Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: haklısın toprAAm Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.227
Cevap
657
Favori
745.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun sever olup spoiler yemeden bu zamana kadar gelmek imkansız. Ben oyunu bitirmeden YouTube ye bile girmedim spoiler yememek için. Yazan arkadaşlar yeni PS5 almış oyunla fazla alakası olmayan insanlar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Konsolu yazın aldım henüz 1'i bitirmedim o sırada gelirse fena olmaz. O nedenle almıyorum.

Ama bu geçen ayki it takes two ayıbını da bi kapatmaları kendilerine getirmeleri lazım servisi. Geride kalmaya başladı.

• Ragnarok'tan da spoiler yemedim bu arada. GoW 1 kadar da etkisi olmadı galiba. 1'i biliyorum mesela

• High On Life gelir umarım bu ay.

• nier kullanıcısına yanıt

Hocam ilk defa PS aldım o nedenle soruyorum , PS Plus ile oyunu alabiliyor muyuz aynı PS Store'dan ömür boyu almak gibi.

• Katalog oyunları

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wrc Generations a sevindim. İstek listemdeydi. Sonic ve Forspoken ı da denemek istiyordum iyi oldu. Sly Cooper larda iyi olmuş ayrıca. Ben memnunum bu aydan.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Ben Sonic çıksa diyordum ne zamandır, forspoken ise neden gömüldüğünü merak ettiğim için oynayacağım.

• Sonic ve forspokeni kutulu alıcaktım. Çok iyi oldu bu. Sly cooper efsane. Coffee talk ilk oyununu sıkılarak oynamıştım bana göre değildi ama 2. oyunu bedavaysa o da oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 11 Aralık 2024; 19:57:27 >
  • 30.yıl hatırına çok daha iyi oyunlar beklerdim.

Olmadı be Sony!

• PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk MesajdaPlayStationGrenadeyoutube
    December PS+ Extra and Premium 0:00 – Please leave a like 0:21 – Sonic Frontiers | PS4, PS5 1:10 – Forspoken | PS5 1:59 – Rabbids: Party of Legends | PS4 2:27 – PHOGS | PS4 2:48 - Biped | PS4, PS5 3:06 - Jurassic World Evolution 2 | PS4, PS5 3:45 - Coffee Talk 1 & 2 | PS4, PS5 4:17 - F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch | PS4, PS5 4:50 - WRC Generations | PS4, PS5 5:17 - A Space for the Unbound | PS4, PS5 5:46 – Games Leaving PS Plus 6:40 - PlayStation Plus Premium and Deluxe Sly 2: Band of Thieves | PS4, PS5 Sly 3: Honor Among Thieves | PS4, PS5 Jak and Daxter: The Precursor Legacy | PS4, PS5 Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge | PS VR2 #psplus #extra #premium #freegames
    https://www.youtube.com/watch?v=2Ilq7Y5gHLU
  • Yine leş gibi oyunlar gelmiş. Şu Forspoken geleceği zaten belliydi tam pluslık oyun. 30.yıl falan diye hiç de özel bir oyun gelmesini beklemiyordum şahsen o yüzden hayal kırıklığına uğramadım. Her zamanki leş Sony oyunları işte..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonic ve Forspoken oynamak istediğim ama para vermek istemediğim oyunlardı iyi oldu. Fist de ilgimi çekti bir bakarım. Coffee Talk oyunlarını pc'de keyif alarak oynamıştım tavsiye ederim.

• kollaps kullanıcısına yanıt
    Coffee talk oyunları kaç saatlik hocam?

• akturkcem kullanıcısına yanıt

Kendi oyun süreme baktım ilk oyun 5 saat ikincisi 10 saat sürmüş.

• kollaps kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu ay ki oyunlar ne güldürdü ne öldürdü.

• akturkcem kullanıcısına yanıt

Bu linkten istediğiniz oyuna bakabilirsiniz hocam.

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda
    PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajdahowlongtobeat.com
    HowLongToBeat.com | Game Lengths, Backlogs and more!
    https://howlongtobeat.com

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim;)

• Şu plus’ı online oynamak için zorunlu olmaktan çıkarsınlar, çoğu kişi üyeliği iptal eder.

• Black-Mirror kullanıcısına yanıt

Bunu kendileri de bildikleri için online oynamak için PS Plus abonelik zorunluluğu muhtemelen hiçbir zaman kalkmayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.