Dying Light 2,ilk oyun kadar olmasada gayet keyifli bir oyun. |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (440. sayfa)
-
-
ps3 oyunu bunlar stream olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ishin nereden baksanız 100 saat sürer. Dyling light 2 de iyi oyun. Bu ay diğer aylar gibi çöp değil. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bakalım şu essential olan için de açıklasınlar da ben bu ay bomba bekliyorum:)
-
Esential a horizon forbidden west bekliyorum. Kataloğa girdi çıktı ama elimizde valhalla örneği var oda kataloğa girdi çıktı essentiala geldi. (Pardon kataloğa tekrar gelmiş) Geçen kataloğa lou part 1 diyordum gerçekleşti, oynadım çok keyifliydi. Hadi buda gerçekleşsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 14 Kasım 2024; 11:17:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
God of War Ragnarok gelmedi bir türlü adamlar inat etti getirmiyor. Ben de inatla almıyorum illa birgün gelecek.
-
Dying light 2 yi güzel bir fiyata satın almıştım, daha oynayamadan kataloğa eklendi
-
Gow Ragnarök ve Spiderman 2 gibi iyi satış rakamlarına ulaşan oyunlar Plus'a gelmez bence
Ps Plus abonelik sistemi yenilendiğinde o ilk parti kataloğunu müşteri çekmek için dahil ettiler
Bir daha öyle bir şey gerçekleşmez diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı tahmin ve sızıntı youtuber videolarında GOW Ragnarok bu ay kütüphaneye gelmesi bekleniyordu.(Genelde izlenme kasmak için fake çıkıyor.)
Ama bu ay verilen oyunlar beni fazlasıyla memnun etti.En azından önceki aylara göre...
-
PS 5 pro yu yeni aldım ve Deluze üye oldum gecen gün.
Grand Theft Auto V
Dying Light 2: Stay Human
Like a Dragon: Ishin
MotoGP 24
The Sims 4 Island Living
Digimon Survive
Stick Fight: The Game
Clash: Artifacts of Chaos
Killer Frequency
Hungry Shark World
Chivalry 2
Bu oyunlar su an bende paralı gözüküyor. Normal birsey mi bedava olacakları tarih daha gelmedi mi yada Deluxe uyeliği kapsamıyor mu bu ücretsiz oyunlar. Teşekkürler
-
Bu oyunlar haftaya salı günü eklenecek. Oyunlar ne zaman duyruluyor, ne zaman ekleniyor ve daha bir çok bilgiyi ilk sayfadan öğrenebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ay böyle gelse ses etmem valla gayet yeterli ve dolu olmuş bu ay
-
stream olunca oynanmıyor mu konsolda ?
-
-
-
Ben indirdim hocam sorun yok.
-
Souls tarzı oyunları sevenler Stray Blade i denesin. Gayet güzel oyun.
-
Daha oynamamış adam var burada niye spoiler butonunu kullanmıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru söylüyorsun sildim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X