< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (3. sayfa)
-
-
Aynen Gokhan abi keyifli oyundu.
Çok oyun var insan neyi oynayacağını şaşırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen kardeşim plus sistemi güzel başladı insAllah daha iyi daha güzel oyunlar da görürüz
Teşekkürler. Fotoğraftaki yazana göre 26 Haziran diyor. Pazartesi belli olur demek ki. Şuanda katalogda oyunun ismi var. Belki de bir hatadır, yanlışlık da olabilir. Bakalım...
Ek bilgi olarak da yazayım, Destruction AllStars, 2 Şubat 2021 tarihinde PS Plus ile de bedava verilmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Haziran 2022; 1:58:37 > -
-
Evet gördüm bunu bende cok iyi oyundur ilk çıktığında kiralayıp oynamıştım iste harbi yeni nesil diyebileceğimiz oyun sadece PS5 e çıkış yapti ve tüm nimetlerinden yararlanmış harika bir görsel şölen dualsense de müthiş kullanılmış her zaman ki gibi
Katalogda Shadow Warrior 2 de varmış. Onu yeni fark ettim.
-
Yalan yok açıkçası su oyunu oynayana kadar para verir miydim ? Vermezdim... Ama su an oyuna karşı bi ilgi uyandı bende yarin onu da indireyim elim alismisken tempoya bi katana ile orda da estirelim
İlk mesaja, yakında eklenecek oyunları da ekledim. Sanıyorum onlar için de talep vardı ekledim. Ratchet & Clank Rift Apart da kataloğa girecek gibi duruyor. Onaylanırsa bunu da ekleriz.
-
Hocam sen aktif birisin konu ilerde forumun en popüler konularından biri olur bu gidişle
Plus konusundaki karmaşayı ortadan kaldırır, güzel olmuş. O sayfasında ilk mesajına eklenirse iyi olur.
+rep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisi eklenirse hocam, orasını anlamadım?
-
Bu konu, Ps Plus konusunun 1. Mesajına diye düşündüm.
Kesinlikle haklısın, neyse ki oyunun 8-10 saatlik bir süresi var, birkaç günde rahat bitirilir.
Güzel konu, oyunlar güzel ama vakit dar. Oynayabildiğimizi oynayacağız artık.
-
Yakında eklenecek PS Classics oyunlarından biri Dino Crisis olabilir, ki süper olur. Ay başı sistemi Asya'da açarken yanlışlıkla Regina'nın resmi görünmüş
-
Kalkacak oyunlar katalogdan kalkmıyor mu? Kütüphanemize atsak kalması gerekmiyor mu? Aylık Plus oyunları ay bitince kütüphanede kalıyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sistem daha yeni çıkmadı mı hangi ara kalkacak oyunları konuşmaya başladık?
-
Aylık verilenler gibi değil bu. Katalogdan kalkan oyunları oynayamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X