Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eapantherea , macrinius , macrinius Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
9.227
Cevap
657
Favori
746.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

keşke aynı hassasiyetinizi pro konusunda ortalığı karıştıranlar içinde gösterseniz. Bende dün trol dediğim için uyarı almışım. Burda bilgim dahilinde foruma katkı yapanlardan biriyim bende ama bizleri yok sayıp işi gücü soytarılık yapanları korursanız. pro alanlara enayi diyor eleman ama ceza almıyor kaç gündür yazma devam ediyor mesala buna benzer 2-3 kişi daha var her gün alakasız şeyler yazıyor milleti kışkırtıp tartışma çıkartıyorlar arada bir mesaj silme dışında bir yaptırım uygulandığını görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Konuya katkı yapmanız veyahut başlığı sürekli beslemeniz ile uyarılar arasında bir bağ yaratmaz. İkisi aynı şey değil. Uyarı verilirken mesajın beğenisi veyahut üyenin yaptığı katkı 1. öncül olarak ilişkilendirilmez. Başlıkta silinen mesajlar verilen uyarılar insanlar tarafından görünmüyor. Bu yüzden bizim için yanlış bir çıkarım sürekli yapılıyor. Gelecekte de bu böyle devam edecek. Şikayetçi olunan konuyla alakalı geri dönüş alındı mı? Evet, o halde moderator hakem edasıyla konuya gelmiştir.

Edit imla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

tamamda herkese eşit davranılmıyor işte sorun orda bak arkadaş la demiş lan demiş diye nasıl bir tepki almış adminden veya ben trol dedim diye uyarı almışım misal halbuki trol küfür değil hakaret değil neyse. Başkaları enayi diyor bizlere av avcı benzetmeleri yapıyor gülüyor eğleniyor ama ceza almıyor sorun burda.

Yukarıda allah var söyleyin ben gitsem başka bir konsol veya ürün konusuna bunu alanlar enayi desem 4 gün uzaklaştırma alırmıyım almazmıyım. bence alırım ama işte o arkadaş ceza almıyor korunuyor bir şekilde

• Aynı şeyleri sürekli tekrar etmeniz bir şeyi doğrulamıyor. İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz. İstediğiniz platformu kullanabilirsiniz.

Bizim işimiz mesaj silmek, uyarı vermek, başlık silmek, başlık taşımak. Her zaman oklar bize dönecek yani. Siz olmasanız B kişisi gelecek ve, evet yine aynı konuları konuşacağız. Bunun sebebi bizde bu tarz bir yetki olması. Benim veya senin burada olmamdan kaynaklı değil. İnsanlar aldığı uyarıda şikayetçi olmaya devam ediyor, edecek. Ama bu bizim işimizi yapmamıza neden olmayacak. Ben gideceğim başkası gelecek. Ben olmasam başkası olacak. Bir sorun varsa uyarı gelecek.

Dilim döndüğünce size ifade etmeye çalışıyorum. Burada spesifik bir örnek tartışması yapmıyorum. Bu şekilde hiçbir sonuç çıkmaz.

• Rdr2 ti bitiremeden plustan kalktı. 700 küsür lira istiyor. Alayım mı yoksa bekliyim mi? Tekrar gelir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 sayfada silinen mesajları incelerseniz sevinirim.

@powerstorm

• maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Ben al derim.

• Ultimate Edition 680 TL o daha mantıklı hocam haberiniz olsun.

• qqEagless kullanıcısına yanıt
    Rdr2 mi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ultimate indirimlerde 204 tl oluyor, bulaşmayın rdr 2 ye şuan.

Aynen hocam normal sürümden daha ucuz. İndirime girdiği zaman da 200 küsüre düşüyor. Ben bilemedim 680 TL'ye almış oldum.

• Venom 30 gün sonra bilmiyorum döner mi, ama şimdiye kadar ki emekleri için teşekkür ediyorum... Bana bir çok konuda çok yardımı dokunmuştur. Onun kadar olmasa da umarım onun gibi foruma değer veren arkadaşlar görürüz gelecekte.

• 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.