Şimdi Ara

PS PLUS YARDIM EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi günler beyler size bi iki sorum olacak ben bundan 2 hafta önce ps 4 aldım teknosadan aldığım yerde bana ps plus 2 aylık deneme sürümü falan içinde dediler eve geldim ama böyle birşey bulamadım ps 4 kurdum yanında birde fifa15 ve infamous second son aldım bunların içinden kod falan cıkmıyormu psne plus deneme sürümünü alma gibi bir şansım yokmu acaba birde bu para puan kodları ne oluyor nerden cıkıyor kısacası yeniyim bilmem gerekenleri söylerseniz sevinirim iyi forumlar herkese

• Arkadaslar kimse yardım etmiyçek mi ya güncel konu lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 üzerinden psn plus alma ekranına geldiğinizde size 14 günlük bedava plus teklifini verecek.
  • Tıklıyorum ona oraları falan biliyorum alamazsınız gibi bir uyarı cıkıyor uyarıyı bakınca buraya yazıcam oyunlardan ps plus cıkmıyor mu üyelik olarak bu işten bişey anlamadım 2 aylık bedava dediler 2 ayı bırak 14 günlük bile yok bu nasıl iş arkadaş ya yardımın için çok teşekkür ederim bu arada
  • Kutunun içinden 12 karakterli kod yazan bir kağıt çıkmadı mı?
  • Kod çıkmadıysa kutudan o is olmaz kutunun sağına soluna iyi bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kutu içinden şunlar çıktı anlayan bi bakarsa sevinirim 2 aylık ps plus bunların hangisinde yoksa ben deneme sürümü nasıl alabilirim ?

@C-TRanger @snakefatih etiket nasıl atılıyor bilmiyorum galiba böyle forum da yeniyim kusura bakmayın yanlış yapıyorsam
     PS PLUS YARDIM EDERMİSİNİZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknosadaki adam 2 aylık değil 2 haftalık demiştir daha rastlamadım ben 2 aylık plus hediyeli kutuya sanmıyorum ama sen gene sonyi arayabilirsin eurosia garantili zaten bi sor
    bu arada psn hesabı açtın dimi kendine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.