alien dark descent nasıldır acaba filmlerini izlemiş biri olarak aynı korku olayı varsa oynanır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Kasım 2024; 16:11:30 > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (446. sayfa)
-
-
30.yıla özel hediye vermek yerine,
30.yıla özel sadece kapak rengi değiştirip 2 katına konsol satarak düdükleme derdinde... -
It Takes Two'yu herhangi biriyle oynayamıyorsun. Saçmalık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrierIt Takes Two'yu herhangi biriyle oynayamıyorsun. Saçmalık.
İstediğin kişi ile oynarsın hocam, sen nasıl sıkıntı yaşadın ?
-
Ne zaman indirilebilir ? -
Online oynamayı dedim. Arkadaş listesi hariç rastgele oynatmıyor. Davet usulüyle oynatıyor. A Way Out gibi yapmışlar.
-
Anladım hocam, Rastgele insanlarla oynama gibi bir özellik yok evet.
-
Gençler selam, plusın daha önceleri verdiği FC 24 psn plus bittiği için oynanmıyor. FC24 oynayabilmek için Extra üyelik yenilemem mi gerekiyor ? Essential ile oynanmaz değil mi ? Teşekkürler.
-
Essential ile oynarsınız.quote:
Orijinalden alıntı: cmanagerGençler selam, plusın daha önceleri verdiği FC 24 psn plus bittiği için oynanmıyor. FC24 oynayabilmek için Extra üyelik yenilemem mi gerekiyor ? Essential ile oynanmaz değil mi ? Teşekkürler.
-
Arkadaşlar çift kişilik oyun önerebilir misiniz? Kardeşlerimle oynamak istiyorum türü farketmez. İçinde gelen astro's playroom oynanır diye düşündüm ama oynanmıyor -
Arkadaşlar fc25 1499tl şuanda. Hangi kartla alırsam en iyi iadeyi verir? Sipay %10 cashback diyor, başka avantajlı kart var mı? -
keşke oyun fiyatlarında biraz daha indirim yapılsaydı, gerçekten beklentileri karşılamadı.
-
Trine serisi, yanlış hatırlamıyorsam hepsinde co-op vardı.
Diablo 3
Don't Starve Together
Crimsonland
Benim aklıma gelenler bunlar hocam, ayrıca şu içeriğe de bakabilirsiniz;
https://www.youtube.com/watch?si=lh_UqrLd1C0_fSwJ&v=RP_dlXEfYEk&feature=youtu.be
-
-
Ben kaç yıllık konsol oyuncusuyum duymadım hiç böyle bir şey.
-
Bana da ilginç geldi. Hadi kod dediğin %10 indirim yapsın bilemedin %20 yapsın. %50 bana bir garip geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 29 Kasım 2024; 18:28:33 > -
psn de kod olur oyun alırsın veya para yüklersin hocam. Ben kaç yıllık oyuncuyum böyle bir şey gelmedim. Sen konsol oyuncusu değilmisin indirim kodu ile psn de alışveriş olur mu.
-
2017’de çocuk doğunca ps4 ile vedalaşmıştım. Ps5 slim dijital ile dönüş yaptım. Belki kod vardır diye yazayım dedim ama vatandaş dolandırıcı sanırım. %50 indirim yapan kodu 400tlye satıyor sağol kalsın deyince yaparız bişeler teklifin nedir diyor. -
Hocam öyle bir kod yok. İban isteseniz forumun meşhur dolandırıcısıdır.quote:
Orijinalden alıntı: mhmthntr
2017’de çocuk doğunca ps4 ile vedalaşmıştım. Ps5 slim dijital ile dönüş yaptım. Belki kod vardır diye yazayım dedim ama vatandaş dolandırıcı sanırım. %50 indirim yapan kodu 400tlye satıyor sağol kalsın deyince yaparız bişeler teklifin nedir diyor.
Ucuza almak istiyorsanız hint psnde 1000 lira eafc 25 öyle alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eltürco -- 29 Kasım 2024; 19:13:27 > -
Dolandırıcı olduğunu anladım hocam forumun eskilerindenim. Ben kodu almayı reddedince sinkaflı kelimeler kullanmış. Gereken şikayetleri yaptım.
Tr’den alır geçerim artık hocam sipay ile 1.300tlye geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 29 Kasım 2024; 19:22:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X