Şimdi Ara

PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunları full fiyattan almadığım için sorun yok. Zamanla kalıcı ve flash indirimler geliyor ucuzluyor. Apple ürünlerine de zam gelmişti ekonominin suçu

• Hala aynı. Hindistan, Endonezya, Brezilya, Rusya ve daha pek çok ülkeye özel fiyatlandırma yapabiliyor ama bize gelince:

Biz Avrupa bölgesindeyiz.

Avrupa için geliştirmeler yapılıyor Ps Now, stream gaming geliyor. Fiyatta Avrupa'da olan biz bir anda Orta Asya ülkesi oluveriyoruz. Size yok. Sizin altyapı kaldırmaz. Hadi o şirket, anlarım. Amaçları daha çok par. Bizim buradakilere ne demeli. Bunları deyince:

Dövizi Sony mi yükseltiyor? Ülkeyi Sony mi yönetiyor? İnternet altyapısını Sony mi döşüyor?

Sustuk, ben ki her oyunumu tek hesaba alır, Türkçe çıkacak çoğu oyunları ön sipariş ederdim. Bıraktım hesabı. Kiralayarak ve takasla oynadım. Kuruş kazandırmadım son bir buçuk yıldır. Bana hizmet verilseydi aynen devam ederdim. Ara ara muhabbet açıldı. Örneğin Last of us 2 dünya fiyat listesini paylaştım. Bir ton laf işitip kapattım mevzuyu.

Şimdi diyorum: Yaşasın Sony! 1500 yapsın umurumda değil. En ucuz halinde gram para vermeden oynayacağım zamanı gelince.

• Hah işte onların Allah belasını versin onların yüzünden Türkiye'de oyun sektörü gelişmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hah işte onların Allah belasını versin onların yüzünden Türkiye'de oyun sektörü gelişmiyor

Bu Türkiye'de yatırım yapmaya değer bir şey yok diyenler de boş kafalarıyla boş laflar ediyorlar halbuki steamde, epic store'da oyunlar peynir ekmek gibi satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Bu Türkiye'de yatırım yapmaya değer bir şey yok diyenler de boş kafalarıyla boş laflar ediyorlar halbuki steamde, epic store'da oyunlar peynir ekmek gibi satılıyor

Alıntıları Göster

Yok hocam.Özel fiyat olursa komisyonlarından kesilir birilerinin. Az olsun bol komisyon olsun.

Ama bize müstehak. Fiyat artışını eleştirenlere kardeşlikle 10'a geliyor 209 değil. kardeşlikle 10'a geliyor 249 değil. kardeşlikle 10'a geliyor 3009 değil.vs vs vs. diyenler şimdi de şunu desin:

900 lira. 90 kişi sırayla kardeşlik yapar. Herkes 10 liraya oynamış olur!

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur37

Yok hocam.Özel fiyat olursa komisyonlarından kesilir birilerinin. Az olsun bol komisyon olsun.

Ama bize müstehak. Fiyat artışını eleştirenlere kardeşlikle 10'a geliyor 209 değil. kardeşlikle 10'a geliyor 249 değil. kardeşlikle 10'a geliyor 3009 değil.vs vs vs. diyenler şimdi de şunu desin:

900 lira. 90 kişi sırayla kardeşlik yapar. Herkes 10 liraya oynamış olur!

Alıntıları Göster

Hocam oyunlar 1000 lira olsa da oynayıp 990 liraya satarız PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var 

• Bu arada birileri de beta testerlık ile promosyon kod ve oyun ile PS Türkiye reklamını yapmaya devam eder. Millet de bunları PS sevdalısı sanar. Bu komisyonlar da tükensin o zaman daha da şenlenecek ortalık. PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var 

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur37

Bu arada birileri de beta testerlık ile promosyon kod ve oyun ile PS Türkiye reklamını yapmaya devam eder. Millet de bunları PS sevdalısı sanar. Bu komisyonlar da tükensin o zaman daha da şenlenecek ortalık.  

Hocam adamlar çalışıyorlar kutu açılışı yapıyorlar bizim için öyle deme PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var 

• PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var 

Hadi onlar YouTuber bir de bunun forum köşelerinde(hatta ücret alan bile vardı inceleme yapmak için ve bunu inkar etmiyordu.) reklamını yapanlar vardı. (Bu forum için demiyorum kaldırılan resmi forum. )Belki burada da vardırPS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var 

• komedi

• düşüyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

179 TL olduğu zamanlar çok uzak değildi, gençlerin gençliğini elinden aldı iktidar, bu gençler de çalışıp bu ülkeye neden fayda sağlamak için uğraşsın, göç eder.

180 bile pahalı şuanda

• graywolff kullanıcısına yanıt
    Gel Türkiye'de tuvalet temizle bakalım. Bırak lüks oteli kafanı sokacak yer bulabiliyor musun. Cahillikte bi yere kadar.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yıllık aldım zaten bu kampanyadan faydalanarak fakat Game Pass fiyatı yakında aylık 60 TL'ye çıkacak.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Game Pass ile PS+ değil, EA Play Xbox ile EA Play PS'i karşılaştırıyorum. Okuduğunuzu anlamıyorsanız ben napayım?

• hükümet hepimizi düşünüyor oyun oynamayın sağlıklı yaşayın ve birde bol bol vergi verin diyor.

• zack06 kullanıcısına yanıt

+1PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var 

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devases

Oyun neyinize 16 yaşınızdan 70 yaşınıza kadar ölene kadar çalışın sizin neyinize eğlenmek.

Hem de günlüğü 5 adet 2 eurocuk karşılığında (Türkiye'de 1 günlük çalışma ücreti 10 Euro)

Vatandaşımızın 1 günlük emeğini 1 günlük alın terini, gelişmiş ülkelerin vatandaşları ceplerindeki bozuk para ile alabilirler.

Nerdeennn Nereyeee

PS Store'da oyun fiyatları yine zamlandı: 700 TL'yi aşan oyunlar var

• Sony bildiğin vurgun yapmaya çalışıyor. Bu tamamen vergi ya da döviz kuruyla açıklanacak bir şey değil arkadaşlar bu yüzden siyasi otoritelere yüklenmeniz yanlış. Diğer platformlarda oyunlar ve abonelik sistemleri çok uyguna satılabiliyorken aynı şartlar altında sizce PS'nin farkı nedir? Ben söyleyeyim: Sony aşırı fanatik, hatta geçen haberlerde de gördüğümüz gibi zamları bile savunabilecek -sanki kendisinin cebine giriyor- bir kitlesi olduğunu biliyor. Bu nedenle ne koparırsam o kar diye ha bire zamları yapıştırıyor.
    Bence bu kitleye az bile umarım yakın zamanda 1000 TL olur. Çünkü ne yapsan da alacaklar zaten. PC ile neredeyse bedava, en güzel oyunları lisanslı bir şekilde oynamaya devam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.