Hesaba kimle giriyorsanız : Birincil konsol olarak PS5'i ayarlamak için "Ayarlar" simgesi > "Kullanıcılar ve Hesaplar" > "Diğer" > "Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynatma" > "Etkinleştir" öğesini seçin. Bu ayarı devre dışı bırakması lazım , sonra sizin aktif etmeniz lazım |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (445. sayfa)
-
-
Tamamdır eyvallah biraz bekliyim en iyisi olmadı 600 ü gözden çıkaracağız artık -
Hocam aynı dediğiniz gibi oldu. 2 gün sanal karta para geçirmeyip bekledim ve eskisi gibi 2024 yılında sonlandı. Şimdi yeniden indirimi gördü 1918 TL olarak yeniledim. Teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Merhaba arkadaşlar. 1918 tl indirimli haliyle 3 yıl alınabiliyor mu? Öyle ise nelere dikkat etmeliyim?
-
alınmıyor
-
Teşekkür ederim. Yani sadece 1 yıl mı yenileyebiliyoruz? -
Eğer eski tarz yani Doom, Quake gibi FPS oyunlarını seviyorsanız 17 Aralıkta katalogtan kalkacak olan Prodeus'a mutlaka bakın derim. Çok keyifli bir oyun olmuş.
Bu arada oyun yeni 2022'de retro tarz ile yapılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 26 Kasım 2024; 22:8:49 > -
İlk sayfada belırtılen essentıal alınıp en son deluxe yuksletmesı alınarak bırden fazla yıl alınamıyor mu ?
Essentıal 5 sene alınıp deluxe yuksletmesı yapılarak uzun surelı alınamaz mı
-
Arkadaşlar ps hesabıma indirimli fiyat uygulamıyordu(1918₺) yeni hesap açıp indirimli fiyattan aldıgım takdirde eski hesabımda EA play üyeliğim vardı 12 aylık onu yeni hesaba taşıma veya bir şekilde kullanabilme durumum var mı acaba bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yllmzz -- 27 Kasım 2024; 16:35:9 > -
-
Pek 30. Yıl kutlaması gibi olmamış. It takes two ea playdr vardı zaten -
It Takes Two iki kişinin oynayabileceği en sevimli oyunlardan,
eşinle oyna,sevgilinle oyna,çocuğunla oyna,yiğeninle oyna oda yetmesse arkadaşınla online oyna.
-
Her tarafımız it takes two oldu -
It takes two gelmiş geçmiş en iyi co-op oyunlarından biridir. Oynamayan varsa kesin oynasın. -
Arkadaşlar ps5 slim dijital versiyon ile aranıza katılıyorum. Üyelik olarak hangisini almam mantıklı? Genelde Fifa oynarım. Teşekkürler. -
30.yıl şerefine bir gow, gran turismo veya resident evil verselerdi bari. Bu oyunlar nedir.
-
Abi bari şu Ps3 oyunlarını buluttan falan değil de konsol üzerinden geriye uyumlu oynayabilmenin yolunu açsalar yüksek çözünürlük ve yüksek fps değerleriyle. Emülatör ile oynanıyor çoğu oyun. Muhtemelen büyük kısmı -Dante's Inferno mesela- satışta olamaz lisans süresi vs. ama en azından kendi oyunlarını oynatsa Sony.
-
Ben emülatörunde puppeteer ve gow asasion un verimli çalıştığını görmedim. Ya FPS düşüyor yada kaplamalar kayboluyor, tek yol remake hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X