Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.167
Cevap
655
Favori
740.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dying Light 2,ilk oyun kadar olmasada gayet keyifli bir oyun.

• Neco. kullanıcısına yanıt

ps3 oyunu bunlar stream olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s103r S kullanıcısına yanıt
    Ishin nereden baksanız 100 saat sürer. Dyling light 2 de iyi oyun. Bu ay diğer aylar gibi çöp değil. 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bakalım şu essential olan için de açıklasınlar da ben bu ay bomba bekliyorum:)

• Esential a horizon forbidden west bekliyorum. Kataloğa girdi çıktı ama elimizde valhalla örneği var oda kataloğa girdi çıktı essentiala geldi. (Pardon kataloğa tekrar gelmiş) Geçen kataloğa lou part 1 diyordum gerçekleşti, oynadım çok keyifliydi. Hadi buda gerçekleşsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 14 Kasım 2024; 11:17:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • God of War Ragnarok gelmedi bir türlü adamlar inat etti getirmiyor. Ben de inatla almıyorum illa birgün gelecek.

• Dying light 2 yi güzel bir fiyata satın almıştım, daha oynayamadan kataloğa eklendi PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda 

• Gow Ragnarök ve Spiderman 2 gibi iyi satış rakamlarına ulaşan oyunlar Plus'a gelmez bence

Ps Plus abonelik sistemi yenilendiğinde o ilk parti kataloğunu müşteri çekmek için dahil ettiler

Bir daha öyle bir şey gerçekleşmez diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kollaps kullanıcısına yanıt

Bazı tahmin ve sızıntı youtuber videolarında GOW Ragnarok bu ay kütüphaneye gelmesi bekleniyordu.(Genelde izlenme kasmak için fake çıkıyor.)

Ama bu ay verilen oyunlar beni fazlasıyla memnun etti.En azından önceki aylara göre...

• PS 5 pro yu yeni aldım ve Deluze üye oldum gecen gün.

Grand Theft Auto V

Dying Light 2: Stay Human

Like a Dragon: Ishin

MotoGP 24

The Sims 4 Island Living

Digimon Survive

Stick Fight: The Game

Clash: Artifacts of Chaos

Killer Frequency

Hungry Shark World

Chivalry 2

Bu oyunlar su an bende paralı gözüküyor. Normal birsey mi bedava olacakları tarih daha gelmedi mi yada Deluxe uyeliği kapsamıyor mu bu ücretsiz oyunlar. Teşekkürler

• kerhat K kullanıcısına yanıt
    Bu oyunlar haftaya salı günü eklenecek. Oyunlar ne zaman duyruluyor, ne zaman ekleniyor ve daha bir çok bilgiyi ilk sayfadan öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her ay böyle gelse ses etmem valla gayet yeterli ve dolu olmuş bu ay

• Neco. kullanıcısına yanıt

stream olunca oynanmıyor mu konsolda ?

• Bu ay kütüphaneye eklenecek oyunlardan Dying Light 2 kütüphaneye eklenmiş fakat indirilemiyor.Benzer sorunu yaşayan var mı?
    PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 19 Kasım 2024; 15:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkelvis

Bu ay kütüphaneye eklenecek oyunlardan Dying Light 2 kütüphaneye eklenmiş fakat indirilemiyor.Benzer sorunu yaşayan var mı?
    PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

Kendi soruma kendim cevap vereyim.

Klasik yöntem ile indirme sorunu aştım.

PS uygulaması veya web tarayıcıdan kendi PS deluxe hesabıma girerek konsola indir seçeneğini seçtim.Şuan iniyor bir sıkıntı yok.

Benzer sorunu yaşayanlar bu şekilde aşabilirler.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Ben indirdim hocam sorun yok.

• Souls tarzı oyunları sevenler Stray Blade i denesin. Gayet güzel oyun.

• maxplanck M kullanıcısına yanıt

Daha oynamamış adam var burada niye spoiler butonunu kullanmıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsun sildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.