Clickbait haberi ne çok seviyorlar. Haberin içine girince bambaşka içerikle karşılaşıyoruz. Anlıyoruz ki GT7'nin kendisi ücretsiz değil. "My First GT" denilen oyunumsu şey ücretsiz... Sürüşe alıştırma, oyuna alıştırma, tutorial gibi bir şey anlaşılıyor ve çoluk çocuğa göre gibi sanki. Aklıma ilk olarak tüm yardımlar açık, neredeyse kendi kendine giden otomobillerin olduğu bir sürüm gibi geldi Ben de diyorum Sony ücretsiz günahını vermez, nasıl ücretsiz yapacakmış bunu, haber içeriğine girince anlaşıldı... |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (448. sayfa)
-
-
aynı durumdayım, ea üyeliğim ile kütüphanemde olduğu için ekleyemiyorum
-
EA Etkileşimi kapatılamıyormu acaba
-
ekledim şu an, kütüphaneden oyunu bulun, oyunu mağazada göster gibi bir seçenek var oradan oyunun mağaza sayfasına gidince satın alma seçeneklerinde ps plus ile kütüphaneye ekle gibi bir seçenek var, oradan ekledim ve oldu
-
Sony'nin cimriliğini tüm dünya biliyor.
30.yıl diye bangır bangır reklam yapıyor fakat,mevcut ps plus abonelerine bile maalesef AAA bir oyun vermiyor.
Bende en azından 30.yıl diye bir last of us part2 veya GOW Ranknarök hediye verilmesini beklerdim ama tabiiki olmadı.
ıgn türkiyeMy First Gran Turismo duyuruldu: Oynaması ücretsiz yarış simülasyonu!https://tr.ign.com/my-first-gran-turismo/126549/news/my-first-gran-turismo-duyuruldu-oynamasi-ucretsiz-yaris-simulasyonu -
Bu gece deneyeyim dedim belki alır. Ve hop ödeme başarılı :) Yeğen sevinecek yarın. Yoksa bizim cihazı açtığımız yok :)
-
truetrophiesCheck out the 19 games leaving PS Plus in December 2024https://www.truetrophies.com/n21448/playstation-plus-leaving
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu oyunlar indirmeye açıldı mı acaba nerden bakıyoruz? Black Ops 6'yı denemek istiyorum.
-
Oyunları vermiyor sanırım plus abonesi olmadan da online oynayabilme hakkı tanıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Black Ops 6 Multiplayer'a baktım da Satın Al diyor. Daha açmadılar galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu haftasonu plus aboneliği olmayanlara online oynama imkanı tanınıyor.
görseldeki oyunlar verilmiyor, temsili sadece.
https://x.com/PlayStation/status/1865056104218268149
ayrıca cod black ops 6 için ileri tarihte ücretsiz oynanabilirlik duyurusu var;
https://shiftdelete.net/call-of-duty-black-ops-6-tam-bir-hafta-boyunca-ucretsiz-oluyor#
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 7 Aralık 2024; 9:11:32 >
-
Vermediğini biliyorum hocam, Plus olanlar oynayamıyor mu?
1 haftalık Free Trial çok iyi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 7 Aralık 2024; 9:13:48 >
Sizde zaten plus olduğu için online oynayabildiğiniz için size bir anlam ifade etmiyor. Plus'u olmayanlar da bu oyunlara sahip ise online oynama deneyimine erişiyorlar sadece.
Aralık ayı PS Plus extra ve deluxe için kütüphaneye eklenecek oyunlar henüz açıklanmadı.PS çıkalı bilindiği üzere 30.yılını kutluyor.
Fakat Sony'nin henüz bir numarasını göremedik.
Kabul Sony cimriliğiyle meşhur bir şirket,pek umudum yok ama bakalım,
30.yıla özel GOW Ragnarök veya The Last of Us part 2 gibi AAA bir oyun verecek mi bakalım?
-
Valla oyun vermelerinden ziyade artık adam akıllı oyun duyurusu yapmalarını bekliyorum artık
30.yılı 5 sene önce ki oyunlarla kutladık, şaka gibi
Ufukta bir showcase de gözükmüyor maalesef
PS5 kendi konsol tarihinin açık ara en az oyun çıkardığı dönemdir.
Genelde XBOX,PS gibi konsol üreticileri yeni bir konsol çıkardığı zaman o konsolu yeni bir oyunla tanıtırlar.
Sony PS5 pro tanımında eski oyunlarını kullandı,çünkü yeni oyunu yok.
Bu şuna benziyor hibrit bir arabam var ama elektik olmadığı için ben sadece akaryakıt kullanıyorum.
-
Hazır kış geldi god of war ragnarok çok iyi gider :D zaten pc de de sattı oyun :)
-
konsolu olupta god of war ragnarok oynamayan plusa gelsin diye bekleyen varmı gerçekten 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konsolu yeni alanlar olabilir bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 9 Aralık 2024; 22:52:43 > -
Maalesef var hocam. 400 küsür TL ye düştüğün de bile plusa gelmesini bekleyeceğim, almam diyenler vardı. Tlou PART 1 geldiğinde bayram yerine dönmüştü burası mesela. Ps5 i sadece abonelik hizmet kutusu olarak değerlendiren, Plus dısında oyun satın almayanlar cok fazla forum donanımdan bahsediyoruz hocam, ölücü grupları ile nam salmış bir merkez burası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X