Oyun sever olup spoiler yemeden bu zamana kadar gelmek imkansız. Ben oyunu bitirmeden YouTube ye bile girmedim spoiler yememek için. Yazan arkadaşlar yeni PS5 almış oyunla fazla alakası olmayan insanlar bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (449. sayfa)
-
-
Konsolu yazın aldım henüz 1'i bitirmedim o sırada gelirse fena olmaz. O nedenle almıyorum.
Ama bu geçen ayki it takes two ayıbını da bi kapatmaları kendilerine getirmeleri lazım servisi. Geride kalmaya başladı.
-
Ragnarok'tan da spoiler yemedim bu arada. GoW 1 kadar da etkisi olmadı galiba. 1'i biliyorum mesela
-
High On Life gelir umarım bu ay.
-
Hocam ilk defa PS aldım o nedenle soruyorum , PS Plus ile oyunu alabiliyor muyuz aynı PS Store'dan ömür boyu almak gibi.
-
-
Wrc Generations a sevindim. İstek listemdeydi. Sonic ve Forspoken ı da denemek istiyordum iyi oldu. Sly Cooper larda iyi olmuş ayrıca. Ben memnunum bu aydan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Sonic çıksa diyordum ne zamandır, forspoken ise neden gömüldüğünü merak ettiğim için oynayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonic ve forspokeni kutulu alıcaktım. Çok iyi oldu bu. Sly cooper efsane. Coffee talk ilk oyununu sıkılarak oynamıştım bana göre değildi ama 2. oyunu bedavaysa o da oynanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 11 Aralık 2024; 19:57:27 >
30.yıl hatırına çok daha iyi oyunlar beklerdim.
Olmadı be Sony!
-
PlayStationGrenadeyoutubeDecember PS+ Extra and Premium 0:00 – Please leave a like 0:21 – Sonic Frontiers | PS4, PS5 1:10 – Forspoken | PS5 1:59 – Rabbids: Party of Legends | PS4 2:27 – PHOGS | PS4 2:48 - Biped | PS4, PS5 3:06 - Jurassic World Evolution 2 | PS4, PS5 3:45 - Coffee Talk 1 & 2 | PS4, PS5 4:17 - F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch | PS4, PS5 4:50 - WRC Generations | PS4, PS5 5:17 - A Space for the Unbound | PS4, PS5 5:46 – Games Leaving PS Plus 6:40 - PlayStation Plus Premium and Deluxe Sly 2: Band of Thieves | PS4, PS5 Sly 3: Honor Among Thieves | PS4, PS5 Jak and Daxter: The Precursor Legacy | PS4, PS5 Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge | PS VR2 #psplus #extra #premium #freegameshttps://www.youtube.com/watch?v=2Ilq7Y5gHLU
-
Yine leş gibi oyunlar gelmiş. Şu Forspoken geleceği zaten belliydi tam pluslık oyun. 30.yıl falan diye hiç de özel bir oyun gelmesini beklemiyordum şahsen o yüzden hayal kırıklığına uğramadım. Her zamanki leş Sony oyunları işte..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonic ve Forspoken oynamak istediğim ama para vermek istemediğim oyunlardı iyi oldu. Fist de ilgimi çekti bir bakarım. Coffee Talk oyunlarını pc'de keyif alarak oynamıştım tavsiye ederim.
-
Coffee talk oyunları kaç saatlik hocam?
Kendi oyun süreme baktım ilk oyun 5 saat ikincisi 10 saat sürmüş.
-
Teşekkür ederim. Bu ay ki oyunlar ne güldürdü ne öldürdü.
Bu linkten istediğiniz oyuna bakabilirsiniz hocam.
Teşekkür ederim;)
Şu plus’ı online oynamak için zorunlu olmaktan çıkarsınlar, çoğu kişi üyeliği iptal eder.
Bunu kendileri de bildikleri için online oynamak için PS Plus abonelik zorunluluğu muhtemelen hiçbir zaman kalkmayacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X