2.çekimde yapıyor dedi :)
    ez cümle yapacakları hiçbir işlem müdahale olmuyormuş bekleyin 15 gün sonra deneyin dedi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.