ben de şimdi baktım fiyatlar aynı arkadaş ya biz boşuna mı bekledik |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (442. sayfa)
-
-
benim yakınlarda bitmişti.. yenilemedim..
ben de ind. gorunuyor..
-
O satıldı hocam : )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklediğim gibi indirimler olmadı. Hitman WOA Deluxe Edition iyi düşmüş onu alabildim sadece ben exclusive oyunlar için daha fazla bir şey beklemiştim ama alay eder gibi fiyat düşürmüşler Astro Bot çok komik düşmüş mesela. Neyse 2-3 Aralığa kadar belki diğer oyunlar da daha fazla bir indirim olur beklemedeyim hala.
yıllık üyelikler tek çekim mi oluyor dostlar? bölme şansımız var mı?
-
Bir tek Lords of the Fallen güzel düşmüş. Deluxe Edition 1035 TL.
Onu alacağım. PS5 Pro'da, next-gen grafikli souls-like oynamak güzel olur From Software kalitesine en çok yaklaşan oyun. Hatta From oyunlarından daha yenilikçi.
Stellar Blade biraz daha inse onu da alırdım; ama 2100 çok geldi. PC çıkışından sonra daha iyi bir indirim görür. PC'ye çıkarken kostüm sayıları da iyice artar. O zaman alırım
Alan Wake 2 Deluxe de iyi düşmüş ama önce ilk oyununu oynayıp beğenirsem ona göre alacağım. İlk oyunu da 200 küsüre düşmüş aldım onu da bakalım. Souls hiç oynamadım hayatımda, Demon's Souls ile başlayacağım. PS Plus'ın içindeymiş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 22 Kasım 2024; 18:8:57 >
e biz eski üyeler boşuna mo bekledik plus indirimi için? Ocaktaki indirimde de mi eski üyelere indirim yok yine?
Eski üyelere hiç indirim olmuyordu ki zaten. Yeni sistem geldi geleli hiç hatırlamıyorum öyle bir indirim olduğunu, hep yeni üyeliklere indirim yapıldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AW2 ve 1 birbirinden çok farklı hocam. İlkini beğenmeseniz de 2 hoşunuza gidebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Kasım 2024; 19:14:47 >
Harbi mi? Peki şu an 700 küsüre düşmüş alınır mı?
plus indirimleri yeni üyeleri için gelir hocam yıllardır sistem böyle
Diğer ülke mağazalarında plus indirimi mevcut üyelere var mı bilmiyorum ama bizim ülkemize özel bir durumsa şayet, Sony bunu plus zammından hemen önce yeni zamlı fiyatlar belli olduğunda stok yapanlar yüzünden yapıyor diye düşünüyorum. Muhtemelen bir kaç sene daha bu mevcut üyeliklere indirimli uzatma olayı vermeyecekler ya da kur değişimindeki zararlardan korunmak için en fazla 1 yıllık üyelik alımına müsaade edeceklerdir.
Çünkü bu yeni plus sistemine geçilmeden önce essential in yıllığı 240 TL iken 180 e düştüğünü ve üyeliğimi uzattığımı hatırlıyorum. Diğer ülke mağazalarında da durum böyleyse bir şey diyemem tabi.
700'e alınır güzel fiyat👍
Mevcut üyeye Plus abonelik indirimi yapmamak nedir arkadaş? Benim başıma şöyle bir olay geldi. Benim 2 yada 3 yıllık üyeliğim vardı. 19.11.2024 tarihinde bitiyordu. Sanal kart üzerinden olduğu için kartta para olmayınca otomatik iptal olur indirimde yeni üyelik alırım diyordum meğer yenileme tarihinden önce iptal gerekiyormuş. Şimdi üyelik yenilenmiş ama parada çekmedi. İptal etmek istiyorum 2025 yılından sonra iptal olacak diyor. Parasını vermediğim üyeliğin aboneliğini iptal edemiyorum. Satın alayım diyorum 2740 tl yazıyor.
Ne öneriyorsunuz arkadaşlar? Göz göre göre 1.900 vermek yerine 2.700 vermek sinir ediyor yoksa illa yenileyeceğim.
-
Parayı çekemeyince 24 saat provizyonda bekliyor. Sonra o uzattığı süre iptal olup eskisine dönüyor. 2 gün beklediniz mi? Bitiş süresi 2024’e geri düşmesi gerekir.
Böyle durumlar hiç olmaması için otomatik yenilemeyi kapatın.
19 KASIM'DA KATALOĞA EKLENEN OYUNLAR:
Grand Theft Auto V | PS4, PS5
Dying Light 2: Stay Human | PS4, PS5
Like a Dragon: Ishin | PS4, PS5
MotoGP 24 | PS4, PS5
The Sims 4 Island Living (Add-on only) | PS4
Digimon Survive | PS4
Overcooked! All You Can Eat | PS4, PS5
Stick Fight: The Game | PS4
Clash: Artifacts of Chaos | PS4, PS5
Killer Frequency | PS4, PS5
Hungry Shark World | PS4
Chivalry 2 | PS4, PS5
DELUXE ÜYELERİ İÇİN CLASSICS KATALOG OYUNLARI:
Blood Omen: Legacy of Kain | PS4, PS5 (PS1)
Blood Omen 2 | PS4, PS5 (PS2)
Resistance: Fall of Man (PS3 | Yalnızca PlayStation Premium İçin)
Resistance 2 (PS3 | Yalnızca PlayStation Premium İçin)
DELUXE ÜYELERİ İÇİN VR OYUNLARI:
19 Kasım 2024
Synapse | PS VR2
PlayStation Plus Extra & Premium Games - November 2024
PlayStation AccessyoutubePlayStation Plus Extra & Premium tiers get loads of great new games in the Game Catalogue this November. The PlayStation Plus game list includes GTA V, Dying Light 2: Stay Human, Like A Dragon: Ishin!, and more! Which PlayStation Plus October game are you most excited for? Let us know in the comments what you make of this month’s Game Catalogue line-up! These are your games for PlayStation Plus November 2024, available to download on PS4 and PS5 from November 19th for all PlayStation Plus Extra and Premium members. PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. #playstationplus #ps5 #playstationhttps://www.youtube.com/watch?v=KHR0nG-T4MY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Kasım 2024; 0:5:48 >
-
Şuan indirim var 1918 tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X