Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheLuBu , oğuzgs , akturkcem Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.933
Cevap
651
Favori
717.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alien dark descent nasıldır acaba filmlerini izlemiş biri olarak aynı korku olayı varsa oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Kasım 2024; 16:11:30 >
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    30.yıla özel hediye vermek yerine,
    30.yıla özel sadece kapak rengi değiştirip 2 katına konsol satarak düdükleme derdinde...
  • It Takes Two'yu herhangi biriyle oynayamıyorsun. Saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

It Takes Two'yu herhangi biriyle oynayamıyorsun. Saçmalık.

İstediğin kişi ile oynarsın hocam, sen nasıl sıkıntı yaşadın ?

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman indirilebilir ?
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Online oynamayı dedim. Arkadaş listesi hariç rastgele oynatmıyor. Davet usulüyle oynatıyor. A Way Out gibi yapmışlar.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, Rastgele insanlarla oynama gibi bir özellik yok evet.

• Gençler selam, plusın daha önceleri verdiği FC 24 psn plus bittiği için oynanmıyor. FC24 oynayabilmek için Extra üyelik yenilemem mi gerekiyor ? Essential ile oynanmaz değil mi ? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmanager

Gençler selam, plusın daha önceleri verdiği FC 24 psn plus bittiği için oynanmıyor. FC24 oynayabilmek için Extra üyelik yenilemem mi gerekiyor ? Essential ile oynanmaz değil mi ? Teşekkürler.

Essential ile oynarsınız.
  • Arkadaşlar çift kişilik oyun önerebilir misiniz? Kardeşlerimle oynamak istiyorum türü farketmez. İçinde gelen astro's playroom oynanır diye düşündüm ama oynanmıyor
  • Arkadaşlar fc25 1499tl şuanda. Hangi kartla alırsam en iyi iadeyi verir? Sipay %10 cashback diyor, başka avantajlı kart var mı?
  • keşke oyun fiyatlarında biraz daha indirim yapılsaydı, gerçekten beklentileri karşılamadı.

• crazykartal C kullanıcısına yanıt

Trine serisi, yanlış hatırlamıyorsam hepsinde co-op vardı.

Diablo 3

Don't Starve Together

Crimsonland

Benim aklıma gelenler bunlar hocam, ayrıca şu içeriğe de bakabilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?si=lh_UqrLd1C0_fSwJ&v=RP_dlXEfYEk&feature=youtu.be

• Arkadaşlar indirim kodu bölümünde yüzde 50 indirim yapan bir kod var mı yoksa dolandırıcı mı bu arkadaş? Çek satış bölümünden talepte bulundum, özelden ulaştı bana.

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt

Ben kaç yıllık konsol oyuncusuyum duymadım hiç böyle bir şey.

Bana da ilginç geldi. Hadi kod dediğin %10 indirim yapsın bilemedin %20 yapsın. %50 bana bir garip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 29 Kasım 2024; 18:28:33 >
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt

psn de kod olur oyun alırsın veya para yüklersin hocam. Ben kaç yıllık oyuncuyum böyle bir şey gelmedim. Sen konsol oyuncusu değilmisin indirim kodu ile psn de alışveriş olur mu.

2017’de çocuk doğunca ps4 ile vedalaşmıştım. Ps5 slim dijital ile dönüş yaptım. Belki kod vardır diye yazayım dedim ama vatandaş dolandırıcı sanırım. %50 indirim yapan kodu 400tlye satıyor sağol kalsın deyince yaparız bişeler teklifin nedir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmthntr

2017’de çocuk doğunca ps4 ile vedalaşmıştım. Ps5 slim dijital ile dönüş yaptım. Belki kod vardır diye yazayım dedim ama vatandaş dolandırıcı sanırım. %50 indirim yapan kodu 400tlye satıyor sağol kalsın deyince yaparız bişeler teklifin nedir diyor.
    Hocam öyle bir kod yok. İban isteseniz forumun meşhur dolandırıcısıdır.
    Ucuza almak istiyorsanız hint psnde 1000 lira eafc 25 öyle alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eltürco -- 29 Kasım 2024; 19:13:27 >
  • eltürco kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcı olduğunu anladım hocam forumun eskilerindenim. Ben kodu almayı reddedince sinkaflı kelimeler kullanmış. Gereken şikayetleri yaptım.
    Tr’den alır geçerim artık hocam sipay ile 1.300tlye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 29 Kasım 2024; 19:22:53 >
  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.